ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
@baronek Baronku mě to nijak nevadí fakt těch 6:30 jsem zvyklá celej život a nemám s tím problém a když se chci vyspat tak od 2 prckovo měsíců si ho naši začali brát každej víkend s sebou na chalupu kterou máme kousek od vás v podstatě 😉 takže v pátek ve 3 naloží a v neděli v 6 vrátí a buď jedeme s nima na chalupu nebo jen oni sami ale většinou máme něco svýho nebo si chceme odpočinout takže se vyspíme o víkendu do kdy chceme 😉
jinak k tomu pc já jako nevim od kdy děti pořádně vnímají tv a pc ale ten náš jako pc vůbec nemusí a tv už tuplem ne jako když tu pustim nějakou pohádku, tak ho baví 5 min ale tím jsme skončili 😲 radši si přinese knížku a chce si ukazovat nebo kreslit nebo vyprávět hrát si ale pc a tv jako nulový nadšení jako někdy se zadívá když jsou tam zvířátka třebas ale fakt jen pár min tak na jednu stanu jsem ráda, že to nebude tv maniak a ani nechci aby kdy byl ale dneska se tomu asi člověk nevyhne jen chci aby se rozvíjel pokud to půjde tak bez tv a pc 😉
@macinaz ty jo tak to my v 19:30 už tvrdě chrupkáme a spíme celou noc až do 6:30 😉 náš prcek je naučenej, že jakmile ho dám do postýlky - už má od 13 měsíců svojí velkou, tak se prostě jde spát takže ho nemusim uspávat ani číst ani nic jinýho tak je to daný a pohůdka 😉 nelimitovala jsem mu žádnej řežim a je jedno jak přes den spí nemá to vliv na to jak večer usíná atd. a jsem za to moc ráda protože odpadá to vše kolem a má svůj denní plán jen dle sebe se spaním nebo jak já potřebuju a kolem oběda spí cca od 11:30 do 13:30 😉 ale zase je to různý jak se kde zdržíme tak pak se jde spát - žádnej stanovenej plán na minuty a hodiny 😉 noo ale zase je pravda, že v jesličkách spí jen cca 30 min a pak se vzbudí ale nedělá bordel je hodnej a je potichu takže si hraje sám když ostatní spí nebo s učitelkama co pijou kafíčko a nevadí to ničemu 😉 noo a na chalupě, že ho naši dávaj spát až v půl 10 jak s nim blbnou, tak to je mě úplně fuk tam at si maj svojí výchovu od toho babi a dědově přeci 😉 hlavně že to díte pak umí rozpoznat že už neni na chalupě ale doma a tady je takovej režim a že bude pátek a je chalupa nebo u našich doma a tam platí totálka free režim 😎 😀
Ale každý dítě je prostě jiný a individuální 😉
@pepek007 malej chodí spát až po obědě oklo půl jedné a to má zajetý už od roka a usne jak usne,ale je jinak hodnej,večer také hned neusne,ale leží vklidu,také když byl menší už okolo osmé spal,ale už je velký a občas mi už přes den nechce spát,jinak ho také neuspavám od malička je zvyklí na spinkání sám,ale večer si povídáme nad obrázky nebo čteme.Do dva a půl let byl andílek,nebrečel hodňoučkej,pomalu na vše poslechl,ale pak už začal dostávat takový svůj rozum a začal malinko zlobinkat,ale ještě to není takové,jako o proti jinam dětem 😉 🙂
@macinaz takže mi chceš jako říct, že se nám prcek zmení jo? 😠 😀 já plně doufám, že tak hodnej zůstane 😖 😀 noo jasný ale čim starší tak míň spánku a i ta hodnost ubejvá pač už si vybudovává svý ego a tak 😲 no jsem na to zvědavá ale máš ho krásně naučehýho šikulu jednoho!! 😉 je vidět, že jseš správná mamina 😵
@macinaz jéé ty jseš taky v modeláži nehtů Maci? 😉 fb mám taky a v tej skupině se vždycky kochám těma krásama co tam ty holky vytvoří 😵 akorát mě fb štvě v jednej věci a nejen mě i pár dalších ..jak se najelo na ten novej fb tak buď se nezobrazujou komentáře nebo mi to někoho vyhodí koho já jsem nevyhodila a pak mi dotyčnej píše jaktože jsem ho vyhodila když já ne nebo se mi tam natentovaly nějaký aplikace co jsem ani nechtěla no předevčírem jsem na něm dělala pořádek i v přátelích aplikacích atd a jako už je to cajk ale zase o dva lidi míň 😠 si pak připadám jak debil vůči nim ale nedělá se to jen mě tak jsem klidná, že í někomu dalšímu ale to je pořád něco 😠 🙄 😀
JInak jsem ráda Maci že tu s námi jseš takhle hnedka je to tu veselejší 😉 😵
mě nějak blbne net,nechce to jít a odesílá mi to nějak dvakrát 😀 😀
😀 píši si sama pro sebe 😀 😀
@macinaz no hele Vietnamci v ČB to dělají za 250 ale to je na úkor zničení svých co jsem tak slyšela jink fakt salony nchtěj tech 650 v průměru a na cenu dá dneska hodně lidi proto chodí spíš k těm Vitnemcům i za cenu zničených nehtů 😒 ono když dáš na začátek nějaký fajn ceny tak si získáš klientelu a ta tě bude živit takže bych se vůbec nebála jít na nějakou hodně rozdílnou od ostátních 😉 dneska je to boj o každýho zákazníka a to je fakt všude 😲
hele to blbne jen koník taky se m to nějak divně odesílá dlouho a někdy mě to vypadne a musim to psát znova 😠 jooo já si tu psala v pátek sama a dokonce se sebou to je v poho hele 😀
holky vy toho koníka dneska nějak flákáte 😀 tak já na vás teda taky prdim a jdu na fb a pak chrnět takže pa pa všem a dobrou noc přeji 😉
bré ráno přeji všem a taktéž hezký slunný den 😵
brý den ..dneska čekám martinu ,včera jsem jí potkala děsně jí to slušelo ,ale bříško v sukni nemá
Taky přeji krásné a dneska dokonce slunečné ráno 😀
A potkala jsi Martinu ráno nebo večer??? Ráno totiž břicho taky nemám a večer vypadám, jako bych měla za chvíli porodit 😅 Jen se divím, že mi ještě neřekly holky nic v práci.... 🙂 ale odpoledne si dávám šátek na krk, abych se maskovala 😲 😎
bré odpoledne 😉 jsem byla s našima na obědě a vzaly si prcka tak mi bude navrácen až večer 😀 no jen přemýšlim do čeho píchnout když mám vše hotové a vrátila jsem se z nákupů njn tak se asi půjdu natahnout 😉
já jsem do sebe k obědu nasypala hrst fetu a to jsem si šmákla teda

@lenkacar Leni když se připojíš na fb a přidáš se ke skupině "modeláž nehtů" tak tam najdeš krásný fotečky i tipy přímo jak to ovládat nebo napíšeš na zeď dotaz a holky ti odpoví 😉 jsou tak jak amatérky domací tak nehtařky z profisalonů a i ti řeknou co koupit do základu a jak je to cenově 😉 ti pošli link na tu skupinu ale moc fajná je 😵