icon

ART České Budějovice

tinpet
5. čer 2009

Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky

lenkacar
10. led 2011

@macinaz určitě na tebe budu myslet ..neni to hezký výkon a na psychiku taky ne..hlavně drž ,ani se nehni .. 😉

macinaz
10. led 2011

@lenkacar minule jsem myslela že cunku,ale ležela jsem jako přikovaná

lenkacar
10. led 2011

škoda že si to druhý od tebe nemůžu vzít ,hned bych jim nastavila vše co mám 😀 😝

macinaz
10. led 2011

kdyby to šlo viď,klidně bych ti ho dala aby jsi měla konečně mimi 😉 🙂

lenkacar
10. led 2011

@macinaz no jo no .. 😝

ira13
10. led 2011

@pepek007 Nevím co ti už zodpověděly děvčata. Tak píšu vlastní čerstvou zkušenost 13.1. jdu na ket.
Zmražení 2500,-
Estrofem 3x1 od 2dne cyklu,jedno balení 21 tablet 120,-Kč´+ prednison 1x1
14-15dc kontrola sliznice.
Od 15dc utrogestan 3x2 80,-Kč
18dc kryoembrioransfer 3300,-Kč

pepek007
10. led 2011

@ira13 díky mnoc Iríku13 to je krásná práce 😉 😵 jen nechápu jednu věc asi pojem teda ...mě se týká zmražení i kryoembriotransfér? Mě to jen rozmrazí a dají ne? Coz je asi jen ten transfer ..nebo to blbě chápu? 😖 Nebudou nic mrazit snad už? 😒 jj tak to cenově vychází pak velice príma čekala jsem teda víc 😉 alespoň vim co do mě zas narvou hormonů a od jakýho DC ééééé 😝

lenkacar
10. led 2011

@pepek007 tebe se týká max.něco na podporu sliznice ,možná ani to ne pokud máš ovulaci a pak už jen těch 3300,-+nějaká stovka za utrogestan nebo jinej podpůrnej lék..

pepek007
11. led 2011

@lenkacar Díky Leni 😉 já už se lekla, že se zas něco bude mrazit - ale kdysž jsou zamražený tou starou metodou a rozmrazí 3 a já si budu nechat dát jen jedno tak ty dvě kdyby byly ok zamrazí je zpátky tou novou metodou nebo je vyhodí?Asi vyhodí což? 😒 si myslim, teda ...a proto určitě navrhnou až budu rozcapená na koze, tak dát rovnou 3 😒 já bych chtěla zkusit asi orpavdu jen jedno ale za se ne za cenu že ty dvě vyhodí - no jo když u toho Ketu je menší šance na úspěch co jsem tak pročítala diskuze na netu tak asi proro dávají víc 😉
Ovulku mám jak kdy jednou jo jednou ne takže asi dle mě budou chtít pojistit aby vše bylo jak má tudíž ty všechny prášky určitě jo 🤐

lenkacar
11. led 2011

@pepek007 no mě teda nic zpátky nemrazili ,takže nevím 😕 spíš mi přijde ,že šetří místo ,než že by někomu nabízeli mražení už rozmražených ,nevim fakt o tom.. 😉 při tom ketu schválně dávaj raději víc ,je ta šance určitě menší než při čerstvých 😉 jestli jdeš na ket ,nedávej jedno ..já dám taky 2 a to nechci dvojčata ,ale ta šance je lepší ,že aspon to jedno se chytí .. 😉

baronek
11. led 2011

Takže jestli to dobře chápu, tak před KETEM nemusím brát žádné prášky od začátku MS???? Já to totiž dneska dostala a na kontrolu jdu v pondělí a tenhle měsíc jsem KET chtěla....
Jedna holčina z jiné diskuse chodila pouze na kontrolu sliznice a jinak myslím nic 😝

lenkacar
11. led 2011

@baronek já jednou měla a podruhé ne ,tak nevim jak se rozhodne mudr 😉

baronek
11. led 2011

@lenkacar já budu muset dát asi všechny moje 3 chudáčky malý 😀

baronek
11. led 2011

@lenkacar to jsem na to tedy zvědavá 🙂

lenkacar
11. led 2011

a výsledek byl stejnej 😀 ,ale když je ovulka ,jsou raději ,že to je jako přirozenější ,ale bohatě postačí pěkná vysoká sliznice 😉

lenkacar
11. led 2011

@baronek no co barák máte velkej na takovou školku 😀 😝

baronek
11. led 2011

@lenkacar mně by trojčata nevadila, ale nevím, jak by se do mě tři mimina vešly 😀

lenkacar
11. led 2011

@baronek jenom kdyby jsi trošku chtěla ,tak určo jo 😀 a pak by se ti právě změnila postava na hrocha 😀

lenkacar
11. led 2011

to by měl fandík úplně novou manželku 😀

ira13
11. led 2011

@pepek007 Napsana jsem cenu i za mražení ale to jsi platila už při ivf. Dělá se i ket v nativu bez léků-je to závislé na ovulaci a sliznici minimálně 7,5mm. Já to mívám v pohodě,ale takhle je to jistota a může se to udělat kdykoli když je pěkná sliznice a nemusí se podřizovat ovulaci.Četla jsem na jiné diskusi že rozmrazili víc než chtěla transferovat tak zbytek zamrazili zpět, ale nevím jestli za to platila.

pepek007
11. led 2011

@ira13 jj platika Iríku proto mě to zarazilo 😉 ale to vyčerpávající a díkes moc 😉 teď už vim snad všechno a asi teď po MS se nějak objednám a dám s nima řeč a naplánujeme ho asi na březen nejdříve protože v únoru nás čeká dovča a to bych si ráda užila a nechci aby se to nijak křížilo 😒
S tím zamražením taky nevím ale zeptám se jich jenpočítám, že když je to tou starou metodou, tak už je asi nezamrazí zpět - já bych si klidně zaplatila znovuzmražení i toho jednoho než mít dvojčátka. Jak už člověk jedno má, tak řeší co kdyby se ty dvě uchytily. Nemít prcka, tak bych klidně 2 brala hnedka ale takhle bych ráda jen jedno ale jak už tu Leni psala, že je zázrak když se Ket vůbec povede a s jedním šmudlou 😉 a tohle si určí příroda sama to nikdo z nás neovlivní takže to tam s nima proberu a uvidím co mi na to řeknou.

pepek007
11. led 2011

takže Ket vyjde cca na 3300 + - někomu ho dělaji v nativu a u někoho si to pojistí hormonama - je to věc dohody a dle sliznice či ms + ovulky se to orientuje, počet embrií se řeší až na koze 😀 a to jestli se pak dá zbytek zamrazit je otázka zatím nezodpovězená když to shrnu všechno kolem a kolem :o) 😀

lenkacar
11. led 2011

@pepek007 co mě říkali tak určo 2 dát kvůli úspěšnosti ,třeba ti řeknou něco jiného 😉 dyt to tu čteš ne? jedna nohY nahoru ,druhá zase ne ..ale konzultace o počtu embryí na koze ,kdy je člověk z toho vyprdlej a neni na to čas to promyslet ,je fakt pitomý..jako kdyby si tě nemohli na tu minutku pozvat do tý kukaně a tam to probrat v klidu ..

lenkacar
11. led 2011

jo shrnula jsi to báječně 😀

pepek007
11. led 2011

@lenkacar no to bych taky ocenila spíš než tam rozcapená a diskutuj tam s ní když Dr už vartůje s kamylou čučí ti mezi nohy a čeká než se laskavě dohodneme 😀 😀
Jj jasný individuální to je ale vesměs až na pár detailů stejný 😨 😵
Jako Leni právě ..ono to pak asi člověk řeší zda teda dvě a riskovat dvojčátka a zvýšit úspěšnost jeno se s tím crcat dokola po jednom a nemít nic to je hrozně těžký 😒

lenkacar
11. led 2011

@pepek007 je to těžký a neni to zadara ..ani těch 3300,-dávat pokaždý ,mě to teda jedno taky neni .. 😝 a víš jak jsou lidi neinformovaný? dokonce sestra od gynekoložky se se mnou pomalu hádala ,že mám 3 pokusy na umělko úplně zdarma ..pché 😠

pepek007
11. led 2011

@lenkacar Leni jasný neni to zrovna málo ale neni to taky nějak moc jako třebas komplet pokus IVF 😉 no to vím, že lidi jsou hlavně v mým okolí protože pár známých žije v domění, že když máš dítez IVF, tak neni tvoje 😨 to je pak mazec když tohle ti někdo řekne 😠

ira13
11. led 2011

@pepek007 Krásně jsi to shrnula. 😀 Nepoužitá embria jdou znovu zamrazit ,ale musí se to dělat jinou metodou než poprvé. Neplatila za to nic.

pepek007
11. led 2011

@ira13 by bylo moc fajn kdyby to šlo znova zmrazit a ještě nic neplatit jééééé 😵 😵 njn ale to by bylo moc štěstí najednou 😝 😖 ale až tam půjdu, tak vyzjistim a dám vedět :o))) si tu plánuju zamražení a rozmražení ale ono taky záleží kolik jich přežije to rozmražení, tak aby nakonec vůbec bylo co k ET 😒

lenkacar
11. led 2011

@ira13 v artu?

Strana