ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
Jo a taky jsem si dávala večer skleničku červeného, ještě štěstí, že byla od soboty otevřená 😀 a musí se vypít aby víno nezvětralo 🙂 😀
no a když se to vyleje tak aspon vylízneš krabku a obálku 😀 😝 ,je to v tý bublinkový
stačilo by mi málo tak 30kg 😕 😝
Zdravím kočky...dlouho jsem tu nebyla. Nevím, jestli si na mě pamatujete...čekala jsem dvojčata, bohužel to nevyšlo - zamlklý potrat...tak vás jdu jen pozdravit. 😉 Koukám, že máme s Len podobný osud..
v 7tt...když jsme jeli na srdička...Michálek mě odnášel s manželem z ordinace...jsem to kapánek neustála. ještě teď se mi klepou ruce, když to píšu.
Jj, na revizi jsem byla...dokonce dvakrát, abych nevyšla ze cviku...pořád mě nějak bolelo břicho a trochu jsem špinila, tak jsem volala do nemocnice, jestli je to normální a tam mi řekli, že jo, ale kdybych se fakt necítila, a\´t ihned přijedu. Byli jsme zrovna na slovensku, začala jsem už krvácet, manžel mě naložil a jeli jsme do čech do nemocnice. tam mi bylo řečeno, že mi tam ještě něco nechali a budu muset jít ještě na jednu revizi. Po té první jsem se docela držela, ale po té druhé to na mě nějak padlo. Zhubla jsem na 49kg, nervy v prdeli, ale to ti vyprávět nemusím...nikomu tohle nepřeju. začla jsem běhat, abych se z toho uplně nezbláznila. to mi hodně pomohlo.
ne, to jsem odmítla. nechtěla jsem jít do artu, i když mi to michálek nabízel...
já jsem se uplně od koně odstřihla...vlastně od všech informací, co se nějak týkalo dětí..
jo, ta bolest je tam stejně, i když už je to docela doba...
byla ,nechtěla jsem do cizího prostředí ,dělal mi to michálek ,brečela jsem před tim i potom..
A to jsi jela hned ted den dom??

@lenkacar To je divné že po kefíru přibíráš.Že ty tu houbu máš v plnotučném mléce. 😀 😀.Já bych to také ráda zkusila.Kysané mléko mi chutná.Ne že bych chtěla přibírat,takhle je to na hranici.Přes 60kg jsem měla jen v těhotenství. V zimě to raději neposílejte s rychlostí pošty houbička někde umrzne.