ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
Kuá mizim už musám jsem jen zkoukla co je nového kde a mažu holky přeji všem krásný večer a ahojky zítra 😉
Leni, tak čekám na dobré zprávy 🙂 už mám odkrvený palce 😀
Leni uff stihla jsem tě 😉
Lení tak jako držim palce a to všude, pes tlapky s kocourem a prcek miniprstíčky aby to klaplo 😵
tak ted mi volali sami ,že pojedeme!!!!!!!!!že embrya jsou kvalitní a rozmrazili se obě .. 😵
Jinak bré ránko všem 🙂 já jsem dneska po tom rautu jak praštěná palicí 😔 😀 přijeli jsme ve 2 ráno a pořád se němůžu nějak probudit jak jsem přežraná toho všeho jídlo a nevyspalá 😝 se mnou nic nebude minimálně do oběda 😀
Leníííííííííííííííííííííííííííííííííííííí, jupíííííííííííííííííííííííí 😀 tak první dobrá zpráva dnešního dne!!!!! a jak dobrá!!!! jé, ty jsi mi udělala neuvěřitelnou radost!!! Hele, buď v klidu, mně i kamarádce při IUI řekli, že spermie partnera jsou nekvalitní, na IUI nevhodný a měsíc na to jsme byla těhu přirozeně 😀 Je to tam trochu začarovaný 😀 hele, takže, až se vrátíš, tak podáš hlášení!!! Leni řekla... doktor řekl.... 😀 teda, obr gratulace!!! já ti říkala, že letos to vyjde 😀
á není tady Leni a není tu nikdo ....Asi všechny držíte Leni a MACI pěsti, tak nemůžete psát, tak já se k vám jdu přidat 😀
No joooo a Maci samozřejmě takyyyy o tom žádná 😵
Hele a v ten den ET se platí to všechno Baronku teda? A manžel to musí podepsat kdy jim tam?Ráno nebo tam musí s tebou na ten ET 😉
LENI, taky na tebe myslím...moc...Obě ti s Elenkou držíme všechny palce i na nohách... 😉
tak mi to tam šoupli ve 13:30 a byla jsem tam zase nejdýl,zažila jsem i hezčí chvíle ,ale je to tam a vše hnusné je pryč 😉 byl tam Špička a byl fajn,fakt se chudák snažil ,já byla spocená až na frndě 😔 😝 ,tak jsem vyfásla léky a jelo se dom,do fachy teda pro dotazníky z roku cvaj 😕 a už tam na mě pokřikovali at už přijdu ,že si chtěj vzít dovku.. 😲 ,ted musim na týden vypnout a děj se vůle boží 😉 stálo to 3300,-+léky

@lenkacar no to mě taky čeká - zlatý polykání 😖 😖 to vytejkání mě teda přímo s*alo 🙄 🙄