icon

CAR Obilný Trh Brno II.

hanulamarkova
16. čer 2009

Ahoj holky z Obi šup sem ať máme dostatek prostoru. 🙂

chrobacek
20. srp 2009

Sune budu na tebe moc myslet v sobotu 🙂)) budu předvoj 🙂)) ale jsem tam holt dřív jak ty 🙂 a jaké jsou poslední zprávy z UTZ?

sune
20. srp 2009

Ty nejsi na srazu? díky předvoji 😉 my na sebe myslíme pořád vzájemně,co 😉 ty jdeš na sono až ted poprvé,že? no jsem asi zas nosnice 😉 mám 18,17, 4x- 16, 14,13-2x,12,11-3x a drobné. takže už jdu večer na pregnyl.

chrobacek
20. srp 2009

sune já jsem v práci 🙂) na sraz teda ve tři jít nemůžu 🙂

jojo ted poprvé a doufám, že tam budou folíky minimálně.........minimálně jich tam bude 10 🙂))))))

no to máš úrodičku jen co je pravda ... kdy bude ET asi středu? nebo až ve čt?

chrobacek
20. srp 2009

já bych věřila v minimálně 7 vajíček ... možná budou ještě i ty z těch 13 .. takže 7-9 je můj tip 😎

sune
20. srp 2009

no teda, ty mi pěkně přeješ. kéž by jo. polsedně jichy bylo taky hodně a stejně se vydolovalo jen 5 schopných.
tak doufám, že se nenecháš zahanbit a budeš mě následovat 😉 tak se měj hezky, já jdu domů odpočívat, není mi ok.

chrobacek
20. srp 2009

no já ti prostě předpovídám toto 🙂))) tak páá budu se snažit tě dohnat 🙂

lucka.adis
20. srp 2009

Ahoj holky, tak jsem doma 🙂

elennka
20. srp 2009

ahojda, já už jsem taky doma.. stihla jsem i nakoupit, fotky dám do albíka večer... 😉 😉 jsem ráda, že jsem vás poznala 😎

ywushka
20. srp 2009

Jejda me je uplne lito,ze jsem nemohla prijet,manzel byl jeste ve dve odpoledne s kamionem v breclave a prijel uz pozde☹ a ja jsem se tak tesila! Snad jste se pobavili a bylo setkani prijemne!!

lucka.adis
20. srp 2009

Ell, já ještě chvilku brouzdala se žabkou po Vaňkovce a taky jsem pokoupila.. srazík byl super, snad nás tam bude příště víc 😉 každopádně jsem vás moc ráda poznala..

lucka.adis
20. srp 2009

Ell, můžeš udělat nové Album a nazvat ho nějakým názvem, ohledně dnešního srazíku. Potom tam aspoň můžeme přidávat ostatní fotky 😉

muschka
20. srp 2009

Ahoj Holky,

moc vás zdravím 🙂 . Je mi to taky líto, že jsem nepřišla. Pejska včera večer přepadl průjem a tak jsem spěchala domů, abych se podívala, jak je na tom. Doma jsem našla několik sranečků a ještě odpoledne venku se to opakovalo. Ale teď manžel hlásí, že hovínka mají tvar 😉 . Takže dobrý 🙂 .

Ráda přijdu příště a těším se na vaše fotečky, papa

hanulamarkova
autor
20. srp 2009

Ahoj holky tak tet jsem konečně dorazila domu, stěhovali jsme a už toho mám ale opravdu plné brýle 😝 moooc mě mrzí, že jsem s vámi nebyla ale musíte si to hodně rychle zopakovat. Moc jsem se na vás těšila ale nešlo to. ☹ Příště tak husp dávejte fotky ať můžu závidět...no jdu do postele a ozvu se zítra pa 🙂

lucka.adis
20. srp 2009

Ell, díky za fotky 😉

simulin
20. srp 2009

Nazdárek, tak já už taky hlásím příchod, dojela jsem z Brna tak vyšťavená, že jsem si šla se ségrou na malé pivko, a řeknu vám že bodlo. 😵 😝
Jinak srazík super, jen jak říká Lucka škoda, že nás nebylo víc, tak snad příště. 😉

muschka
20. srp 2009

Holky, vám to ale sluší 🙂 !!!

elennka
20. srp 2009

jen moje maličkost se nefotila... příště 🙂

simulin
20. srp 2009

Ell, ale když jsi taková fotografka, tak by jsi mohla udělat lehkou fotomontáž, ne... 😅 Aby jsi tam taky byla.

lucka.adis
20. srp 2009

Ell, popíšeš nás tam?

Sim, fakt bych tě nepoznala 😀

elennka
20. srp 2009

zkusím 😉 😉 😉

sajmona
20. srp 2009

Ahoj holky,jsem doma,rovnou ze srazu jsem letela jeste na zahradu a pak zase ikea neco dokoupit. Bylo to super jste vsechny mooc sympaticky fakt. Uz se tesim na dalsi

ywushka
21. srp 2009

🙂 jeee holky vy jste se meli!!!!

Ja uz vztavam,mam byt uz v osm u kadernika,to je sileny cas!! Preju vam krasny slunickovy den

lucka.adis
21. srp 2009

Dobré ráno, holky... 🙂 přeji pěkný sluníčkový den

hanulamarkova
autor
21. srp 2009

Ahoj holky tak teda fakt jsem nešťastná, že jsem tam s vama nebyla určitě jste se měli super. Tak příště. 😉

chrobacek
21. srp 2009

dobré ráno
tak hlásím, že jsem včera měla sraz s kamarádem co se rozvádí, tak jsem předpokládala, že to bude na dlouho... a taky, že bylo .. tak jsem si injekce píchla sama ...musela jsem nestíhala jsem to domů.... no teda maso ... fuj tajksl ... tak už jsem i statečná 🙂))

chrobacek
21. srp 2009

sajmon.. co mrcha?

hanulamarkova
autor
21. srp 2009

chrobi to je super...jsi statečná no vidíš jde to! Za chvíli bude z tebe profík. 🙂

irminka
21. srp 2009

ahojte babky,
tak teda srazík vypadal dobře, alespon jste na sebe nemuseli tolik křičet, když vás bylo jenom 5 🙂 . Neumím si představit, kdyby se nás tam sešlo třeba 20, jak by to vypadalo..........Švitořilky hadra 😉
Tak snad příště nás bude víc, moc mě to mrzí, že jsem vás nepoznala osobně

lucka.adis
21. srp 2009

chrobi, jsem ti včera psala, že jsi určo statečnější než já a ona je to fakt pravda 😀 😀 já bych si to fakt sama nepíchla..

chrobacek
21. srp 2009

lucko no nakonec mě okolnosti donutily, ale málem jsem to vzdala 🙂) píchla jsem se trochu a nešlo to dál tak jsem to zase vytáhla říkám si to si nemůžu v životě píchnout teda ten decapeptyl, protože pero je v pohodě....
no ale říkám si musím, protože jinak mi to píchne manžel až v deset večer a to asi není úplně optimální .. 😉 tak už jsem zkušená ivfkařka 🙂)))

Strana