ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😃 tak šup sem, snažilky

•
17. lis 2010@ira13 to ještě nic neznamená, MS jsi nedostala, né???
0
@ira13 ta druhá měla první pokus,tak jsem to poznala podle toho,určitě tam aspoň jedno bude,kdyby tam byli dvě,tak už by jste měli doma 3 děti?Já dřív také brala utrogestan a pkaždé i přez něj jsem to dostala,ale ten Estrofen mám poprvé,tak nevím jestli to on nezbržďuje.Ten pocit v podbříšku když sedím mám pomalu stále a motá se mi ukrutně i hlava,večer jsem ani nemohla usnout,myslela jsem si že jsem na kolotoči nebo opilá 😃
@macinaz Já jsem to přes utrouš také vždy dostala v termínu. Mě by dvojčátka nevadily. Mám doma Honzíka 8,5roku ten je už samostatný tak bych to určitě zvládla. Když se to povede, budu mít stejně 2 jedináčky a dvě si víc pohrajou, Mě se hlava netočí občas bolí. Tlak v podbřišku mám stále. máš i jiné příznaky. kdy budeš testovat?
Začni psát odpověď...

Odešli