CAR Obilný Trh Brno II.
Ahoj holky z Obi šup sem ať máme dostatek prostoru. 🙂
Irmi a tebe tvrdlo aj bruško? Aký je to pocit? Neviem to úplne rozlíšiť, neviem či je to tým, že som sa napr. najedla a teraz sa mi to tam melie tak je tvrdšie a napnutejšie, alebo je to práve to tvrdnutie brucha
Ahoj holky, tak jsem volala na ty výsledky a jeden ze tří je pozitivní 😢 😔 nevím který, protože to na Obilňáku nevědí, tak jsem musela volat na genetiku a jedu tam zítra o půl osmé a asi mě čeká odběr plodové vody 😔
Já se tak bojím, že je něco v nepořádku...ani nevím, který ten výsledek vyšel špatně, na té genetice to zvedla nějaká hnusná sestřička nebo kdo a neuměla mi dát ani doktora k telefonu, abych se s ním domluvila co a jak.
Luci, to je blbé, ale prv než pojdeš na odber plodovej vody, určite zajdi ešte na ďalšie vyšetrenia. Znovu na veľký utz. To si mala tripletesty či niečo iné? ☹
ahoj holky už je ot lepší ,nemám už to břicho tak natlakovaný,bůhví co to bylo 😀
Luci: zkus se zeptat na ty výsledky ještě jednou a chtěj mluvit s dr a at ti pořádně vysvětlí co a jak,nemusí to vůbec nic znamenat!!!!!!!
Mir, byla jsem na UTZ ve 13tt a tam bylo všechno o.k prostě to dopadlo na jedničku i z krve a teď jsem byla na těch trippl testech a něco je tam pozitivní, něco z těch tří výsledků a já ani nevím který ☹ zítra o půl osmé tam mám být, tak se snad dozvím něco dalšího..mám chuť ji tam zavolat znovu a prostě ji sprdnout a aby mi dala dr.který tam má zástup, když tam není primářka, aby mi k tomu něco víc řekl.
holky, já si neumím představit, že bych teď měla dát to mimčo pryč 😢 kdyby to opravdu bylo něco závažného.
Luci na tohle vubec nepomýšlej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
holky, díky...ale i tak tady bulím jako želva 😔 fakt nevím na čem teď jsem a nejhorší je, když jsi tady už tak daleko a něco ti vyšlo špatně.
holky test negativní ... takže je to totálně v prdeli a opravdu nevím co budeme dělat dál...
lucko neboj .... takové výsledky ještě nejsou vůbec rozhodující
Luci, však vieš, že v 13. tt sú výsledky presnejšie. Neplač holka, uvidíš, že ťa len zbytočne plašili...
Neviete meno tej blondýnky z OBI?
Luci, ten magnosol je len na predpis?
Nesnáším sestřičky atd.v dětské nemocnici, fakt nechápu, proč jsou tak hnusné na lidi atd. a hlavně na těhule, ketrým vyšel pozitivní trippl test. Volala jsem tam znovu a stejně mi nic neřekla, akorát se semnou dohádala, že bych ten výsledek měla mít atd.že oni ho tam nemají a stejně mi doktora nedala 😔
Dopr.... fakt bych se na to dožadování něčeho nejradši vykašlala. Mám mít i nějaké doporučení od svého dr.ale ona má teď prostě dovolenou a co mám teď jako dělat. Fakt jsem na nervy!!!!!
chrobi, je mi to moc líto, že těhu test je zase negativní 😔
Luci tak přinejhorším půjdeš na tu plodovku,aspon budeš jistá že je to v pohodě ale hlavně nestresuj předčasně....nic to nebude.moje teta před měsícem porodila zdravýho krásnýho chlapečka ,je jí po 38 a taky jí vyšlo něco špatně v testech,myslím že i ve dvou a pak podle plodovky to bylo dobrý....
Luci, koľko máš rokov? Nie je to kvoli veku? To často skresluje tie výsledky. Na veľkom utz budú všetko vidieť, neplaš sa ešte...
lucka: pokud ti vysli negativne ty testy v tom 12tt,tak bud klidna,v tom 16tt byvaji nekdy falesne pozitivni i RIOKO to tak mela a pak bylo vsechno v poradku dokonce jedna kamaradka co znam na tom byla jak ty,hnali ji na nejaky spesl UZV geneticky a tam se nic nepotvrdilo,takze bud naprosto v klidu!!! Oni nekdy vychazi spatne ty testy v tom 16tt
Mir, bude mi 26let... takže kvůli věku to určitě nebude 😔 zítra se dozvím víc, ale i tak mám dneska po náladě.
Chrobi, třeba to ještě vyjde..
chro: nezapomen dokud neni ms a nemas to potvrzene z krve tak to nic neznamena!!!my ti drzime palecky i nadale!!!
Luci, tak to je blbé, úplne chápem že máš po nálade. Si ešte mladučká, ale ten 16 tt ako píše Ywushka je často falošný, práve preto ste si všetky priplatili a išli v tom 12tt
Luci neboj vychází to špatně často .. kor u druhého dítětě čemuž vůbec nerozumím ale moje dvě kamošky měly to stejné u druhého a vyloučilo seto
Tak ja som volala na gyndu a dnes tam nie je doktor, tak ma posielala že mám ísť do Karvinej, ale to sa mi vobec nechce, najviac musím do tej blbej práce 😠 Myslím, že mi aj brucho tvrdne, ale nie som si istá...asi počkám do zajtra a zajtra skočím tu u nás k dr..Ten magnosol može predpísať len dr.

Holky, ako sa volá tá lady drsňáčka z Obilňáku? Tá blondýna čo neviem narábať s utz?