7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

Mužů se zeptat co je to ket?
@berushe14 No nas stalo IVF 15000+prenos cerstveho embrya 4500,pak se plati za zamrazeni podle poctu embryi.A ten ket nas stal 4500.Pojistovna prispiva do 39,pak jsou ty ceny o mnohem vyssi.Taky jsem byla nejdriv na trech inseminacich a napotreti jsem otehotnela,bohuzel to ale nedopadlo a potratila jsem.Musis se poradit,jestli to ve Tvem pripade pujde.Doktori Ti poradi.Ja jsem se tomu ivf hrozne dlouho branila,ale nakonec jsem stastna,ze neco takoveho existuje.

@rosalline ahojky, vítej, neboj bude to dobré. Nám taky zbylo po vyšetření jen jedno embryo, které mám sobě a zatím se drží tak se modlím aby to nevzdával. Ale myslím si že ne jelikož je mi na zvracení celý den 🙂