icon

ART České Budějovice

tinpet
5. čer 2009

Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky

indigo
8. čer 2009

Ahoj kočky!

I já jsem vždycky byla nejspokojenější se Špičkou, ač některý holky vychvalovaly Michálka až do nebes... 😀 Ano, je dobrej, fajn, milej, umí, rozumí.... ale každýmu prostě sedne někdo jinej... 😎
Doktorku jsem naštstí nezažila, možná jednou myslím jo, teprve tam začínala a stála doktorům "za zadkem".....

Psala jsem admince o to zamčení staré diskuze, jo? Jestli to teda neudělal už někdo přede mnou... 😨 😎

cipisek007
8. čer 2009

Indi, chtěla jsem jí napsat taky, ale pak jsem to chtěla nechat na zakládajících - Lence a tinpet 😀 Ale je to dobře 🙂

Doktorku jsem tam taky nezažila. No já tam byla naposledy koncem května loni 😀 Prý se jmenuje Kaňková. A souhlas s Indi - špička je Špička. Sice jsem ho zažila jen 2x (první návštěva a pak zdařilá inseminace), ale je přesně to co píše Indi 😵

dulinka2
8. čer 2009

Teda holky, tak teď jsem teda na pana Špičku napnutá jak struna, doufám, že s ním taky budu mít tu čest....... 😀 😀 😀 Je to pravda, každému sedne někdo jiný, a já zatím můžu srovnat jen paní dokrotku a p. Michálka, ale nebráním se dalšímu poznání...... 😲 Hlavně ať nám tam všem pomůžou.!!!!!!

lenkacar
8. čer 2009

holky neudělala jsem to admince jsem nepísla ,páč jsem čekala jestli se tam chce zbytek ještě servat či co .. 😉 ,tak o.k. jsem pro ..stejně jjá osobně tam již nevpáchnu

indigo
8. čer 2009

Duli - oni jsou obá fajn, kapacity, rozumí tomu, ale třeba Michálek je pro mě takovej "frajer libovej", pokaždý v puse žvejkačku, ruce v kapsách... ale nic proti němu nemám, to néééé, je fakt dobrej. Špička je proti němu PAN doktor. A děti uměj obá.... 😎

Jo jo, doktorka je Kaňková, určitě jsem jí tam jednou měla, ale ani si nevybavuju, jak vypadá... 😖 Já tam byla naposled vloni 23.prosince, pak tam půjdem naposed - ukázat miminko, a pak už nás tam nejspíš nikdy neuvidí..... 😖 Je to stejně divnej pocit, člověk si tam na ně za ty leta zvyknul..... 😀 😎

cipisek007
8. čer 2009

My jsme se ještě ani nebyli pochlubit. Budeme to muset napravit 🙂

dulinka2
8. čer 2009

Jo jo pravda, když jsem tam byla, tak taky žvejkal.... 😝

lulunka
8. čer 2009

Ahojky kočky,téda,já zírám ale neva..jen jsem vám chtěla říct že miminko v bříšku mám měří 5mm teda teď už možná víc a zatím je nám fajn ..a jak jsi indi říkala tak já z toho artu asi neodejdu 😀 myslela jsem že jak otěhotnímnebudou mě tam už chtít vidět a já jsem tam byla minulo středu to řekli že jsem těhu a 18.6. jedeme znova a už se moc těším to jedem na srdíčko🙂
KOkám ty už to máš taky za pát páne jo 31tt🙂
Leni a Tinpet držím všech 20 prstíků ať se brzy zadaří🙂

cipisek007
8. čer 2009

Lulu, tak moooooooooc velká gratulace!! 😵 a držím pěsti na srdíčko 🙂

indigo
8. čer 2009

Jé Lulu, to je fajn mít to potvrzený, co? No jo, bez srdíčka tě z Artu nepustěj..... 😎

lulunka
8. čer 2009

Kočky děkuju🙂doufám že srdíčko bude ale vzhledem k tomu že u mě se rozjeli pěkné nevolnosti předpokládám že se miminku daří moc dobře..u maminky už je to horší 😅 😅

lenkacar
8. čer 2009

lulu taky přijmi gratulaci ,je to dobře ,že mimísek roste .. 😉

lenkacar
8. čer 2009

mě vždy michálejk dostane ,vezme desky a řekne ,,tak co pani C....ů,,

lenkacar
8. čer 2009

čekala bych C...ová 😀 😀 😀 ,ale už na něj tu pípu vystrkuju rok tak co ..

lenkacar
9. čer 2009

ahoj holky pěkný den přeju ,ptáci pípaj a snad nálada vydrží ,jim i mě 😀 😀 😀

tinpet
autor
9. čer 2009

Dobré ranko, dámy 🙂 včera už jsem se k PC nedostala 🙂 Lulu obrovská gratulace a díky za přáníčko. Cipí, chápu dobře, že tobě vyšla první inseminace 😨 ? Ty bláho...

cipisek007
9. čer 2009

tin, ne-e druhá 😉

cipisek007
9. čer 2009

Tin, jednou jsem měla na IUI Michálka a podruhý úspěšnýho Špičku 😉 a to bylo podruhý a naposledy co jsem se s ním setkala. Jinak jsem měla pořád Michálka 🙂

tinpet
autor
9. čer 2009

už druhá 🙂 i tak je to super 🙂 Michálek mi nasadil proveru a já se dneska ráno vzbudila, jak kdyby mě někdo v noci nastříkal obličej červenou barvou přes cedník - samej pupínek... no krasava přitažlivá 😀

cipisek007
9. čer 2009

A chtělo by to už zase nějakou úspěšnou IUIařku. Protože z tý původní party tady jsem jediná. Jinak je to samý IVF nebo přirozeně těsně před IVF 🙂
Takže držím pěsti 😵

cipisek007
9. čer 2009

tin 😀 hlavní je, aby to pomohlo 😉

cipisek007
9. čer 2009

Inu já jdu zase něco robit, zatím páčko 🙂

cajovna
9. čer 2009

Ahol Lulu, velká gratulace a držím pěstičky, aby všechno bylo ok i na každé další kontrole 🙂

cajovna
9. čer 2009

Já měla Kaňkovou 3x - 1 na konzultaci a to byla katastrofa, pak jsem se objednala k Michálkovi, aby mi to vysvětlil, protože ona nám neřekla v podstatě nic k IVF. Ale bohužel pak dělala OPU i transfér, ale tam už byla v pohodě, takže to vypadá, že asi v ordinaci si není jistá, ale na sále to má asi v malíčku tak tam je super, dokonce jsme i pokecali 😉

tinpet
autor
9. čer 2009

tak to je dobrá zpráva 🙂

dulinka2
9. čer 2009

Ahojky všem, Lulu odemě taky velká gratulace......Sice se moc neznáme, ale tady jsme na jedné lodi....... 😉

lenkacar
9. čer 2009

lulu je taky nová a já třeba osobně neznám nikoho a vadí to? mě ne 😉

mladamamka
9. čer 2009

ahoj holky tak co jak se máte. Lulu gratuluju a krásný těhotenství. Holky nejdete někdo taky v pátek do Artu?

lenkacar
9. čer 2009

mamčo ján ještě třeba vůbec nic nevím a zase je vše jinak ,od včera čekám mrchu a nikde ...ani žádné příznaky ,že by došla .. 🙄

lenkacar
9. čer 2009

ta si se mnou zase zahrává ... 🙄

Strana