icon

ART České Budějovice

tinpet
5. čer 2009

Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky

pepek007
4. dub 2011

no tak už tu sprchlo a poslali jsme to asi dál 🙂

pepek007
4. dub 2011

joo a tenhle týden jdu na kosmetiku a ke kadeřnici bude zase nějaká zásadní změna 😉 😀

baronek
4. dub 2011

@pepek007 tak já mám taky novej účes, byla jsem na obědě a pěkně jsem zmokla, takže zpět do práce jsem musela běžet, tak se Terka asi pěkně otáčela....

baronek
4. dub 2011

@lenkacar smlouvu ti přece dají i bez prohlídky, né???

lenkacar
4. dub 2011

@baronek jo? já jak zjistim pozit, test tak jim to asi řeknu

lenkacar
4. dub 2011

@baronek tak to byla malinká jak na kolotoči 😀 😝

pepek007
4. dub 2011

@lenkacar no tak to testni cca 8 den a jako buď // budou nebo ne to už by mělo být i vidět 😉 a budeš vedět hnedka 😵

pepek007
4. dub 2011

@baronek jééé ty jseš za fešandu jo? 😵 😵 to je dobře 😉

baronek
4. dub 2011

@lenkacar já nevím, co bych dělala ....

baronek
4. dub 2011

holky, to je prča v práci, pořád na mě holky koukaj a ptaj se co je novýho a já dělám jako že nic, ještě jsem jim to neřekla, když to stejně ví, tak počkám, až se mě některá zeptá ....

macinaz
4. dub 2011

vy jste ten déšť poslali k nám tady už pomalu 2 hoďky nepřetržitě prší 😠 😠 já vám dám posílat k nám déšt 😀 😀 určitě tady bude pršet jako vždy pěkně dlouho achjooo,ještě že jsem stihla vyvenčit a malího jsem neslal ze školky v náručí pod deštníkem 😕

macinaz
4. dub 2011

@pepek007 já jdu ve středu ke kadeřnici,tak chci vidět co spolu zase vymyslíme za blbost,vůbec mi už ty vlasy nedrží a určitě i nějakou barvičku,mám to teď všelijaké 😀 tak ať s tebe udělaj fešandu 😉 🙂

lenkacar
4. dub 2011

baronku já jsem asi byla s terkou taky na kolokoči .. 😕 😝 😔

baronek
4. dub 2011

@lenkacar všechno se s tebou točí????

lenkacar
4. dub 2011

@baronek vstala jsem z postele a je mi jak po flašce rumu ,totální slabost 😔

baronek
4. dub 2011

@lenkacar vždyť to říkám, že máš odpočívat 😠

lenkacar
4. dub 2011

@baronek dyt jsem vylezla z postele

baronek
4. dub 2011

@lenkacar tak tam zase zalez 😀

pepek007
4. dub 2011

@macinaz tak to je krásný Leni nedavno měla kadeřnici baronek čerstvě a my tenhle týden jéé to bude šefandy všechny 😉 jj kuju taky přeji ať vymyslí něco fešnýho a slušivýho jo a sexy 😝

lenkacar
4. dub 2011

@baronek a ty si taky na mě nevyskakuj jo baronku, počkej až terce naroste cíkálek to budeš koukat na drát co?

pepek007
4. dub 2011

@lenkacar Leni ty tam potají nasáváš ne? 😀 ne hele to je asi normální mě dneska pobolívá hlava a to mě tak cca 3x do roka jinak vůbec takže nějaký divný počasí je a tlak i 😒

pepek007
4. dub 2011

Maci jo jo šup tam s tim k vám my už jsme se deště nabažily všechny tady 😀

lenkacar
4. dub 2011

@pepek007 spíš bych to viděla na blbý tlak jak je venku divně,jo aha ty to taky píšeš ,no tak zase nejsem za chytrou

pepek007
4. dub 2011

@lenkacar jo jo jo já to říkám od začátku že to bude cíkálník 😀

pepek007
4. dub 2011

@lenkacar jéé Leni v pohodě 😉 dneska jsem out i já 😒

baronek
4. dub 2011

@lenkacar ale nám to nebude vadit, víš???? 😀 😀 😀

lenkacar
4. dub 2011

@pepek007 neměla jsem si dát to 3v1..asi mi to zvýšilo tlak

lenkacar
4. dub 2011

@baronek no a no a no a ...na víc se nezmůžu jaxi

barabasek
4. dub 2011

Ahojky 🙂 tak jsem vyfásla clostilbegyt a pokračujeme 🙂 a zadarmo asi pro útěchu 😵

pepek007
4. dub 2011

@lenkacar ty hele to já občas piju tu a tam a jako mě nedělá 3v1 nic naopak jako mi vše zklidní 😉

Strana