CAR Apolinář. Byli milí, vysvětlili vše apod.?
Ahojky holky, rozmýšlím se, do jakého CARu v Praze se přihlásím. Vím, že všichni chválí Pronatal, ale prodělala jsem operaci u Apolináře, a tak mají všechny mé papíry a navíc jsem tam byla spokojená. A proto bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s CARem u Apolináře. Vím, že dosahují dobrých výsledků (statiskticky). Ale mě by hlavně zajímalo , jak se k Vám chovali. Zda vše dostatečně vysvětlili, byli milí a tak. Mooc vám předem děkuji za příspěvky.
amal ty děláš účetnictví?
já klidně poběžím, ivf ne ne ne 😠 uvidíme, co budu říkat za rok, ale doufám, že za rok už budu mít takovýhle břicho!!! nebo už rovnou mimi 😉
koupím si tu knížku jeho asi
frčím do práce, leni, ať zítra ty folíky dopadnou a v po papa, budu ale až večer 😉
leni: účetnictví nedělám, ale vystudovala jsem finance na VŠE, spec. na daňovou problematiku 😉
já tu knížku mám už jsem jí přelouskala je to dobré🙂
Díky tak ahoj a v pondělí
holky kde najdu fotky srazíku? 😀
ahojky nítěnko, něco mám v albu 🙂
ahoj holky, taky zdravím, dneska jsem měla nějaký povinnosti, takže jsem nebyla na netu až teď. srazík príma, vy taky 🙂 jen tý vody bylo trochu moc 😖
len, snad budeš inkognito - trochu jsi vidět v albu... 😎
ale jdu dočíst...
nitěnko, ty fotky jsou úžasný... silný zážitky, emoce a vzpomínky...
ahojky Tulipanekps- fotky jsou hezký,ale včera to bylo fakt moc fajn musíme to zopáknout to už se budeme ui víc znát..jinak já jsem zase vtipálek 🙂 včera jsem taky fotila a dnes zjistila že ve fotaku nebyla karta..já si tak vynadala 😲 😝 😀
holky ten večer ale strašně rychle utekl 🙂 ☹ ale musím říci,že všechny Apolenky jsou super ženský,každá z nás jiná jak vyzáží věkem tak povahou,ale právě proto bylo o čem kecat ..nejdůležitější pro mě bylo se i dozvědět,že Car Apolinář nám vyhovuje a jsme rádi,že jsme Apolenky od Apolináře 🙂 😀
tulipanek- nejaké fotky má určitě ještě aknyt 🙂 tam budeš i ty 🙂
nitěnko, tak aspoň nepraskla čočka... ně to neva, že nejsem na fotkách... příště to bude zase o něco lepší a zase budeme o krok dál...
marcelli, tak jestli to bude šumachr, tak bude tutovej 😀
ahoj hollky,omlouvam se,ale dneska jsem nemela doma pocitac,tak ted rychle pisu z prace. vuuubec nelituji,ze jsem vcera sla a jsem rada,ze jsem vas poznala.urcite se musime zase sejit.
marcelli gratuluji,akorat si nasadila vysokou latku,to budu mit co delat 🙂
pa,zitra si vas doctu a hezky vecer
nitě, myslela jsem ty tvoje fotky s námořníkem 🙂 krásný a emotivní... 😎
larri, tak jestli nejsi vydeptaná po včerejšku, tak je to ok 😉
holky, jdu hrošit, teda ještě cvičit mojžíšovku, ale že se mi chce... tak brou brou
Nitenko, nic si z toho nedělej, já mám v jisté společnosti pověst totálně neschopnýho fotografa, protože 2x za sebou jsem měla ve foťáku vybitý baterie a potřetí v něm neměla kartičku 😀 Jo a kdysi dávno jsem vyfotila 36tisnímkovej film a když jsem ho chtěla vyndat, zjistila jsem, že tam žádný film není 😉
Jinak výsledky z genetiky, ač měly být, tak stále nejsou 😝 Snad to neznamená nic špatnýho 😒
Tuli, já cvičím vždycky hned ráno, ale udělala jsem malej ústupek - cvičím v sobotu až večer a pak v pondělí ráno, neděli vynechávám 😉
Ahoj holky,
jsem ostuda, ale fotky jsem ještě neumístila - tuli, u mě na fotce jsi, takže tě umístím, až bude více času 😝
Sice jsem to už stáhla do počítače, ale protože si odhadce na byt vyžádal fotky bytu, tak jsem měla dost starostí s focením bytu a zmenšováním, aby to prolezlo mailem. Obzvlášť noční fotka paneláku byl oříšek, nemáme kolem pouliční lampy 😀
dobré ránko 🙂
len, fotografka jsi fakt na jedničku 😀 teď prásknu manžovu maminku, která jela po revoluci do francie, to víš, velký zážitek a tak fotila a fotila... a když nechali vyvolat film, tak tam bylo něco divnýho, ne to krásný, co celou dobu fotila. tak se jí můj manža ptal, co jako dělala a jak a ona měla při focení celou dobu otočený foťák... takže v hledáčku to bylo nějaký rozmazaný a ona si celou dobu fotila xicht nalepený na foťák.... 😀 😀 😀 😀
ručo ne, jen si dávají na čas. stejně co mám zjištěný z ostatních carů, někde trvá genetika i 2 měsíce...
tak já jsem zredukovala některý cviky z 20 na 10, protože mě už začínají bolet vaječníky, tak abych jako trochu cvičila, ale abych to nepřeháněla 😉
Jasně, já před OPU taky redukovala a po OPU už cvičila jenom kočičky.
S tou genetikou mě štve, že mi slíbili, že určitě bude dneska 😒
Jo a to focení, taky přidám historku - moje máma byla na měsíc studijně v Anglii, táta jí nabalil totálně blbuvzdorný digifoťák. A už druhý den volá, že je to na nic, že to nefotí a hned se tomu vybijou baterky. No a když přijela, táta zjistil, že nějakým záhadným způsobem to přepla na video, takže pokaždý, když chtěla něco vyfotit, začalo to nahrávat včetně zvuku. Takže máme asi padesát videí ve stylu - nejdřív něco pěknýho (na co mířila), pak pár sprostých slov, že to zase nefotí, a pak už jen deset minut pohledu na zem a chůze, jak ho nesla v ruce. Nakonec opět zamíření na něco pěkného, co chtěla cvaknout, čímž to nahrávání vypnula 😀
jo, len, tak tvoje maminka je taky qalitní fotografka, aspoň víš, po kom máš ty kvalitní geny 😀 😀 😀
No, doufám, že po tatínkovi (vášnivý fotograf, fotil i svatby), protože když už se to nakonec povede, tak mám fotky docela slušný 😀 Vidělas naše fotky z Islandu? 🙂
Dobre rano,tak jsem si vas konecne docetla.Pribehla jsem z apoli po injekci,rychle precist a bezim do prace.No neni lepsi jit na ten caj,nez si jenom psat?
Jinak dneska jsem ze sestrickou resila tu kafi a podle vseho by to mela byt ta,o ktere jste mluvily,ale zda se jim to divne.
Jinak mi vcera po injekci nebylo dvakrat dobre,byla mi zima,chtelo se mi spat,zvracet a hrozne hlava bolela.Dneska je uz lip,mam volny vikend,tak to musim vydrzet.Holky,mam problemy na zachod,coz u mne vubec nebyva a boli mne prsa.Prsa mne boli vzdycky u MS a den predtim mam strach sundat podprsenku a ted to mam stejne.To delaji ty hormony asi ne?
Jo a tuli ta fotka co jsem solo je primo vystavni.Hned kdyz jsem ji videla,tak jsem rekla s jidlem dost,ale ja ted na rychlo snedla dva chlebicky ☹
Doufam,ze na ten srazik priste nas bude vic. 😉
Ajaj, Larri, koukám, že to prožíváš podobně jak já 😖 Pro mě taky stimulace nebyla procházka růžovým sadem, no tak hlavně přeju, ať je líp! 🙂
Len,vis co je nespravedlive? Nekteri deti nechteji a dite se jim povede po krasnem,romantickem milovani a my tady bolehlav,zvraceni a nevim co vsechno.A to te jeste u odberu uspi 🙂
Ále, celej svět je nespravedlivej... jsem ráda, že žiju v zemi, kde je IVF vůbec legální, kde mají špičkový vybavení a ještě na to stát štědře přispívá 😉 A za to uspání jsem taky nakonec ráda, v některých zemích to dělají jenom při lokálním znecitlivění 🤐
všem přeji hezký den 🙂 len tak to je hezký chudák mamka 🙂 😀
nitenka 9 den po KET- tak holky dneska první změna nevím zda k dobrému nebo špatnému,beru Extrahexal a po nem prý me nedostanu dokud ho nevysadim ..dneska jsem 24 den cyklu a mám od rana křeče jako den před ME taj jsem trochu nervozní ,ale testík bude až zítra

no co se růstu folíků týká tak v podstatě jo... a proto nasažují od 3. dne clostil aby se růst stimuloval... někde to dávají už od 2. dne... neboj amal Řežábek nám k mimi pomůže🙂 sice poběžíme dál než ostatní co skočí hned do IVF ale ale...