ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😃 tak šup sem, snažilky

•
23. říj 2009Tadelko, co to tady čtu? Nebuď z toho tak smutná, třeba to ještě všechno dopadne jinak. A z toho jak jsi psala, že by tě čekalo KET usuzuji, že máte mrazáčky? Tak alespoň nemusíš podstupovat celou tu hormonální bombu znovu. To já žádné mrazáčky nemám a ve středu jsem si dělala test po 8 dnech po ET a byl negativní. Možná to bylo moc brzo, ale kdo ví 😞 Rozhodně ty investované peníze za to stojí. Myslím si, že je potřeba taky trochu psychické pohody a tolik se na to neupínat. Já vím, taky se mi to nepíše úplně nejlíp, ale něco na tom možná budu. Prostě se z toho nepo.....A ono to příště najednou vyjde x-) x-) x-) .
0
Ahojky holky tak už mám výsledky z imuna, ale moc tomu nerozumím asi jsem alergická jenom na sperma. Mám tam napsáno. BI mírně pozitivní, dop.sanaci gynekologických zánětů, důsledný kondom. styk, ženě průběžně Prednison
nevadí ..no mě napsali to samé pak jsem to projednávala s Michálkem a povídal ,že nevidí důvod proč neotěhotnět dokonce mi řekl ,že můžu i přírodní cestou..,že se třeba vrátím z dovči těhule....ted ten prednison neberu mám nafasováno a nevím kdy začnu...prostě nevidí nikdo nikde problém ...
Ahoj holky. Napsali mi jen mírně pozitivní a samozřejmě prednison a kondom. Tak uvidíme. Indi to měla taky. A brala vždycky měsíc před IVF predenison. Mě štve hlavně, že mě objednali až za takovou dobu.
Ahoj holky, tak se ozývám po delší době. Měla jsem tenhle týden dovču, tak jsme se s manželem váleli u kamarádů na chalupě na Orlíku. Bylo to naprosto úžasný, na nic jsme nemysleli, na práci, na žádný starosti a ani ne tolik na mimi. Fakt super věc, taková dovolená.
Abych se tu nerozepisovala ke každý zvlášť, tak přeju renig a tadel ať to hlavně dobře dopadne, ať se tam ty mimoušci udržej. NIc jinýho se v tuhle chvíli asi nedá než doufat, věřit a přát si ať je to v pořádku.
Já měla ját v pondělí 26.10. do Artu, ale dneska mi volali, že pan doktor bude na sále, tak že mám přijít v úterý. Tak jsme zvědavá co nám řeknou a co se bude dít dál.
Tak zatim paa a přeju pěknej večer všem.
Abych se tu nerozepisovala ke každý zvlášť, tak přeju renig a tadel ať to hlavně dobře dopadne, ať se tam ty mimoušci udržej. NIc jinýho se v tuhle chvíli asi nedá než doufat, věřit a přát si ať je to v pořádku.
Já měla ját v pondělí 26.10. do Artu, ale dneska mi volali, že pan doktor bude na sále, tak že mám přijít v úterý. Tak jsme zvědavá co nám řeknou a co se bude dít dál.
Tak zatim paa a přeju pěknej večer všem.
Začni psát odpověď...

Odešli