icon

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním

dailik
18. pro 2017

Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
pipinka
10. led 2018

@rosalline ahojky, vítej, neboj bude to dobré. Nám taky zbylo po vyšetření jen jedno embryo, které mám sobě a zatím se drží tak se modlím aby to nevzdával. Ale myslím si že ne jelikož je mi na zvracení celý den 🙂

berushe14
10. led 2018

Mužů se zeptat co je to ket?

pipinka
10. led 2018

@berushe14 ket je když do tebe vloží embryjko. jinak Kryo embryo transfér( snad to mám napsané dobře )

dailik
autor
10. led 2018

@berushe14 Kryoembryotransfer je vlozeni embrya,ktere bylo po nekolikadenni kultivaci zmrazeno a pak rozmrazenobtesne pred tim,nez Ti ho vlozi do delohy.

dailik
autor
10. led 2018

@pipinka To Ti verim.Ja uz jsem to taky bemohla vydrzet.A konecne uz druhy den vubec nespinim.Tak krz by to uz vydrzelo.A taky mi cely den na zvraceni...Hrozny.Rano nevim,ceho se mam napit,natoz najist.Pomaha Ti na to neco?

rosalline
10. led 2018

@dailik já už mám dceru, se kterou jsem otěhotněla na první dobrou v minulém století :o)))) v 18 Ale za těch 20 let už je v těle všechno jinak

rosalline
10. led 2018

@pipinka díky, .........když je ti na zvracení, je to pozitivní. Horší by bylo, kdyby takhle na začátku všechny příznaky vymizely. Potila jsi se taky v noci po KET?

berushe14
10. led 2018

@dailik takže v podstatě IVF?

pipinka
10. led 2018

@rosalline já se potím pořád 😀

rosalline
10. led 2018

@pipinka opravdu??? :o))))))))))))))) od začátku po ket?

dailik
autor
10. led 2018

@berushe14 Jo,je to jako umele oplodneni.Pri ivf musis nejdriv podstoupit stimulaci,pak Ti v narkoze odsajou vajicka,zrala oplodni a pak jdes bud na et-to je transfer primo cerstveho embrya nebo prave ket-a to je uz potom z tech zbylych kvalitnich embryi,ktera zamrazi.

dailik
autor
10. led 2018

@rosalline Tak to verim🙂Ja jsem brzo po ket vhodola kazdou chvilku curat,treba nekolikrat za noc a spatne jsem spala.Pak se pridali trochu prsa,no a pak 7.den uz jsem mela carku.A to ppceni muze byt hormonalni.

berushe14
10. led 2018

@dailik asi velice nákladné ze? Já zkusim ještě Inseminace a pokud to bez vejcovodu nepůjde budu hooodne šetřit.

dailik
autor
10. led 2018

@berushe14 No nas stalo IVF 15000+prenos cerstveho embrya 4500,pak se plati za zamrazeni podle poctu embryi.A ten ket nas stal 4500.Pojistovna prispiva do 39,pak jsou ty ceny o mnohem vyssi.Taky jsem byla nejdriv na trech inseminacich a napotreti jsem otehotnela,bohuzel to ale nedopadlo a potratila jsem.Musis se poradit,jestli to ve Tvem pripade pujde.Doktori Ti poradi.Ja jsem se tomu ivf hrozne dlouho branila,ale nakonec jsem stastna,ze neco takoveho existuje.

berushe14
10. led 2018

@dailik mě řekli ze to půjde i spontánně ale zkusim tu inseminaci potřetí. Pak se uvidí. Možná pak to první iVF hrazené pojišťovnou až na hormony co si musím platit a tak

hribek
11. led 2018

Muj pohled po ranu. Zle mi je nehorazne ale nejde to😕Co mam delat????

rosalline
11. led 2018

@hribek holka, až já budu zvracet, tak se budu při tom smát štěstím.... směj se tomu a zázvorové lízátko prý pomáhá

rosalline
11. led 2018

@hribek jo aha, tobě to nejde, mně kdysi pomohlo najíst se, pak přišlo zvracení s byla pohoda. Když jsem se nenajedla, bylo mi zle tak dlouho, dokud jsem se nenajedla a nevyzvracela...

hribek
11. led 2018

@rosalline me zvracet nikdy neslo a jak sem si to prala ze by pak bylo lip. Ale sama si prst do krku nedam😕 jako jo rikam si cim hur tim se ma mimco lip ale ty jo potrebuju fungovat

rosalline
11. led 2018

@hribek najedla ses?

hribek
11. led 2018

@rosalline ted jim rohlik nic jinyho do sebe nenarvu. Manzel vezl malou do skoly tak koupil rohliky. Hned je to lepsi

rosalline
11. led 2018

@hribek tak vidíš.... ty hříbku, já jsem dnes 2.den po KET a při zavádění utroše na prstu krev.......není to špatné znamení? Defacto to dnes mám dostat

hribek
11. led 2018

@rosalline pokud nezacnes uplne krvacet tak ne. Mohla ses skrabnout nebo tam byla nejaka cevka co mohla prasknout. Pokud nekrvacis jasne cervene tak bych se nestrachovala

rosalline
11. led 2018

@hribek snad máš pravdu. Břicho mě nebolí, tak snad to přestane...hned! ať už je to pryč....bojím se jít na záchod

hribek
11. led 2018

@rosalline neboj spousta holek spini a mimco v pohode roste, chce to hlavne klid a odpocinek

rosalline
11. led 2018

@hribek já vím, že špiní.....ale už vlastně druhý den od KET? To jsem nenašla moc

hribek
11. led 2018

@rosalline tak nehledej 🙂 zbytecne si pridelavas starosti. treba to bylo jen hnizdeni.

rosalline
11. led 2018

@hribek volala jsem do Caru...tak se mi snad ozvou. Byla jsem na záchodě a prostě růžové špinění. Jsem z toho špatná. :o((( Nechci tyhle nervy ...:o(. Třeba ano, třeba je to zahnízdění, kéž by, kéž by

hribek
11. led 2018

@rosalline urcite to bude v poradku, embrya se zahnizduji pry do 72 hod

rosalline
11. led 2018

@hribek tak snad ano. Teď mě uklidnila holčina z druhé diskuze... že třetí den růžové špinění a teď je v 7.tt, tak snad to bude Ok. Já už vám tak závidím 😍

Strana