ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
@lenkacar Jojo, já vím o tobě 😖 , je to všechno na hovno a určitě máš s tímhle pravdu, řešit to fakt co nejdřív. Mě je sice "teprve" 28, ale dva roky snažení a nic. Přitom jsme oba dva v cajku, jen já mám lehkou formu PCO na jednom vaječníku, to mi právě teď dělali skarifikaci, snad to pomůže, ale stejně si myslím, že není na co čekat a fakt to řešit hned 😉
já bych klidně rodila znovu,porodní bolesti jsem si zažila až teď v ednu,ale dost za blbé okolnosti ☹ 😢 raději nevzpomínat
ták a prdim na vás v půl mě čeká medová masáž a rašelinný termoobklad takže šup do plavek a pak šup s nima dolu 😀 doufám, že tam bude nějakej fešnej masér 😀 😀 ráno na kosmetickým ošetření a mikromasáže mě pani kosmetička pochválila, že mi ani nemá co mačkat jakou mám pleť :DD njn alespoň vim, že když se ze mě časem stane 100 kg mařena, tak že nebudu mít jebáky a asi ani vrásky 😀 😀 😀 😀 😀
každýmu bych radila kdo fakt chce ,řešit to pořádně a včas..aby byl nějakej rok čas ,kdy to nepůjde a ne potom honit čas na měsíce,kvůli pojištovně 😠
@lenkacar no jo Leni ale dneska když se dva najdou začnou spolu bydlet tak se chtěj zařídit a díte až cca kolem 35 až je nějaký zázení takže se snažíš chvíli pak zjistíž že to nejde a hned je ti 38 a už je to v pr..... 😒 nikdo z nás nevěděl jestli mu to půjde nebo ne a čim dýl jasně ..tím huř njn 😒
nevim co budu dělat s tima mejma jebákama na bradě ,doprdele ,večer musim bejt za krásnou a tohle nadělení,tohle nezakreje ani makehub
@lulii Rozhodně na nic nečekej a o volej.... Já jsem se odhodlala a zavolala a všechno ze mně spadlo.... Jsou tam strašně příjemný - i sestřičky... 🙂 A už to jede už se něco děje... 🙂 Jako u mojí mudry bych se nedočkala jak živa ničeho............ A jak řiká Lenkacar - roky nám utíkají, neni na co čekat.... Držim ti palce ! 🙂
Já než něco vypotim, vy už jste někde jinde..... teda vy jste ukecaný.................... 😀
@macinaz no já mám po tom potratu furt výtoky ,to jsem se chtěla zeptat ,je to normální? bílej výtok a cytošku mám před 14dnima a ta byla dobrá ,ale ta se nezabývá bakteriema co?jsem se špičky zapomněla zeptat,já na ně hodně trpěla a v 2000r. jsem měla dělanou konizaci čípku a měla jsem klid od výtoků a ted zase ..mě jebne furt mokrý kalhotky
@kaluka Děkuju za povzbuzení, já jdu na kontrolu ke svýmu gyndr. 14.3. Tak se ho tam vyptám na všechno co mě napadne a pak se kdyžtak objednám do toho ARTu. Můj gyndr. se neplodností zabývá, a fakt když jsem mu řekla, že nám to nejde, tak se začlo něco dít, hned to začal řešit, takže ještě chvilinku počkám a uvidím, jak se to bude vyvíjet dál. Každopádně nebudu čekat dlouho 😉 Taky ti držím palce, ať je IUI úspěšné 😉
no nic je hezky za chvilku se malej vzbudí,tak vyrazíme ven,tak se loučím a zase někdy zaskočím paa

@macinaz mě to nebolí já se jen bojim tý jehly 😀