icon

ART České Budějovice

tinpet
5. čer 2009

Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky

jara
25. led 2011

V únoru chci zkusit ještě jednoho léčitele, když to nezabere, tak pak asi ten ket.

jara
25. led 2011

to je fakt na mrsk ten kůň..nějakej zamrzlej.. jdu se zatím namalovat 😉

holky, neuvažovala jste některá o lázních na předpis? Nevíte, co všechno musí člověk "splňovat", aby je dostal?

lenkacar
25. led 2011

@jara to jsi si řekla dobře ..na co se tim trápit .. 😉 no musim se domluvit s vladísem kdy tam sjedem po tý MS a domluvíme se na ten březen na ket

jara
25. led 2011

@lenkacar za ten ket se něco doplácí, nevíš? A to tě před zavedením ládujou zase nějakejma hormonama??

lenkacar
25. led 2011

jo 3300,-se platí ket .. 😉

jara
25. led 2011

@lenkacar aha...tak to jo. Kdy ti má přijít švagrůvka?

Jsem se chtěla objednat na kontrolu štítné žlázy (dr. mi při testech přišla na sníženou funkci) a nikdo to nebere.

lenkacar
25. led 2011

@jara já tam taky byla i na štítce,já prej dobrý 😉 nevim kdy přijde asi ještě spí ono ,,dopoledne ,, je širokej pojem

baronek
25. led 2011

Ahoj holky, tak jsem zdárně dorazila do práce, ale silnice jsou v hrozným stavu 😝
Cena Ketu souhlasí.
Leni, uvidíš, co ti řeknou v ARTU, třeba nebudou trvat na 3 měsíční pauze 😀
Jaru, k jaké léčitelce jdeš??? A jak ses ptala, jak to nesu, tak musím říct, že čím dál tím hůř 😝 ale věřím, že je to jenom momentální stav ....

lenkacar
25. led 2011

před tim ketem to bud nechaj přírodně i s ovulací a nebo ti daj něco na sliznici asi ..

jara
25. led 2011

@baronek není to léčitelka nýbrž léčitel. Jmenuje se p.Hakl a specializuje se na páry, které mají problém s otěhotněním. Říká, že neplodnost neexistuje, jen zneplodnění. Abych pravdu řekla, tak slovo neplodnost absolutně nesnáším.

@lenkacar kde jsi byla na štítce? Já se musím objednat v místě bydliště...

jara
25. led 2011

@baronek když si zadáš jeho jméno do vyhledávače, tak ti vyjedou jeho stránky a článek, který s ním vyšel. Jukni na to.

baronek
25. led 2011

@jara nevidím rozdíl v neplodnosti a v zneplodnění 😝 výsledek je bohužel stejný 😲

jara
25. led 2011

Holky, letím. Juknu večer, když mi to vyjde. páčko.

baronek
25. led 2011

@jara kouknu, ale nám už žádnej léčitel stejně nepomůže 😀

ira13
25. led 2011

Ahojky,hlásim 12den po KET sněhobílo 😢 😢

jara
25. led 2011

@baronek já to chápu tak, že neplodnost = TRVALÁ neschopnost mít děti, kdeždo zneplodnění = DOČASNÁ neschoplnost mít děti, prostě přechodný stav, který jednou pomine. Ale slovo neplodnost, to mi zavání daným stavem, se kterým se nedá nic moc dělat. A to mě děsí.

Jaký na to máte názor, vy ostatní?

Teď už vážně musím běžet. 😉

baronek
25. led 2011

@ira13 😢 ale zkus to ještě znovu, jo??
@jara mě to už bohužel doděsilo ...

ira13
25. led 2011

@baronek dík zkusím za pár dnů.Možná bude lepší rovnou jet na krev.Ale tam mi s jistotou také nežekli hned..14den byla krev negativní a stejně mě tam hnali ještě 19 den až pak mi dovolili vysadit léky

macinaz
25. led 2011

@ira13 nevzdávej to držím moc moc pěstičky
@jara nám už pojišťovna nic nehradila,takže všechno v plné pálce za injekce jsme dali necelých 20 000,- za pojišťovnu 26 000,- za anestezii 2 000,- ICSI 8 000,- hachting 4 000,- a pak ostatní léky po ET započítaná i doprava mohli by doopravdy zlevnit,aby ten sen byl dostupnější

ira13
25. led 2011

@jara už jsi u toho léčitele někdy byla.Koukla jsem na něj -reference dobré.Ale mám raději doporučení od známých nebo vlastní zkušenost. Do stránek si může napsat cokoli.

baronek
25. led 2011

@ira13 a v Artu ti tu krev vezmou bez problémů??? nebo se tam musíš objednat s předstihem?

ira13
25. led 2011

uvažovala jsem o léčiteli když se to nepovede.Zkusím ho jako poslední možnost.Neslyšela jste některá o nějakém dobrém tady na jihu?

ira13
25. led 2011

@baronek minule jsem tam zavolala a sestra mi řekla přijeďte zítra ráno.V 11 jsem si volala na výsledky.Nevím jestli to byla náhoda že měli volno,ale ta krev je rychlá tak myslím kdykoli.

baronek
25. led 2011

@ira13 já bych počkala do toho 14. dne, co radí a pak bych šla na krev 🙂 Teď dělám machry, ale co bude dělat za 14 dní, to vůbec netuším 😝

lenkacar
25. led 2011

@ira13 já měla ten test tak slaboučkej ,že jsme na to čuměli lupou..počkej ještě se závěrama,na to je času dost

pepek007
25. led 2011

@ira13 udělej testík znova za dva dny a nehaž flintu do žita safra každýmu se objeví jinak 😉 jasný? Pořád nemáš MS a ještě můžeš zkusit znova testík 😉 takovýhle předčasný závěry kočko 😉 .......

pepek007
25. led 2011

@jara no a si vem že já se setkala s pojmem idiopatická neplodnost a její význam dodneška mi nebyl vysvětlen a to o ní mluví v Podolí ..taky u Čutky ...různě na netu v diskuzích atd. 😉 😀

pepek007
25. led 2011

Já chci MS 😢 😢 chjo ..si můžu dát fakt jen nohy na stůl a prosit jí aby dorazila laskavě mi tím překazila všechno 😠 😠 😠

lenkacar
25. led 2011

@pepek007 to je jako že jsi zdravá a z neznámého jim důvodu to nejde .. 😉 😝 tak to chápu já

lenkacar
25. led 2011

@pepek007 mě už končí třeba dojede do budějk zatim

Strana