Alena Langerová odešla z Gennetu? Kde dnes působí?
Nevíte kam odešla MUDr. Alena Langerová z Gennetu během září 2016 ? Kde dnes působí ? Víte to někdo ? Proč odešla ? Jsem její pacientka a nikoho jinéhi nechci 😶
@meyryen Bože já už nemám sílu za ní běhat ☹ ...sem tam ... sem tam ☹ mrzí mne, že mi to neřekla ... byla jsem uní ..je to 10 dní ☹
Dnes jsem zjistila, že mám opět negativní test z krve ... věřím jen jí ... znám ji třetím rokem ... hrozně mne mrz´í, že mi nenapsala alespoň email ☹ mám teď po tom všem pocit, že se miminka nikdy nedočkám
@princezna22 To je mi líto:(Musíš věřit, že to jednou vyjde, taky to nechci vzdat, i když jsem se posledního půl roku válela na dne.Musíme bojovat. Já za ní byla na začátku února v PFC a už tenkrát mi říkala,že bude od dubna zpátky v Gennetu
Tak se moje tušení naplnilo, já když u ní byla 13.1. a plánovali jsme další pokus někdy na jaře,, tak mi říkala, že 31.3. odchází. Ale nechtěla mi říci kam. Rovnou mi řekla, že se mám objednat k její kolegyni, že je super. A ž ona by mi stejně už nemohla pomoci. Tak jde o to, jestli je na stejné pozici.
@darcat Závidím Ti, že Ti to řekla ... po třech letech jsem si k ní vybudovala jistý "Vztah" nebo jak o nazvat, .. důvěru .. znala náš případ od začátku a že není jednoduchý a měl i velké komplikace ... když jsem jí viděla naposledy, jen mi řekla, že příští týden tu u mého transféru nebude ... ale ne že už nikdy nebude ☹ mrzí mne, že mi to neřekla a mám prostě teď pocit, že je všechno špatně
@meyryen No já si nemyslím, že by kvalitou pokulhávali, soudě podle obrovského množství i zahraničních klientů ... a navíc ... proč by tam Langerová chodila když by si myslela, že jsou tam kvalitativně pozadu ... nevěřím ,že by byla tak neprofesionální a radila mi ať tam to či ono podstoupím když by centru nevěřila. Vždy jí šlo především o pacientku ... Spíš jí asi nabídli v Gennetu lepší podmínky a přetáhli si ji zpátky ... a slíbili dělat a změnit to co se jí předtím v Gennetu nelíbilo ... ale to spekuluji ... jinak si totiž neumím vysvětlit ☹ Navíc mám v PFC dva mrazáčky ☹ a představa, že je vše špatně a já tam do toho vkládám všechny naděje, postavení na tom že mi to vše připravila MUDr. Langerová .. mne neláká ☹
@princezna22 určitě to není špatně...Já s ní řešila PGS u dalšího IVF, v Gennetu ho dělají na nejvyšší možné urovni a riziko poškození embrya je minimální......No a PFC ho dělají dobře....
To je zajímavé, co tu čtu. My byli naposledy u MUDr. Langerové v dubnu vloni, kde mi potvrdila, že miminku tluče srdíčko. Od té doby jsem ji neviděla a doufala, že až se rozhodneme pro druhé IVF, tak samozřejmě půjdeme k ní. Doslechla jsem se, že v GENNETU už nepracuje. Ale teď zase čtu, že je zpět. Což je super. Byla jsem v GENNETU moc spokojená a hlavně s ní🙂
@princezna22 tak to, co ty popisuješ, se mi u ní stalo v Gennetu, taky mi řekla, že nebude u mojí stimulace, že má dovču a že transfer provede taky někdo jiný. Ale nezmínila se, že odchází...
Jinak doporučila miMudr Košťákovou, taky zná celýmůj případ a všechny problémy, které při tom byly, ale když misama řekla, že si myslí, že mi víc pomůže tato paní doktorka...
Přiznávám, že už nevím, co si otom všem myslet, přijdemi to celézvláštní jednání.
@darcat ja jsem prave u MUDr.Kostakove ,predala me ji MUDr.Langerova ... Ja jsem.Mudr.Langerove psala a ona.mi dnes moc hezky odpovedela.Myslim,ze je to hrozne jednoduche ... Proste nas pred ET nechtela stresovat ... Vlastne mi to i dnes sama napsala a take by od ni bylo neprofesionalni.pretahovat klienty ...jina vec je kdyz jde clovek za ni sam ... Ja ji.mam.moc rada a mrzi.mne vlastne i to ze uz ji nevidim.Na KET mam dva mrazacky a ty si vyberu v PFC i kdyz je.moznost prevezt je do Gennettu, nevidim.k tomu duvod.Pokud bych se rozhodla o dalsi pokus ... To necham otevrene ...
@princezna22 je to logické, akorát u mě to s tím nestresováním nevyšlo. Že z Gennetu odešla jsem se dozvěděla právě při stimulaci. A přišlo mi to jako zrada. Já jsem si jí taky velmi oblíbila a dostmě to mrzí, že u ní nejsem, ale do Gennetu zpátky nejdu.
@darcat já to také cítím.jako zradu ... Clovek to bere osobne .... Ale pro ni je ti.proste prace . . Je.mi to stale hrozne lito ale zasenechi byt jak.pes co za ni stale beha ...
to já taky ne, hlavně se bojím, aby se mi nestalo poté, co tam přejdu, dotřetice totéž ☹.
A ty už jsi u té paní doktorky Kašťákové byla? Já jí viděla pouze, když mi jí Langerová představovala, vypadala sympaticky.
Prosim neposlete mi niekto e-mail na pani doktorku Langerovu?

@princezna22 je zpátky v Gennetu...