CAR Apolinář. Byli milí, vysvětlili vše apod.?
Ahojky holky, rozmýšlím se, do jakého CARu v Praze se přihlásím. Vím, že všichni chválí Pronatal, ale prodělala jsem operaci u Apolináře, a tak mají všechny mé papíry a navíc jsem tam byla spokojená. A proto bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s CARem u Apolináře. Vím, že dosahují dobrých výsledků (statiskticky). Ale mě by hlavně zajímalo , jak se k Vám chovali. Zda vše dostatečně vysvětlili, byli milí a tak. Mooc vám předem děkuji za příspěvky.
@petulet já sem třeba před prvním IVF měla taky císaře a ještě sem prodělala zamlklý těhu v 10tt, takže čištění dělohy, srůsty sice byly, ale to se zjistilo až při porodu Jarouška. Vůbec nebyl s OPU problém. No a ted najednou toto. Určitě je lepší, když se do tebe nejdřív podívají, zda je tam vše ok, aby si nepřišla o pokus jak já úplně zbytečně 😒
Ahoj tak plán v pondělí volat k aploináři objednat se na 14.2 je to pátek chci jirsovou pořád tam je Jrirsová středa pátek holky???
@japro ja u ni tudle byla v utery.
@mufinka26 nazdar zlato, kdy mas mit ms? budes testovat?
@sasanka033 ahoj kočko jen jsem se chtěla zeptat,podstupujete další pokus?
@dada074 ahoj🙂 jojo, zustali jsme u apo a fricime dlouhej protokol. ted jsem v tom umelym prechodu a zitra UTZ, zda je vse ok a zacnu stimulovat puregonem🙂 snad to tentokrat klapne🙂 co ty??
@sasanka033 ahojky, už sem testovala a test jak padlý sníh ☹ No nic, ve středu jedu k Apolináři objednat se na tu laparku, sem zvědavá, za jak dlouho mě objednají a pak hurá do 3. IVF 😀 Já se nevzdám a Apolinář se mě jen tak nezbaví 😀 😀 😀
@mufinka26 aha:( tak mam pro tebe tip - ceka se tam na tu indikace desne dlouho, ja tam cekala pres dve hodiny, tak si vem neco na cteni a oblikni se, mozna budes vetsinu casu sedet na chodbe, tak at tam este nenastydnes.
@sasanka033 no tyblááho, to si mě nepotěšila, prosím tě a kam musím jít s tou žádankou co má?
@mufinka26 no je to ta G5, to jsou ty proskleny dvere hned u cekarny caru. jojo, obrn se trpelivosti. indikace maji jen ve stredu, proto ten naval.
@sasanka033 tak to je mazec, to mi ani nikdo v caru neřekl, že to je jenom ve středu. Protože když sem byla na OPU to bylo úterý a Řežábek právě říkal, že si tam můžu dojít hnedka, jenže já bláhová doufala, že to nebude třeba, no nic, děkuji za info a hold si sebou vezmu velmi tlustou knihu a svačinku 😀 😀 😀 Co kdybych tam zdechla hlady 😀 😀
@sasanka033 tak to držím palečky ať to klapne a ať reaguješ na stimulku co nejlépe a hlavně ať se pak drobek chytne.U nás nic nového pořád dva v jednom,manžel na nervy,tak už jsem mu musela nakázat ať o porodu mlčí,no vydrželo mu to dvě hodiny než se zeptal jestli je vše ok.Do pondělí nám dali čas abychom to s malou zvládli sami a pak nástup do špitálu a vyvolávačka,ale já jí věřím,do konce týdne bude venku 😉
@sasanka033 jj tam mi na G5 mi dělali laparku
Ahoj, zjistili mi asi pravděpodobně neprůchodné vejcovody a mám se rozhodnout jestli ještě půjdu na Laparoskopii, kde by to důkladně prozkoumali nebo rovnou na IVF? Řešil jste to taky někdo?
@luho2012 resila jsem to samy, laparku si vydupala a stejne jsem do IVF pak sla, takze za me: jdi do IVF, laparka je nadbytecna operace.
Holky myslíte, že po 1. neúspěšném IUI si můžu říct, že to už nechci a chci IVF? Vzhledem k mému věku - 25 - mě nechtějí poslat hned na IVF, prý jsem ještě mladá a mám čas.... ale proč mám čekat třeba dalších xlet jen kvůli tomu, že chci "brzo" dítě, než je ted zvyklé :( začala jsem "brzo" abych měla mimčo takhle "brzo"
Jdu k Apo 18.2. tak to chci říct, ale bojím se ozvat....
@04092010 ....zkus si o to říct,ale pokud jste oba v pohodě tak to dr.hned nehrotí,ale taky je to o vaší peněžence...co vše si můžete dovolit
@petrusejenc no já mám PCO a bez prášků neovuluju... jinak přítel je v pohodě....
no tak s výdaji x tisíc na léky počítám, spíš představa, co pak, když by 4 pokusy nestačily, platit desítky tisíc za jeden pokus, uffff

no to ty srůsty opravdu také mohu mít,jsem po císaři.. já před ivf budu chtít,aby udělali hysteroskopii.