CAR Obilný Trh Brno II.
Ahoj holky z Obi šup sem ať máme dostatek prostoru. 🙂
no to by bylo:) nemusela bych na tu laparku🙂ale už jsem si koupila noční košilku do nemocnice,kdyby náhodou🙂zkusím test až tak v neděli,to už by se mělo ukázat více a nebo to do té doby dostanu a bude vyřešeno...ale stejně mám ted brouka v hlavě,byla docela dost viditelná ta druhá/.
Sun hcg jsem měla docela vysoké 928 pak 1800 a pak asi 6600 😉 Tak že ve skrytu duše jsem si pořád myslela, že tam budou dvě, i když mi tam Kummel objevil jen jedno a to se tak chudák snažil. 😃
Saj, tak to by bylo fakt supr, další těhule, no já bych ten test udělala zítra hned ráno a uvidíš. 😉 a pak krvičku.
Gabi, jj už se ti to blíží nemůžu se dočkat. 😉
Saj, tak to by bylo fakt supr, další těhule, no já bych ten test udělala zítra hned ráno a uvidíš. 😉 a pak krvičku.
Gabi, jj už se ti to blíží nemůžu se dočkat. 😉
jéjda saj určitě běž do lékárny a skus to znovu 🙂 bud se ti potvrdí nebo ne a hotovo 😉
Saj tak to by byla bomba! Ale taky bych zkusila sehnat ten mamatest, všude ho chválí jako nejspolehlivější...stejně nechápu, jak může vyprodukovat falešnou čárku :-| ]-(
Gabi držím pěsti, hned dej vědět ju? Kvůli tobě si udělám přesčas 😃
Gabi držím pěsti, hned dej vědět ju? Kvůli tobě si udělám přesčas 😃
Začni psát odpověď...

Odešli
no měla jsem to dostat včera nebo dnes,ale tak nějak mě začalo bolet břicho trochu jinak než obvykle a točí se mi hlava :-|