CAR Apolinář. Byli milí, vysvětlili vše apod.?
Ahojky holky, rozmýšlím se, do jakého CARu v Praze se přihlásím. Vím, že všichni chválí Pronatal, ale prodělala jsem operaci u Apolináře, a tak mají všechny mé papíry a navíc jsem tam byla spokojená. A proto bych se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s CARem u Apolináře. Vím, že dosahují dobrých výsledků (statiskticky). Ale mě by hlavně zajímalo , jak se k Vám chovali. Zda vše dostatečně vysvětlili, byli milí a tak. Mooc vám předem děkuji za příspěvky.
olo kdy jsi viděla na ultrazvuku srdíčká já jdu 10,2 a 20,1 jsem byla na transféru + 5 dní mám šanci ho vidět asi je ještě brzo
holky, už jste si koupily žvejku pedro? já dneska a je teda celkem bez chuti, není to to staré dobré pedro, škoda... 😒
tili já jsem po rozvodu tam začala snídaní a končila pytlíkem od strejdy doma večeří... a už ho nechci vidět já nevím co mě to napadlo slíbit to emryjkům,ale zabralo to 🙂
nit 😀 😀 😀 tak se budeš muset překonat... 😀 😀 😀 já zase miluju kfc a čekám, kdy se mi přejí, zatím vítězím já 😀 😀 😀
Holky, tak jsem koukla na spolužáky a gympláckejch stránkách píše spolužačka o prvních pohybech mimča a na stránkách vejšky píše spolužačka (která tam nenapsala za 2,5 roku, co jsme po škole ani řádku), že se jí narodilo mimčo. Ale přeju jim to. To jo. Ale sobě a vám taky.
já zase chtěla furt nikam odejít tak mě ta mladá doktorka musela držet vedla jsem sní monolog.. prý mi říkala že musím ležet že spadnu a já nato že aspon bude sranda ...chudák pak se smála když zamnou byla..prý jsem jim furt říkala že tam není sranda a že chci odejít...
sara, to je jako naschvál, ale co ty víš, co budeš psát za 2 měsíce ty????? 😎
Já byla 38 dní od transferu a to tam byla u obou na 100% ale jedno viděli už 26 dní po transferu. Já nerozpoznala dodnes ani jedno 🙂 ale jsou slyšet.
holky musím končit... miláček dorazí zachvilku a tady bouchla bomba 🙂 tak jdu čančat a chystat se na návrat pána tvorstva 🙂
takový blbosti člověk po narkóze dělá... to je legrační a nakonec si to ani nepamatuješ, co?
tuli to si piš že ráno čuram na paírek za ty roky si ten pohled užiju .. dosyta 😎 😀
olo, byly to nervy a zase budou. já ty fotky z utz taky pořádně neumím rozluštit, ale když mi to někdo ukáže a vysvětlí, tak jo... 😉
nit 😀 tak hezky pána tvorstva uvítej a pěkný večer 🙂 a ráno už čurat na papírek nemusíš, ne? nebo stejně budeš?
tak papa všem a nazítra držím palečky ... a budu tu číhat na zprávičky ..dobrou noc.... znáte ten vtip jak potká žížala žížalu a žížala se ptá žížali tak co kde máš starýho? ale chlapa ho vytáhli na ryby 🙂))))))) 😀 tak dobrou noc a hezké sny
jasně žebudu..... už se nemůžu dočkat že uvidím // ale asi naposled jako tečku 🙂))) ne vlastě doktorka říkala že 15 den mám dělat test takže musím i pozítří .-))))))))))) tak papapa 😵
JKdyž jsem se probrala po narkóze,tak jsme jako první uviděla sestřičku - mladou, blonďatou - tak jsem jí říkala, že je jako anděl 🙂
holky tak pádíííííím pa pokud dorazíš Aknyt 😀 😉 tak už tu nebudu ale posílám ti pusu a dobrou noc 🙂
Tuli, neboj, ony se ty folíky schovávají... téměř vždy jsem jich měla víc, než jsem okoukala z papírů. Jen minule to Jarošová stopla na UZ tak hezky, že jsem si to stihla spočítat sama a bylo to úplně přesné. A kvantita nechodí vždy spolu s kvalitou - z 23 folíků (poprvé) jsem měla jen 6 embryjek a zbyla 2 na ET, zbytek KO.
budu na tebe pozítří myslet!!!
A Sar, na tebe už zítra, ať máte OPU v pohodě a vytěží se maximum!!!
Zítra začínám stimulovat, dnes dorazila rudoška, takže jsem na svůj první krátký protokol moc zvědavá.
Díky, už se začínám bát 😀 je to něco jiného, než jsem měla, takže nevím, co čekat... ale aspoň se něco bude dít - show must go on 😉
Jen doufám, že si nebudu rvát vlasy, že jsem ten krátký protokol chtěla - kdybych z průměrné nosnice spadla na nenosnici 😉

Jo nevím jestli je to pozivním myšlením ale po odběru jsem zblblá z narkozy všemu personálu nabízela at se přijedou projet na koni. Je mu chudinkovi 22 a už na něm nejezdíme ale třeba si mimina řekli že nejsem lakomá tak že jim u mě bude dobře.