ART České Budějovice
Ahojky, po dobmluvě s Lenkou zakládám nové téma o ARTu, které by mělo být opravdu o ARTu. Prosím admi, ať nezamyká, chceme si tu vyměňovat zkušenosti se snažením. Takže i když je samozřejmě vítán každý, jde nám o to říci si o svých zkušenostech a povzbudit se. Nikoli tedy urážet, hádat a podobně 😀 tak šup sem, snažilky
Ahojky petreva!
děkuji byla bych ráda kdyby tam ta bublinka byla......ale ještě to není 🙂 😲 jistý.Dnesksa je to teprve 13 den od KETU,ale čárka je o drobet víc vidět,tak snad.......
Holky, já to s vámi zase nějak prožívám...
LALI, tak dneska bude testík??
LENI,jak s tou prací a hlava dneska??
ahojky!
to je hezký že to s náma prožíváš,ale aspoň na to nejsme samotní.Dneska testík nebude,počkám do zejtřka.vydržím.Od noci mi není dobře od žaludku tak jsem toho moc nenaspala,tak jsem jak praštěná palicí.
přeju hezký slunečný den. 😎 😎 🙂
Lali, tak to vypadá, že seš na dobrý cestě. Držím pěsti, ať máš zítra na testíku druhou čárku pořádně tlustou 😉
Allisska já to nevydržela,mám testovací mánií,čárka už je nádherně znát,tak uvidíme
No to je krása!! Euforie, viď. Ale ještě vydrž 😉 Pěkně počkej na bublinku v bříšku, je to těžký....ale ona tem bude, věřím 😉 Tak že by zase jedna průkopnice?? A teď už se pohrnou další, což?? Moc vám to přeju!! Jo a blíží se jaro, tak pryč s chmury a sluníčka do srdíček 😵
bylo by dobře kdyby se hrnuly další těhulé,bylo by to hezký
neboj vydržím,ale naděje je tu a ta euforie ja krásná............hlavněaby nepřišlo zklamání,to by bylo strašné,ale já věřím v bublinku
lali taky ti to moc přeju 😵 ,jsem z práce doma ,nevim furt mi hodně bolí hlava ,já minule musela ten úprednison vysadit ,nedalo se to vydržet ,ted jsem taky už skoro měsíc a je to teda utrpení ..
evi koukala jsem na malou ,ta je nádherná a s těma culíčkama je kouzelná ..a má krásně modrý oči 😵 😵 😵 😵 😵
LENI, díky, jde na mě nostalgie, zanedlouho budu "rodit" a E slavit 🙂 Tak tě z toho Prednisonu takhle bolí??To je blbý proti tomu jde asi málo co dělat, jak ho budeš užívat dlouho??
LALI, tak to tupak musíš pořádně poprskat těhu bacilkama!!! Já tu flusala a ono nic ☹ 😀
Hezký den
ty jo lali, tak to je fakt úžasný!!!
Leni,já sice prednison neberu,ale na migrošky trpím dost často a to je fakt peklo...no musíme to nějak vytrpět.
Holky,já už bych tak chtěla nějakou tu dárkyni, už se nemůžu dočkat a to to asi hned tak nebude,prý do půl roka,tak si musím ještě počkat.
Jo,jinak mě místo bolesti hlavy tentokrát trápí debilní mykoza..to je fakt hnus nepříjemnej 😠 ..bych se udrbala 😀
taková fešná mykozička to je taky utrpení 😝 ,máš na to něco?na ivf musíš být v poho
koupila jsem si gyno pevaryl...já myslím,že to IVF hned tak nebude,takže myslím,že to dý doby budu OK. Ale moc na ně netrpím, mám to tak potřetí nebo počtvrtý v životě,většinou po ATB,teď ani nevím po čem 😖 Snad to bude brzo dobrý, dneska zavádím 3.čípek,tak už by to mělo zabrat...ale je to fakt otravný.
Ahojky holky!kinguse to vydrží uteče to jako voda a možná to bude ještě dřív než by jsi čekala.Uvidíme co mi řeknou zejtra v ARTUa pak vám dám vědět,tak ráda bych vás nakazila takovou těhotenskou chřipkou!!!!!! 🙂 tak pa pa a hezkej večer 🙂
lali tak držim pěstě!!!!!!!!!!!!!!!at je tam bublinka ..evi přeju malé k svátku 😵 😵 😵 😵
allis a co ty? jak je ten novej seriál,tak vladfís řekl ,že na to nemůže koukat ,že je mu z toho špatně ,že se mu vracví ty vzpomínky na to co jsme vytrpěli za zklamání
ahojky všechny moc zdravím. Lali tak šup nějaké bacilky 🙂
Jinak nový seriál mě moc nezaujal trochu mě rozhodil ☹
Leni, já stále čekám a čekám až mi přijdou výsledky z imuna. Pořád samý čekání, to je šílený 😨 Dneska je to 3 týdny, co jsme tam byli, tak jsem zvědavá, jak dlouho to ještě bude trvat.
Jinak na seriál jsem taky včera koukala a musím říct, že mě taky nezaujal 😖
Ahojky holčiny tak na krev a na UTZ jdu v pátek,tak pokuď tam bublinka nebo bublinky budou tak budu posílatkaždý den spousty bacilů jen pro vás,nebojte,dočkáme se všechny.
Ten seriál mě taky nezaujal
všechny zdravím

LENI, máš IP 😉