CAR Apolinář. Byli milí, vysvětlili vše apod.?
Ahojky holky, rozmýšlím se, do jakého CARu v Praze se přihlásím. Vím, že všichni chválí Pronatal, ale prodělala jsem operaci u Apolináře, a tak mají všechny mé papíry a navíc jsem tam byla spokojená. A proto bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s CARem u Apolináře. Vím, že dosahují dobrých výsledků (statiskticky). Ale mě by hlavně zajímalo , jak se k Vám chovali. Zda vše dostatečně vysvětlili, byli milí a tak. Mooc vám předem děkuji za příspěvky.
@mirunka_cz týýjo tys to měla bez narkozy, to bych si nelajsla, to si opravdu statečná 😀 a osm vajíček to je pěkná úrodička 😀 zítra si budeš volat kolik se jich oplodnilo?
@mufinka26 budu si zitra volat kolem 10hod ale ale dost jsem krvacela,a jeste malicko krvacim tak snad to bude ok.dostala jsem Ultrogestan mam ho brat od patku.
@mirunka_cz já sem taky krvácela a utrogestan sem taky musela brát 😀 pak ho budeš brát celou dobu 😀
@mirunka_cz proč ti to nedělaly v narkoze?
@mufinka26 tak dneska jsem zase jak cunik.....od rada zeru...tri housky pak zmrzlina loupak jogurt,sekana s kasi,zelnacka,pak smazenice,rohliky s maslem,bramburky a ted 5jahodovych knedlikua chleba s pastikou... a porad bych jedla chapete to ??Ja jsem prase a nemuzu jinak snazim se ale mam porad hlad...
@petulak1988 tohle občas taky mívám 😀 ale já při mé váze se musím hoooodně krotit 😀
@mufinka26 no ja to mam az ted...z mych 50 uz mam 53,5
@petulak1988 jé to máš krásnou váhu já mám krásných skoro 100kg takovej metráček 😕
@mufinka26 to nemas ne??
@petulak1988 holka bohužel mám... ☹ ale nějak to nechce jít dolů, zvlášt když do sebe deru pořád hormony, taky já je už beru odm let, od tý doby my jde váha nahoru
@mufinka26 no ja to mam taky z hormonu hodne ale me se spis s nima zmenila postava...zvetsili stehna zadek a boky
@petulak1988 já to mám hodně v břiše 😒 no ale už se těším, až se nám to povede a já pak po porodu budu moct nasadit antikoncepci, to my pak váha půjde rychleji dolů. Měla sem to tak po ní, tak doufám, že se to nezmění
@mufinka26 Protoze byli predemnou 2 a ty prej to zvladly bez narkozy a sli hned domu tak jsem rekla ze to taky zvladnu.Zvladla ale uz nikdy. ☹
@mufinka26 a kdyz to mam brat vaginalne od patku a v patek jdu asi pro miminka.to nebude vadit?vubec mi ktomu nic nerekli ja byla rada ze jsem uz vypadla tak sem se zapomela zeptat.
@mirunka_cz nebude to vadit, protože pak si to budeš zavádět minimálně do testování 🙂
@mufinka26 ahojky...🙂 tak mrcha stae nikde ale beru ten utrogestan tak asi tak no
Aha to jsem nevedela.Volala jsem do Caru s 8 vajicek se uchytilo 6 🙂
@mirunka_cz to je skvělé 😀 😀 máme v práci dneska strašný frmol tak ani nestačím číst a ani lézt na koníka ☹ Budu ti moc držet palečky na ET 😀
@petulak1988 ahopjky, já vždycky utrouše musela vysadit, abych to dostala 😉
@mufinka26 hmm tak uz si nadeje nedelam 🙂
@petulak1988 a kdy si to měla dostat? a bereš to v kuse?
@petulak1988 naděje si člověk musí dělat, dokud to neni definitivní 😵
@mufinka26 jj v kuse od 17DC a mela jsem to dostat v rozmezi 28-32DC proo chci pockat
@petulak1988 ty si po IUI? možná holka, že vám to vyšlo, dělala si si testík? 😉
@mufinka26 prave ze nedelala chci az v sobotu nebo v nedeli at je to uz konecny vysledek 🙂
@petulak1988 tak to na tebe budu moc myslet 😉 🙂 a držet ti palečky at na tebe vykouknou // 😀 my budeme o víkendu výletovat 😀 tak nebudu moc na netu,a le určitě si na tebe vzpomenu 😀
@mufinka26 dekuji jsi zlaticko kam jedete vyletovat?
@petulak1988 jedeme do Terezína. Hodně se zajímáme o hystorii a chceme, aby jí i Danielka znala 😉
Ahoj holky,nemela jsme vcera cas tak pisu az dnes.Od vcera mam v sobe dve miminka 🙂 tak snad tam vydrzej.

Ahoj devčatka,tak dnes punkce dopadla dobre 8vajicek 🙂 byla jsem tak statecna ze jsem se nenechala uspat....ale uz to nikdy neudelam 🙂