ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
@ira13 😀 😀 😀 Moc hezky řečeno.... 😀 Jo, je celkem hezkej a hlavně toho dost namluví a to mně se moc líbí... 🙂
@baronek Děláte to jo ? 🙂 Já to fakt od dětství nejedla, u nás se to přestalo dělat..... ☹ Ani nevim proč.... No s tou zakysankou to taky nemusí být špatný..... A ztuhne to taky ? Ale asi jo... No ty mi děláš chutě.... 🙂
bebe nekupuju je to malý a drahý ,jo tatrančička ..hm to jo..
@ira13 Tak to si utřete 200 g másla se 150 g cukr moučka, dáte do toho 500 g tvarohu trochu rumu a zamícháte. Na alobal si rozložíte světlé a tmavé sušenky (střídavě) 3 řady po sedmi sušenkách. Na to rozetřete polovinu krému a dáte na to druhou vrstvu sušenek zase na střídačku. Dáte druhou polovinu krému a na střed položíte dva banány. Pak to vemete z těch delších stran a přiklopíte k sobě, tím vznikne střecha. Pěkně přimáčknete a zabalené v tom alobalu necháte aspon 24 hodin odležet.... 😝
tak jsme dali řeč ,že teda odmítám krmit jeho farmu a hned ,že to je jednoduché ,protože jak skáče barák ,tak zvoní telefon a je tam nějaká objednávka a jen zorat ,zasít ,vykydat ,nakrmit řikam ,že to odmítam ,protože tam skáče všechno ,tam pluje husa ,tam skáče králík ,tam skáče stodola,bych z toho měla leda epileptickej záchvat 😝 😕 a nebo bych rosekala poč
ale za to jsem přemýšlela jak dlouhej musim mít banán

@baronek Na genetiku jdeme až 9.března - dřív nebylo nic volnýho.... Fakt se mi moc líbí, jak tam nezdržujou, šup šup - ať víme, na čem jsme... 🙂 Mudr. se taky divil, že mi sice konečně nabrala krev, ale ne při MS....Že jsou ty výsledky pak zkreslený.... No nakopala bych jí někam....... 😠 Jaký bylo be -be s brusinkama ? Když jsem byla malá, dělala se z be - be skvělá nepečená roláda.... 🙂 Mňam, už jsem to nejedla X let......... 🙂