CAR Obilný Trh Brno II.
Ahoj holky z Obi šup sem ať máme dostatek prostoru. 🙂
To máš pravdu Chrobi, asi se tím moc zaobírám, taky musím myslet pozitivně, ale nějak to dnes na mě dopadlo. ☹ Tak prýýýýýč s takovýma myšlenkama a těšit se na čtvrtek.
jojo na miminko/ka 😀 😀 😀 ono je to těžké se ubránit když to těhu na sebe neupozornuje co?
Miradko, díky za povzbuzení, vždycky to pomůže a hned je líp. 😉 A kdopak ti dělal Utz, že by náš oblíbení Kummel? 😀
Holky žádná z vás nepanikaří! Já měla // pěkné,ale testů sem si dělala asi deset a jeden mám v peněžence pro štěstí 🙂A bát se budete až do porodu. Jestli srdíčko bije,pak aby byli výsledky v poho a netrpělivě čekáte na pohyby.
bsik .....kolik jsi měla hcg u toho 1ivf? při první kontrole? když jsi měla pozitivní až 10 den.... to nemuselo být moc nebo je to to co píšeš těch 126?
Jj, náš fešák Kummel, bol fakt zlatý, nechcela som mu veriť, že sú tam dva, tak mi natočil monitor a ukazoval, bola som z toho úplne paf 😀
Já vám sem asi vnáším pesimismus...to nechci, aby kvůli mně měl někdo černé myšlenky i u sebe ☹
nie, fotečku ešte nie. zdalo sa mi to moc skoro, ale až budú srdiečka/srdiečko, tak si vypýtam 😵
gabi - díky, snad ano, jen mám trošku obavy, ale já říká chrobi a monterka, člověk bude mít asi pořád o mimi strach. 🙂
teda já jsem fakt anomálie já bych chtěla fotku i těch co byly na misce 😉 kdyby to šlo
chrobi a gabi, vy jste prdlé, co by jste sem vnášely pesimismus, právě naopak bez vás si to tu nedovedu představit. 😉
Gabi mrzí ma, že máš špatnú náladu, ale úplne ťa chápem, si v prekérnej situácii...no ono sa to "vystříbří"...uvidíš ako sa budeš cítiť a čo manžel... 😉
chrobi, na špatnú náladu sme tu my - my vás z nej vytiahneme 😉 a sim sa to dobre darí 😀
v práci se neprojevuju 🙂 😀 😀
ale doma jo manžel říká, kde by takovou druhou našel, že to nehrozí 😀
Miradko, jak jsi na tom s jídlem, já mám dneska žaludek jak na vodě a nemůžu do se nic moc dát, nějak nemám na nic chuť. Ani kafe jsme si dnes ještě nevařila a to ho musím mít každý den.
No, to mu věřím, ale aspoň se nenudí. 😀 A ještě jedna otázečka, kolik máš koupených testů 😀 Já jen, jeslti jsi si to dobře matematicky spočítala a vyjde ti to? 😀 😀 😉
sim neboj ještě zbydou, protože zásoba byla i na testovaní po krvi, ale na to asi nedojde... protože krev bude nega tak to testovat fakt nebudu 🙂)))) tak mi zbydou na další ivf původní stav bylo 20ks
Chrobi a tos ty tt kupovala najednou nebo postupně? Protože kdyby naráz, tak už jsi mohla žádat množstevní slevu, ne? 🙂 a nebo by mysleli, že jsi překupník a chtěli by po tobě, aby jsi z toho zaplatila daně.

Sim, určite sa ti tam objaví aj druhý vačok, mne sa tam nemohol dostať a preskúmať, tak musel upraviť lůžko 😀 a podarilo sa 😵 Myslím si, že už by si mohla mať aj srdiečko a ak nie, tak potom. Ale určite sa u teba niečo deje, inak by si už špinila.. 😉