CAR Obilný Trh Brno II.
Ahoj holky z Obi šup sem ať máme dostatek prostoru. 🙂
irminko, bříško máš moc pěkné a ten těhu pás je super. Jsem s toho celkem vyděšená, aniž bych na to nějak myslela, tak s každým pohybem to tam trochu zabolí-jak píšu, připadne mi to na začátek menstruace 😢
Nachlazená nejsem určitě jinak ohledně zánětu, akorát jsem měla výtok, což je v těhu normální a dr.mi na to dala prášky na zavádění...
Uvidím jaká bude noc a ráno dyžtak zavolám dr.a rovnou k ní potom zajedu.
cinco: já jsem takový pobuch, za dva dny jsem šla na tůru-takovou malou 😉 , potom jsem spadla po týdnu na schodech, to jsem fakt měla strach, no a na kole jsem jezdila později, jo a potom jsem ještě spadla z otočné židle...takže děvčata doufám, že budete opatrné.... 🙂
Sim prave,bojim se ze to nebude ok,tak jak treba tenkrat lucka ale ta mela pak stesti,coz se u me konat nebude. Jeste ke vsemu me uz tyden pali zaha jsem z toho uplne na nervy. Myslela jsem ze to je tim prednisonem ale pry ne. Rikala cadova. Nema nekdo radu? Anacid nezabira:(
Sim, zatím nešpiním...akorát se o mimi prostě bojím 😔 jsem bábovka 😅 😅
Kdyby něco, tak M říká, že by jsme tam hned zajeli..zůstal kvůli mě i doma a nešel na plavání.
luci: pěkné? připadám si jak buldozer....ale kašlu na to, hlavně, že jsou mimísci ok 😉
saj: rennie,mám ho taky a vcelku pomáhá
luci: ten manža je hodný chlapec aneboj , vše bude ok
Saj, jenomže já byla beznadějný případ-ohledně IVF..ale tobě se to kočko podaří!!!!!!
A na pálení žáhy sama nevím co si vzít, takže ti bohužel neporadím.
Irminko, no bříško máš pěkné, od poslední fotky ti taky pěkně povyrostlo. 😉 Jinak je fakt, že s tím odpočíváním jsem to zrovna nepřeháněla, no ale od úterka jsme jedna z vás a budu se jen flákat, 😀 no ještě musím udělat uklid pokojíčku a skříní a požehlit prádlo, ale to je normálka. 😎
Luci, uvidiš ráno, ale určitě budeš v pořádku. 😉
irminko, Jj...máš pěkné bříško 🙂
má oblíbená barva je ted černá, zeštíhluje 😀 😀 😀 😀
irmi 😀 😀 😀
Irmi, tak padat se nechystám 🙂. Na to kolo se zeptám na OBI kdyžtak...
Saj, no na pálení sama nevím, i kyž jsem slyšela taky o těch rennie. Zrovna dnes jsem se o tom bavila se švagrovou, že už je to tak týden co mě žáha začala pálit, dřív ani ťuk a ona mi řekla, že to znamená, že bude mimi vlasaté. 😀 😀 Tak to bude asi po manžovi, já měla na hlavě uplnou kulovku a to snad do tří let. 😀 😝
Luci, to je fajn, že je manža s tebou, není nad to mít někoho u sebe, pomáhá to i psychicky, protože tak člověk příjde na jiné myšlenky, kdyby jsi byla sama doma, pořád by jsi na to myslela.
Saj, i já mám s Rennie dobrou zkušenost.
Tak sežrala jsem dva bramboráky a sotva dýchám. Holky těhulky taky se vám stává, že nemůžete usedět a špatně se vám dýchá, tak těžce, mně to dělá vždycky navečer i teď když sedím u pc, už nevím jak se našponovat, aby mě to netlačilo. ☹
Sim, manža je fakt moc hodný.. je to skvělej chlap a jsem ráda, že ho s Áďou máme. Sice jsem mu říkala, aby na to plavání jel, ale on nechtěl skrz mě.
Jinak se ve mě něco vrtí a na střeva bych to netipovala, tak snad je drobek v pořádku.
Sim, Jj...znám to i já a hlavně večer po dobrém jídle.
sim: mně se stává, že když sedím či ležím třeba u TV, tak nejsem schopna vstát, rozcházím se jak "žofré" 🙂 .Bederní páteř,au au, střílí mně to do prdelky a do nohy, když to rozejdu, tak je to ok. A manža mně řekl, že teda musím furt chodit a ne ležet....no nic, chlap jeden 😒
ale jinak je můj mužík stráááášně moc hodný, takový tvrdák ale v hloubi duše citlivka. A jestli jste si všimly jak tam krásně stojím v pokojíčku, tak to za mnou celé dělal mužíček....je to kutil Tim 😉 . Teda je hasič, ale když má volno, tak kutí a kutí....
lucka.adis: neboj to nic neni,to mivam taky,doktor mi jednou rikal,ze je to zpusobene tim,jak se deloha napina-rekl mi to doslova takto:" jak by jste to chtela udelat aby jste nic necitila,kdyz vam v brise roste druhy zivot,to proste musite citit nejake napinani a pnuti a bolesti"!!! Takze bud v klidu,
irm: pekne briiisko!!!
uplne se tesim do hajan,tak dobrou noc,dneska jsem vas nestacila poradne ani podocitat,necham si to na rano! Pa 😉
Irminko, no tvé vstávání z postele, to jsem celá já. Ráno je to v poho, to se jakž takž vyhrabu, ale když spím po obědě nebo večer, to mám uplně stejné, připadám si jak nemohoucí. 😝
Tak to je šikula ten tvůj manža, buď za něj ráda. Můj je taky hasič, ale dobrovolnej, no a s tím kutilstvím-na to on moc není, ale jinak doma práce podělá hoodně, i když se jde pak odměnit pivečkem, ale proč ne, že. 😉
Už jdu taky na kutě, teda první do sprchy. Tak pěkné sníky všem 😉
jo,jo, pivečko stíhají všichni
Tak se mějte babulky a přeji hezkou a ničím nerušenou hezkou noc...
ted mně synátor přinesl ještě 4 velké sešity k linkování, mě snad trefí...tak pa 🙂
Dobré ránko holky, včera som sa sem už nedostala, tak čítam čo ste si písali.
Irmi, bruško máš krásne, akurát netlačia ťa tie nohavice keď si sadneš? Ja mám tehugate s pútkami na opasok a so šnúrkou, ale keď si sadnem, tak je to hrozné a mala by si ma vidieť ako nastupujem do auta...des 😖 Nechápem prečo nie sú pohodlnejšie, proste v nich v aute nemožem vydržať, je možné, že by to bolo usporiadaním detí? Nerada by som ich utáčala, ale v tým nohaviciach mám pocit, že im ubližujem. Naviac ma tlačia na močák.. 😖
Ten tehu pás je milučký, aj to tričko 😵 Ja také oblečenie nosiť nemožem, to by som pohoršial moju tchýni. Je neskutočne staromódna. Jej sa strašne nepáči ako niektoré holky dávajú najavo že sú tehotné. V lete nosia normálne tričká a holé hrucho im trčí, alebo ako sa nosia obtiahnuté veci...to počúvam už strááášne dlho..Tak mi uštrikovala pončo a stále vymýšľa ako zakryť to bruško 😀 Tak mám také tričká s krátkym rukávam hooooooodne volné a pod to si možem obliecť nejaké triko s dlhým rukávom. Včera som dostala ďalšie také tričko 😀 😀 Je srandistka...
Sim, ty by si si konečne mala dať pohov a užívať si tehotenstvo. Ani nevieš ako si to ja užívam...včera som dokončila košík a dnes budem moriť, proste si užívam volný čas a deti nemajú žiadny stres, žiadne otoky a tak..Aj ty si zaslúžiš pohodu a klídek...a vobec, všetky tehulky 😉
Luci, tak to neviem čo to može byť, ale určite nemožeš dostať ms alebo krvácať...to snáď nie...ja tiež furt čosi cítim, ale pripisujem to rozťahovaniu delohy. Ak budeš viac nervózna a neprestane to, tak brnkni doktorovi..
Saj, držím palce a budem čakať ako to dnes dopadne. Cin a ty dnes testuješ, však? Tak tfuj tfuj nech sú tam // 😉 Kolo radšej nechaj doma, prvé 3 mesiace je to fakticky rizikové..
dobré ránko ,
Mirad: ty kalhoty nejsou těhotenské, ale ještě je normálně obleču, jsou dost velké a včera jsem v nich byla celý den v práci a nikde nic netlačilo. Já jsem pohodlná, takže, kdyby mně něco vadilo,hned bych to ze sebe odtrhla 😉 . A to tričko mám vyhozené pod prsa, aby šel vidět ten celý těhu pás. Já bych nešla v tak krátkém triku, prosím tě, podívej se na mě jak vypadám 😠 . Jen jsem chtěla, aby šly vidět ty nožičky 🙂 , normálněmě tčí jen kousek spodního dílu těhu pásu.......
Holky držím všem pěstičky......
miradka: jaky kosik?? Ty pletes kosiky?? Me se nikdy vubec nedarilo☹,ale chtela bych to umet🙂. Ja ted delam jen ten patchwork bez jehly na ten vanocni stromecek 😀 a jeste budu delat teovi do pokojicku takove zavesne cosi🙂
Preju vsem prijemny den

saj: neboj holka, budou krásné a v roz/s/puku 😉