CAR Apolinář. Byli milí, vysvětlili vše apod.?
Ahojky holky, rozmýšlím se, do jakého CARu v Praze se přihlásím. Vím, že všichni chválí Pronatal, ale prodělala jsem operaci u Apolináře, a tak mají všechny mé papíry a navíc jsem tam byla spokojená. A proto bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s CARem u Apolináře. Vím, že dosahují dobrých výsledků (statiskticky). Ale mě by hlavně zajímalo , jak se k Vám chovali. Zda vše dostatečně vysvětlili, byli milí a tak. Mooc vám předem děkuji za příspěvky.
Dobre ranko.... Tak po vcerejsim screeningu cekame ZDRAVE miminko!!!! 😉 😉
@martinka87 Super zpráva.
@mooncaa Ahojík, dnes jsem byla u dr na gyndě se zaregistrovat, tak mě hned poslala na utz 🙂. Tak jsme našli krásnou dutinku a vypadá to, že je tam i druhá 🙂. A jak tobě se daří??
@martinka87 Moc gratuluji 🙂
@nikohlava Bomba, já si říkala, že ty čárky máš hodně silné než bývá zvykem.
Já už v pohodě, mám spoustu jiných starostí, v práci hodně práce před koncem roku, Vánoce se blíží, pak v lednu jedeme na hory a sháním vybavení. Do toho další návštěvy Dr. - mám přirozbité brýle, tak honím očaře, když už budu dělat nové brýle, tak bych potřebovala i silnější, rovnátka těch starších, takže do návštěvy CAR to uteče jako voda.
@martinka87 tak to gratuluji, to je krásná zpráva 😉
@martinka87 Děkuji moc uvidíme příští pátek 🙂 ... Hlavně když bude vše v pořádku a zdravé 🙂
@martinka87 To už budeš brzy vědět, co čekáš. Necháš si to říci, nebo to necháš jako překvapení?
@mooncaa nechame si to rict a moc se na to tesim 😉 dostali jsme od kolegyne takove krasne tapinky a ja jsem koupila ponozky a vse bile... A ja uz chci barvicky a nakupovat 😀
jupííííííííííííí i já se přidávám ke gratulaci dvojčátka super zrovna včera sem s 2 letýma srtávila den nádhera 🙂
ahoj tak ve čttvrtek jedm na ultrazvuk, pudem spolu zase obá bude tam paní Bláhová, holky chci se zeptat bude jen ultrazvuk nebo i se mnou prohodí pár slov jako co výsledky z krve a tak? a ještě jednu věc kdy se musí říct kolik chcem nechat zavést či jedno nebo dvě?
@japro se mnou vzdycky prohodili par slov!! 😉 a co se tyce te druhe otazky, tak nas se ptali furt, pri zacatku stimulace, po OPU se ptaji stoprocentne a i pri transferu rikaji, ze transferuji jedno/dve emrya 😉 ale dulezite je to po OPU!!!!
Ahoj holky, tak jsem jela na pohotovost, dostavilo se špinění ☹.. Ale vše vypadá naprosto v pořádku. Jen co nechápu včera dr našla dutinku 1,6mm a dnes 5,4mm? Mám pocit, že včera našla jedno bobíška dnes druhého 🙂. Dále napsala děloha o něco zvětšená a na čípku hematom 2-3mm.. Jinak předepsali Ascorutin... A klidový režim a v út na hcg. Doufám, že vše bude v pořádku. MÁM MOC VELKÝ STRACH
Moje gynekoložka tvrdí, že opravdu vidí dvě dutinky i podle fotky a utz mi dělala jiná doktorka a včera jsem jí chytla na pohotovosti.
A co vy jak se máte?? A jak užíváte víkendu?
@martinka87 díky opu? to jesm já ta co neumí ty zkratky 😉 jedno/dvě od včerejška se na tom pořád vařím.......
@nikohlava A nemáš to blbě napsané, nejdříve 1,6 mm a pak 5.4 mm je přeci větší. Nebo tam mělo být nejdříve cm a dutinka je menší. Jako měla by se dutinka zvětšoval, a ne zmenšovat. Ale taky to může vidět z jiného úhlu, může být jiný UZ, jiný Dr., všechno to to má vliv. Taky jak říkáš to může být ta druhá dutinka. Jedné známé zjistili dvojčata na UZ v 12. či 13. týdnu, před tím bylo vidět vždy jen jedno.
Jaké je to špinění, jak moc? A jakou má barvu? A špiníš s postupen času víc nebo míň? A jak se mění barva? Co břicho, bolí?
to je jasné ne .... musela bych si nechat jedno abych pak ještě měla dvě......
@nikohlava Tak to bude dobré, ono to podle mne může být klidně skokem, jak jsem psala, klidně viděla dutinku z jiného úhlu a tak. Ono je to velikost dutinky, bobísek je menší, ten takto rychle neroste. A hnědé špinění taky nevadí, horší je jasná krev a zvyšující se intenzita. Ale klidový režim dodržuj.
@japro Tak to bych šla asi do jednoho. Zeptej se jich na názor, konečné rozhodnutí je na Tobě, ale je dobré mít víc informací, pak se můžeš lépe rozhodnout.

@evulatko Tak to by bylo super. Já uvidím, jestli mne budou chtít někam poslat, každopádně se na to zeptám.