ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
Ahoj holky,
mám na vás takovej dotaz....vy co jste užívaly nebo užíváte Crinone....Jak to pak z vás jde ven??? Protože to je teda humus, mám pocit, že toho ze mě dneska vyteklo za týden....a je to dost tmavé....
@baronek Ahojky ženský, občas juknu, co je u Vás nového 🙂 Baru, obrovská gratulace (tichá, samozřejmě 😀 ) a k té krvi - já když jsem měla pozitivní test, volala jsem do artu, co dál a paní mi s klidným hlasem oznámila, že až to budu mít potvrzený z krve, že se mám ozvat, aby si mohli dát do statistik 😀 ani mi nenabídla, že by mi vzali krev 😀 otěhotněla jsem tedy nakonec přirozeně v cyklu bez ničeho, jen s utrošem... ale i tak... Mimochodem, Leni, chvílema tu řvu smíchy 🙂 ty jsi neuvěřitelnej vtipkař 🙂 Tak se holky mějte, všem držím palečky!
Ahoj kočky tak mám doma výsledky z genetiky nic nenašli jsme oba ok 🙂 a výsledky přišli už za 14 dní to byl fofr 🙂

@lenkacar ona šla hned do hospy???? To já bych neudělala, ale každá jsme jiná 😀
Fandík ještě nic neví a ani nevím, jestli něco tuší, on se na nic nezeptal a já mlčím 😎