CAR Apolinář. Byli milí, vysvětlili vše apod.?
Ahojky holky, rozmýšlím se, do jakého CARu v Praze se přihlásím. Vím, že všichni chválí Pronatal, ale prodělala jsem operaci u Apolináře, a tak mají všechny mé papíry a navíc jsem tam byla spokojená. A proto bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s CARem u Apolináře. Vím, že dosahují dobrých výsledků (statiskticky). Ale mě by hlavně zajímalo , jak se k Vám chovali. Zda vše dostatečně vysvětlili, byli milí a tak. Mooc vám předem děkuji za příspěvky.
@ifus jé, tak držím pěstičky na zítra, musí to vyjít, já furt čekám na ms a nic, zase si tělo ze mě dělá srandu, šla jsem dneska i na bosu, tak uvidíme zítra, jestli se umoudří, to čekání je děs, jednou jestli to vyšlo, pak až přijde ms a pak aby zase folíci rostly, to je teda koloběh 😉
@japro slabounké krvání - špinění snad ještě může být, ne? A přesto můžeš být těhu, ale nevím.... je po ET neschopenka? Kamarádka mě včera vysresovala, že je, ale v těch papírech z CARu je psáno, že není nutná neschopenka...
@ifus to mě mrzí, ale pokusů je ještě dost! A ne vždy to na poprvé vyjde, taky si myslím, že půjdeme 2x ... A vlastně pokus nemáš ET tak se tohle ani jako pokus nepočítá, si myslím... tak to měla kamarádka. A je vážně lepší, že teď se to stoplo než později.
@ifus to mě mrzí, ale pokusů je ještě dost! A ne vždy to na poprvé vyjde, taky si myslím, že půjdeme 2x ... A vlastně pokus nemáš ET tak se tohle ani jako pokus nepočítá, si myslím... tak to měla kamarádka. A je vážně lepší, že teď se to stoplo než později.
Začni psát odpověď...

Odešli
Ja jsem cekala dyl, protoze to vychazelo akorat na prazdniny, kdy meli rekonstrukci.... Takze prvni jsem mela v dubnu a druhe v zari....