icon

CAR Apolinář. Byli milí, vysvětlili vše apod.?

saralinda
15. bře 2008

Ahojky holky, rozmýšlím se, do jakého CARu v Praze se přihlásím. Vím, že všichni chválí Pronatal, ale prodělala jsem operaci u Apolináře, a tak mají všechny mé papíry a navíc jsem tam byla spokojená. A proto bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s CARem u Apolináře. Vím, že dosahují dobrých výsledků (statiskticky). Ale mě by hlavně zajímalo , jak se k Vám chovali. Zda vše dostatečně vysvětlili, byli milí a tak. Mooc vám předem děkuji za příspěvky.

noween
26. lis 2010

Sarus, už teď neee, já to mám mít až po Vánocích 🙂 Teda pokud nebudu mít nějakou hnusnou cystu nebo jinou chuťovku.

Docela by mě zajímalo, jestli si sestry v CARu dělají nějakou klasifikaci podle toho, jakou má kdo košili.

len
26. lis 2010

Furt je nějaký výročí, co? 😎
Já i brácha jsme mámě k narozeninám. Kdybych já nebyla nedonošená a on přenášenej, tak to trefíme přesně. Přitom o mě se naši snažili pět let a brácha byl po dalších třech letech zcela neplánovanej, přesto je všem jasný, že si to naši uměli k těm narozkám hezky vymyslet 😀

noween
26. lis 2010

Jojojo, pořád se něco děje. Asi na mě ale budou koukat jako na cvoka, proč jsem si dítě naplánovala třeba na den narozenin Kim Ir Sena 😉

len
26. lis 2010

Pf, ve stejnej den se narodil např. Leonardo da Vinci, tvrdí Google 😉 (a taky jedna moje skvělá kamarádka)

sarusinka
26. lis 2010

@janka12: no je to na tom zelenym liste ,,Aplikace léku,, z druhé strany. Musis mit sebou zupan, prezuti, svacinu, kosili, a jak jsem tak pochytila radsi u vlozku. Hlavne prijit nalacno. Ale ja si rano stejne dousek dam, nemuzu jit s neproplachnutou trubici 😀 a to nevadi. aspon se trochu naredi zaludecni stavy 😀
@noween: ja jsem teda nikdy zadnou maminku jakou mela nocni kosili (delala jsem v podoli na novorozeneckem)nikdy moc neresila. Ale libily se mi treba zupany s oveckama :D:D je fakt, ze obleceni o cloveku taky dost vypovida....
Tak preju, at se pres vanoce zadna cysta naudela.... 😉
My s janka12 uz prani na vanoce mame vid? 😉

noween
26. lis 2010

No jiste, velký KIM si to datum vybral záměrně 😀 Manželka mého bratrance zase měla schízu, že nechce dítě ve znamení Berana, protože jsou to strašně zlý lidi. No a hadejte, kdy má kluk narozeniny, na přelomu března a dubna 😀

noween
26. lis 2010

Mám župan s kočkama! 🙂

sarusinka
26. lis 2010

@noween nooo tak to jsi muj clovek :D:D....ja mam jenom s jednou kockou triko... mozna si ho zitra vemu pro stesti.....

len
26. lis 2010

Paráda, župan s kočkama 😎 Já mám nudně modrej. Ale tu košilku mi náhodou jedna sestra pochválila 🙂

Jinak mi pár lidí řeklo, že by v žádným případě nechtělo štíra. A pak výčet všech ošklivejch vlastností, jaký ty štíři mají. Mám jednoho doma, vždycky se tomu musím nahlas smát, asi mu popletli datum narození 😀
To moje bývalá šéfová spočetla svýmu ještě nenarozenýmu dítěti horoskop a pak s naprosto vážnou tváří řešila, že je to blbý, že až bude dítě v pubertě, bude se s tátou hodně hádat, že už je to předurčený 😀

len
26. lis 2010

Taky mám triko s kočkou. Modrou, nemohla jsem odolat. Chlap když ho viděl, řekl mi, že už jsem na takovýhle věci stará 😝

janka12
26. lis 2010

@sarusinka Diky, ja jsem si tu zadni stranu zeleneho archu uz cetla, kdyz jsem papir dostala, ale poustela jsem to hned z hlavy ven. musim se na to znovu mrknout. Ja si rano taky aspon loku. jinak bych padla.
Ja mam tohle "prani na Vanoce" uz nekolik let 🙂.

noween
26. lis 2010

Jak štíři špatný? Grrr, jsme štíři oba, krásně nám to klape a jsme strašně hodný 🙂 OMG, to jsou kojotiny. Jestli někdo astrologii trochu rozumí, pak ví, že nejsou dobrý a špatný znamení. Z fleku se dají vyjmenovat negativní vlastnosti Lvů a nebo Blíženců, a že jich je! 🙂

len
26. lis 2010

Hlavně zfleku vyjmenuješ vlastnosti některýho znamení a půlka jich na dotyčnýho nesedne a půlka sedne na někoho úplně jinýho, takže tak.

noween
26. lis 2010

Kdysi dělal takovej pokus se studentama Feynman, docela mě to pobavilo. Rozdal jim papírky s vlastnostmi, které měly patřit k "jejich" znamení. Překvapivě se v tom plno lidí našlo, ačkoliv to bylo promíchané a Ryby třeba dostaly charakteristiky Střelců 🙂 Pár věcí sedí a pár ne. Člověk to může brát jako hru a zábavu, ale rozhodně se to nedá brát jako dogma. Syn té Tvé šefové možná s otcem v pubertě skutečně vycházet nebude, ale kolik pubertálních dětí vychází se svými rodiči? Možná už ho preventivně přihlásila do psychologicko-pedagogické poradny 😀

sarusinka
26. lis 2010

@noween ja sem Blizenec 😝

len
26. lis 2010

Noween, to jsem si taky říkala, jestli na předpověď, že se dítě bude v pubertě hádat s rodičema, potřebuješ horoskop 😀

arna
26. lis 2010

ad punkové noční košile a oblečeníčka pro děti, tak mě se dost líbí tohle :
http://www.eshop-rychle.cz/josepha/eshop/1-1-TR...
nebo tohle :
http://www.eshop-rychle.cz/josepha/eshop/1-1-TR...

len
26. lis 2010

Sarus a jaká jsi příšerná ženská určitě 😀

Mi to připomnělo, jak mi kdysi jedna pošahaná kolegyně po nějakém mém emotivním projevu říká - ty jsi určitě xxx znamení! Já se směju - ne! 😀 Tak to bydeš určitě yyy! Furt ne 😀 No tak to už musíš být jenom zzz! Hele, ušetřím tě trápení, jsem abc 😉 Ne, to prostě není možný, to ses musela splíst! 😕

noween
26. lis 2010

Jo, spletla jsem se a vylezla z maminky dříve. Vždycky jsem byla impulzivní! 😀

Blíženec je třeba i pan profesor Klaus 😉

sarusinka
26. lis 2010

jsem nervni jak sanky v lete.... asi dneska ani neusnu :D

len
26. lis 2010

No neboj, kdyžtak to zítra dospíš 😀
Hodně štěstí přeju 🙂
Já nevím, kdy se tu zas objevím, snad v pondělí, teď už pomalu mířím na letiště 😉

noween
26. lis 2010

Len, se máš...Londýn mám moc ráda

sarusinka
26. lis 2010

@len: tak stastny let 🙂

arna
26. lis 2010

Tak jo, uz me snad ta ranni naladicka presla, to bych tady nerada byla za fnuknu 🙂
Co se horoskopu tyka, tak si myslim, ze muzou mit docela terapeutickej efekt- jakoze nekomu reknes, no jo, vy jste se narodil tehdy a tehdy,... takovy lidi byvaj takovy, to si musite dat pozor, abyste... (zdrave jedl/ nepil moc piva/ nepodlehal sve lenosti /dopl dle libosti....)
Jasne, ze bys lidem moh univerzalne rict, ze je dobry zdrave jist a nechlastat a tak- ale holt nekomu to lip jde do hlavy s nejakym ritualnim taneckem okolo :P

ciratko
26. lis 2010

Holky, jak vysoká by měla být sliznice v době ovulace?

arna
27. lis 2010

@ciratko

tak prý ideální je 10 mm v době ovulace, normální je 8 - 12 mm (pisou na https://www.peceodite.cz/clanek-kdyz-se-miminko...)

saralinda
autor
27. lis 2010

@sarusinka Jak jsi dneska dopadla? Myslela jsem na tebe.

janka12
27. lis 2010

@sarusinka taky jsem napnuta jak ksandy na novinky. drzela jsem palce jak diva 🙂

eustoma
27. lis 2010

@arna hlavu hore. ja som mala diagnostikovanu anovulaciu. resp. za rok co som bola u apolinara, tak som mala vyvolanu ovulaciu 4krat. potom nasledovalo stimulacia na IVF, to sa nezdarilo a 3 cyklus po ivf sa nam zadarilo prirodzene 😉. to som uz sla na planovanie druheho ivf a ono nejak ovulacia naskocila 😉. takze hlavu hore 😉.

inak my sa mame zatial dobre, vratila som sa s tyzdenneho pobytu v nemocnici. v jedno rano sa pustilo neskutocne krvacanie, uplne ze prudy krvy zo mna tiekli. tak si ma dr nechal hned v nemocnici. po 2 dnoch som prestala krvacat a uz len spinim. nastastie hnedu staru krv. dr. povedal, ze mimco ten hematon vytlacuje - mam silne mimco, si to svoje miestecko pekne vykopuje 😉 😉.

@aknyt drzte sa! ste si uz toho tolko preskalali, ze to uz musi prestat. drzim pesticky aj na nohach.

vsetkym kockam drzim palecky, viem ze to neni nic lahke a nic jednoduche.

sarusinka
27. lis 2010

@janka12 @saralinda: jste moc hodne holky 🙂 uz jsem tady 😉
Takze rano jsem sla 4 z peti. Takze podle abecedy to nebrali 🙂jsem totiz W🙂 byla jsem na pokoji se 4 zenskyma. vsichni krome jedne jsme sli poprve.
Sla jsem v pul desaty. Odsaval MUDr. Masata. Probrani z narkozy super, nic mi nebylo, jen trochu bolel podbrisek, a lehce jsem krvacela. Bricho me boli doted kdyz zatlacim, kdyz jdu na malou, jak pujdu na druhou stranu, nevim 😀 kazdopadne jsem uplne free 🙂
Foliku bylo nakonec 12, vajicek 5, ale pry moc hezkych, podle embryolozky 🙂 Spermio se nam moc zlepsilo, takze jsme se dohodli, ze 4 dame na ICSI a to jedno zkusime oplodnit prirozene,jestli se chytne.... zitra si mam volat, kolik se toho oplodnilo..... takze nove nervy.... 😀 😀 😀
janka12: ja ti taky budu drzet palce jak blazen... ale niceho se neboj, je to fakt zachvilku hotove, a ani se nenadejes a jdes domu 🙂 kdyz jsem se probudila z narkozy, tak prvni po cem jsem se schanela byl kus zvance :D:D
a dostala jsem ten gel na vkladani, od pondelka mam pry zacit.......
takze tak 😎

Strana