CAR Obilný Trh Brno II.
Ahoj holky z Obi šup sem ať máme dostatek prostoru. 🙂

•
25. bře 2010monulka: jo, myslím, že na recepci jsou pořád. A taky tam občas mají bordel - jednou nemohli najít mou kartu :-|
0
mm, průjem je dobré znamení😃 J 😃 😃, jak jsem čekala malou (ale ještě jsem to nevěděla), tak jsem měla takové střevní potíže, že jsem myslela, že je to moje poslední hodinka.... A pak jsem za pár dnů zjistila, že jsem těhule. To jsem nechápala, jak se tam mohla udržet při těch křečích a tlacích😃
Jinak zítra jedu na Obi - 11DC, už teď mě lepí, aby bylo všechno Ok....
Jinak zítra jedu na Obi - 11DC, už teď mě lepí, aby bylo všechno Ok....
Ahoj holky, chodíme od začátku února na Obilňák, nyní absolvujeme různá vyšetření a tento týden jsme byli i na genetice (už máme i po odběrech krve). Výsledky prý mají být až za 2 měsíce. V polovině dubna bychom kromě té genetiky měli už mít všechny výsledky, tak jsem se chtěla jen zeptat, jestli jste se stimulkou začali až vám přišli i tyhle výsledky a nebo už dříve... ta genetika je asi spíše důležitá až na to PGD..., nebo ne? díky ahoj 🙂
ahoj mmorgana díky, takže když bude mít manžel v polovině dubna hotová všechna vyšetření (genetika bude koncem května), tak se můžeme objednat k Dr. na konzultace a může se začít se stimulkou a nemuseli bychom čekat o 1,5 měsíce déle až bude ta genetika hotová... Já bych prý měla dlouhý protokol (jsem měla už u 1. ICSI, teď bude 2.) a tam se začíná s Proverou a pak teprve injekce, tak je to na dlouho.... Šlo nám o to, jesli se může objednat už k Dr. v té plovině dubna, jestli by to nebylo zbytečné.. díky ahoj 😉
Čekat-nečekat - to záleží na konkrétní situaci. My taky nečekali. Muž má varikokelu, ještě ho poslali na další vyšetření. Teprve pak se bude rozhodovat, co s ním (jestli půjde na operaci). A když půjde na operaci, po nějaké době se spermiogram může zlepšit. Jenže to je všechno na dlouhé lokte a mně je už přes 30. Doktorka nám doporučila IVF hned a výsledky z genetiky přijdou v průběhu. Doktor z genetiky taky potvrdil, že je to tak v našem případě asi nejlepší.
holky včera jsem pročítala ty moje papíry z obilňáku, a připadlo mi celkem divný, že tam nebyly ty "protokoly" který byly v kartě založený když jsem absolvovala ty IUI, vím že tam vždycky byly průběžný výsledky ultrazvuků, výsledky krve,a počet folikulů před IUI, ty papíry co jsem si okopčila byly v podstatě jen soupis co si vždycky píše doktorka na pc a pak to vytiskne, o iui tam zmínky byly, ale třeba k tomu poslednímu IUI tam bylo napsaný že tam byly 2 folikuly 20 a 14 mm, přitom na utz mi našli 6x 20mm a tak dále, tak nevím, jestli si to schválně nechávají někde na oddělení, aby se jim v tom pacientky nevrtali....
Mončo: vím co myslíš, taky jsem tam nenašla některé věci, např. kolik vajec a z jakého vaječníku je brali....bud se v tom nevyznám,nebo to tam nebylo. MM.: jak se cítíš? :-p Dobrý?? Já jsem tak zvědavá, moc držím pěsti,at dobře dopadneš...holky já vám tak závidím, všechny pokusy před sebou..... 😉
čau holky, tak už jsem zpátky z Obi a jsem jakási rozhozená....na to, že jsem 11DC mám sliznici 10mm - to si myslím, že je OK, ale ty dva 10mm folíky co jsem měla 7DC moc neporostly.....jeden jen o milimetr a druhý má 14mm a pak moc drobných. Dr. si myslí, že je to v pořádku, neb můj cyklus trvá cca 40 dnů, tak prý i tak moje tělo pomalu reaguje... Takže mi zvýšili denní dávku z 75j na 150j a v pondělí tam mám jít znovu a dle výsledků by IUI mohlo být ve středu 16DC a to mi ještě Čadová řekla, že u mě to může být klidně i později........a já počítala, že už dnes bude folík 18mm, píchnu pregnyl a IUI v neděli 😞
Holky, nepamatujete si náhodou když jste šly na IUI, jak jste měly folíky velké?
Holky, nepamatujete si náhodou když jste šly na IUI, jak jste měly folíky velké?
chanel: těch pokusů moc není 😕 a při prvním je člověk takový natěšený. Ale neboj, na Tebe taky někde čeká Tvoje mimčo a třeba se zadaří právě s nativem 😎
klara: tak kdy začínáš? Už se to rýsuje? Když jsem přišla na tuhle diskuzi, tak to vypadalo, že začneme spolu 😃
sysy: nevěš hlavu, prostě to Tvému tělíčku trvá déle než vypěstuje folíky - a pak budou výstavní folíci a z nich výstavní mimina 😉
klara: tak kdy začínáš? Už se to rýsuje? Když jsem přišla na tuhle diskuzi, tak to vypadalo, že začneme spolu 😃
sysy: nevěš hlavu, prostě to Tvému tělíčku trvá déle než vypěstuje folíky - a pak budou výstavní folíci a z nich výstavní mimina 😉
mm - vypadalo, však už jsem byla natěšená, ale nakonec jsem teď ráda, že jsme to posunuli. My u toho stavíme a máme spoustu s vyřizováním, teď je takové to období, kdy musíme všechno naráz rozhodnout a zadat a za chvilku bude klid, máme se v červenci stěhovat, tak zadáváme všechen interiér, měříme, objednáváme, hádáme se a tak :-p 😃
No dnes jsem 23 den, očekám MS po velikonocích a pak si zajdu na obi, kdy můžu začít a zavolám na genetiku jestli nám už nemohou něco říct. Manžel jde na ultrazvuk až 20.4., a taky záleží jak na tom budeme s penězi, máme te´d naprosto vymetenou kasičku, ale tak že nemáme na nic. Tak snad to za měsíc už dopadne. Maximálně odklad ještě o jeden cyklus, ale víc ani rana.
No dnes jsem 23 den, očekám MS po velikonocích a pak si zajdu na obi, kdy můžu začít a zavolám na genetiku jestli nám už nemohou něco říct. Manžel jde na ultrazvuk až 20.4., a taky záleží jak na tom budeme s penězi, máme te´d naprosto vymetenou kasičku, ale tak že nemáme na nic. Tak snad to za měsíc už dopadne. Maximálně odklad ještě o jeden cyklus, ale víc ani rana.
sysysy, já šla na druhé IUI když jsem měla 17 a 19 mm a na třetí až když jsem měla 6x 20 mm, resp. teprve ten den mi píchali vždycky pregnyl, což moje gynekoložka zhodnotila tak, že by ona do takové velikosti rozhodně s IUI nečekala, folíky mají růst 2 mm denně, a praskají +/- 2 mm od velikosti 20mm....takže tak....
Začni psát odpověď...

Odešli