13. den po ket. Co myslíte?
Holky, moc nesili😏... co myslite

@soptinda ja mela 13 oocytu, 8 zralych, oplodnili se 4,ale na zamrazeni nic nezbylo a jen jedna blastocysta. Problém v imunite, kterou uz mam jakz takz ted pod kontrolou, ale vis jak. Mame z 1.ivf jednovajecne dvojcata (pred 2,5lety se nam to rozdelilo :D :D) a ted bychom radi ještě miminko, ale možná nam není přáno..
@soptinda celé ivf je jen začátek - teď teprve začne ten strach - aby to miminko bylo na správným místě, aby bylo srdíčko, aby se nic nepo...do 12 tt, aby vyšel dobře 1 screening, aby sme už byli aspoň v tom 24 tt, aby už za nama byl 35 tt to už by měli být hotový plíce, abych už byla za 37 tt to už je malá donosena... Aby porod proběhl v pořádku a my byli obě zdraví ( tam sem teď já a v těhotenství sem se nebála jen jeden dva dny vždycky po návštěvě gynekologa, kde sem viděla, že je všechno ok) a teď se ktomu samozřejmě přidává strach a stres jak to zvládnu jako máma a toho strachu už se asi nezbavím 😎
Krásný, moc gratuluji ❤️
Nestresujte se jestli čárka sili nebo ne, me silila a stejně to v 9tt nedopadlo, a to jsme meli srdíčko a vse bylo ok, pak jsem zacala krvacet a konec, a carka silila krasne. Hodne stesti
Holky, tak krev pozitivní, ale až moc :-/ 15. den po ket a HCG 9600,,, teď mám zase strach, aby to bylo ok.
@squezy jee taky jsem to tak měla,našim dvojčatům už je ale 5 let 🙂.taky bychom chtěli ještě jedno mimčo,ale taky nám zatím není přáno :(.loni 2x KET a nic.Jeste máme 3 zmrzlinový.Chystam se teď na Hysteroskopii a snad další měsíc zda bude vše ok,KET,tak kéž by se už zadařilo.vy máte ještě kolik Zmrzlíků?
@zuzicek2013 no my dávali jen jedno, tak nevím, v pátek jdu na ultrazvuk... jeste mame 3 zamrazeny...

@soptinda krasa🤗