ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
Ahojky to by jsme byli dvě od té doby co mi vlčák vysel na prdeli tak mám z větších psů dost velkej respekt přecházím i na druhý chodník 🙂
nesnášim nejistoty,fuj tajbl .. 😝 já jsem taková trubka ani jednou si nevzpomenu ,že mám s vladísem domluvit ten art kontrolu 😝 ,kdyby ty mobily nebyly tak nevim,jo žemlovka je sežratá ,musim vařit zase ..bé
Dobré ránko všem přeji 😉
Jsem vás zrychleně dočetla tu u vás snídám 😀 tam je zas nadílka brrr se mi nechtělo ani ven ale zase alespoň nei žádná plískanice a marast jen autem je to mazec 😠
taky snídám co máš?
zkusim ještě spočítat kdy to asi dostanu ,ale nevidim to dobře.. 😠 zrovna rehábka 14dní ,cvičení 14dní ,to by se člověk z toho posral
jo musí to podepsat
platí se to den vkladu po akci .. 😉 já to mám i daleko nevim kdo by mě sem vezl hýml..no uvidíme ..
Dobré ránko, tak jsem doklouzala do práce a musím říct, že to byla zabíračka. My asi fakt bydlíme na konci světa, protože v půl osmý ještě nebylo prohrnuto, tak jsem jela celou cestu třicítkou se staženým zadkem 😀 Já měla k snídani borůvkovou bábovku s čajem maliníkem 😀 Ten čaj piju už jenom ráno a na zítřek jsem si koupila už čaj těhotenský 😝 tak doufám, že to embryjka poznají, kde je jejich místo.
Leni, tibetskou houbu piju, mně to chutná, protože piju kefíry a zákysy ve velkým, je to dobroty, teď tam dávám míň mlíka, aby to bylo hustější, mňam 😀
já myslela že pracuješ tam kde bydlíš?
jo takhle ..
aha ..hm ...no tak ted už to vim 😀 😝 ,jsem ráda ,že ti houba šmakuje
kdybych nemusela, tak bych dneska zůstala doma, v pátek si to budu užívat a budu jen ležet a ležet a ležet ....
mě by to teda bylo líto vyhodit ..jak to vyhodila ta kámoška ..no ..mám pauzu a mám zase azčít 27.1

@lenkacar Mě se víc líbí velký plemena. Máme Betynku- stařičkou fenku zlatého retrivra a 3letou Ginu plemeno cane corso