ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
čtu bezva knížku tak jsem se zaměstnala vlastně celý týden ..jinak jsem měla hrozné nervy jak to dopadne a na ten zítřek určo zase nebudu spát 😔
čtu ,,řeka bohů,, z doby faraona ,ale je to fakt krásně napsané 😵
@lenkacar srdíčko bude, uvidíš. Nevím proč by nemělo být, když se takhle krásně chytli, ne? 🙂 Samo, že nervy mám taky, ještě mám 2 zmrzlíky, ale do 3. IVF, bych asi teď nešla. To by byla pro mě poslední štace a kdyby to nevyšlo, tak nevím co bych dělala. 😝 . Taky jsi po hormonech tak přibrala? Mám už od prvního IVF 5 kg a za celý rok, to nešlo dolů. Takže teď vypadám jako jiné holky ve 12. týdnu 😠 .
tuhle jsem si ze srandy oblíkla těhu lacláče a vypadam v nich jak v 5měsíci,no hrůza 😝
Ahoj holky díky za podporu, je teda fakt že při 1. ivf se mi asi chytly 2 a test jsem měla pozitivní už 8. den, tak to může bejt jen jedno a to se HCG asi snižuje což, tak holt vydržím 😉
Jo holky tak s přibíráním mám to samé já mám asi taky tak 10 kg nahoře 😝 🙄 a to se nerozežírám jinak bych byla jak matrona 😖 Mě to jde strašně do břicha, takže vypádám jak těhule 😅
já mám ted -5kg dole co zvracim a těhotně vypadam furt ,tak nevim odkud to ubylo .. 😖 ono ikdyby mi ubylo 30kg tak furt budu vypadat jako krev a mléko 😀
@lenkacar jo to já jsem taky krev a mlíko, ale bejvaly doby kdy jsem měla nějakých 55 kg a to bylo akorát, protože jsem i dost malýho vzrůstu 🙂 . Neboj s mimčem kilča půjdou dolů 😉 Ale je zajímavý, že chlap se sice otočí za "manekýnou" , ale beztak dává přednost ženský která je krev a mlíko, aspoň co znám názory chlapů v mém okoli 😎
baronek a jak jsi na tom ty s mimčem, promiň nějak mi to uniká 😉
No holky, já jsem teď na Vysočině a tady hafo sněhu, tak ty kila půjdem zítra vypotit na sjezdovku 🙂
holky a to srdíčko jenom bliká a nebo je i slyšet? 😕
Ahojky, lenkacar mě ho Michálek pustil i na hlas tak jsem to viděla i slyšela 😉
tak jsem si dneska po 14dnech udělala test a poprvé vidim ,že ta těhu čárka je silnější než ta kontrolní,musela jsem si spravit náladu páč mě hrozně nasrala šéfová,roznáší o mě drby ..
lenkacar to moc gratuluji
jsem tak nasraná ,že jsem šéfce napsala mail ,kterej jí určitě nebude vonět,ale mě se bude lépe spát ,už mě ty jejich intriky serou.. 😔 myslím ,že zítra se jí velmi přitíží a já velmi nutně potřebuju to srdíčko ,abych jí mohla slušně poslat do prdele
Neboj bude tam.Musíš myslet na to, že mimi vnímá tvé pocity a přece nebudeš mít kůli šéfce malýho neurotika v bříšku ne.

@renig já mu ještě řikam michálkovi a neni to nějak moc? a on že ne ,že je to akorát na 1 mimi 😀 což jsem mezi náma taky ráda ,zaváděl 2