CAR Obilný Trh Brno II.
Ahoj holky z Obi šup sem ať máme dostatek prostoru. 🙂
// 😀 😀 😀
zdravím Vás!!!minulý cyklus jsem měla bohužel neúspěšné ivf-bylo 8vajíček,z toho zůstaly dvě a ty se ani nechytly ☹ desátý den přišla MS.hned další cyklus jsme se vrhli na IUi-aby se něco dělo,MS měla přijít ve čtvrtek,ale do dnes nic,ale krev mě brali včera a negativní..takže te´d budu čekat,až milost-paní dorazí a jdeme do dalšího pokusu,protože mražáčky nemáme žádné.. ☹ a chodím taky na obilňák 😉
gretta.....moc gratuluju k //.
pupidu.....moc držím palce.
Já začala v neděli dlouhý cyklus a tak za měsíc budu taky vědět výsledek....
Holky držte se. A měli jste i neschopenku po transferu? pá Petra
@saraha2
@petruska83 Holky, kéž byste měly pravdu a bylo to zavrtávání drobečků. O testu jsem přemýšlela, ale radši asi vydržím... Jinak já měla po stimulaci sice dost hezkých folikulů, ale jen 4 vajíčka. No, ale podařilo se oplodnit všechna (2x ICSI, 2x PICSI), takže dvě embrya jsme nechali zavést a ještě máme dva eskymáčky 🙂
Moc vám držím palce, aby všechno dopadlo dobře. @saraha2 Mrzí mě, že to zatím nevycházelo, ale určitě se podaří.
@petruska83 A jak ty zvládáš stimulaci? Máš zatím nosní sprej nebo jak? Já si vybrala kvůli aplikaci pero a šla bych do toho znovu, bylo to fajn, rychlý, bez starostí. 🙂 No, a co dojíždění? Nemáš problémy?
@pupidu Jsi moc hodná, že se ptáš. Jo mám sprej a utrogestan zavádím. V neděli nebo pondělí čekám MS a začne zase ježdění. Ale šlo to rychle, první konzultace 3.4. a už stimuluju....takže super. Jezdění dobré,manžel mě stále vozí, berem si volno na celý den. Všechny testy máme ok. Zatím to zvládám dobře, sprej ok a utroš ze mě v práci občas vyteče,ale jinak ok. Právě jsem přemýšlela,ikdyž mám kancelářskou práci,ale moc klidu tu není, tak jestli si po transferu vzít neschopenku aspoň týden. Je to na prd-nikdo tu moji práci neumí, jsme měsíční plátci dph a nevím,jak to udělat,abych byla 14 dní doma....Já budu mít fostimol a za to co ušetříme místo pera,chceme si nechat taky picsi. Chceme do toho pokusu dát všechno, protože na další takto drahý nám nezbydou finance a byla bych ráda i za nějaké mrazáčky....Jak tě to vyšlo finančně? A kolik stojí to zmražení? Jo, asi jsem divná, ale taky se těším a věřím, že to vyjde. Doktorka nám dává 70% úspěšnost,ale víš jak to je.......🙂
@petruska83 mražení máš napsaný v rozpisu léků 😉 je to od 3500kč..podle kusů
@pupidu Mockrát děkuji. Popravdě si to pořád neuvědomuji. Šla jsem do toho s tím, že tentokrát to určitě vyjde. Naštěstí mi i všechno nahrávalo. Při prvním pokusu jsem si zkusila jaká je hyperstymulace, ale ta horší verze ☹ nikomu nedoporučuji. Den před transférem jsem začala zvracet, měla jsem průjem a šílené bolesti v podbříšku. Asi nějakým prudkým pohybem se mi jeden z vaječníků nahl. Embryjka se musela zamrazit a transfér odložit. Z šesti prcků mi zůstali jen dva B1 a B2. Neujali se ☹ V březnu jsem si dala pohov. Nebrala jsem žádné prášky nic, ŽILA JSEM NORMÁLNĚ !! V dubnu jsme nastoupili na další pokus s čistou hlavou. 2.5.2012 nám vyšel tranfér. Na rozdíl od minulých 6 vajíček, kde přežila dvě embrya jsem tentokrát měla 14 vajíček. Z toho mám 2 v bříšku -picsi obě B1. A 6 kusů zamraženo - 3 picsi a 3 icsi. Těhotenské náznaky o kterých se píše žádné. Jen znovu hyperstymulace. Tentokrát ve slabší verzi. Mám asi o 10 cm nafouklé břicho a 5kg navíc. Zprvu se mi dělalo špatně a břicho bolelo, takže jsem si 4dny poležela v nemocnici, ale dnes už jsem doma. Těhu test jsem si udělala před odjezdem do nemocnice a vyšel mi krásně. To byl 8.den po transféru. Pak mi to ještě potvrdili doktoři z krve. Ta hyperstymulace po transféru je reakce na těhu stav. Není to pokaždé, ale slyšela jsem, že na to nejvíc trpí ženské které mají PCOS ( můj případ). Jsem na neschopence a flákám se doma. Musím polehávat a čekám až mi břicho splaskne 🙂 V pátek jdu na kontrolu. Na UTZ je brzo, ale hodnoty v krvi mám prý pěkné. Ještě není nic vyhrané, ale doufám, že budeme zdraví a vše bude ok !
My jsme za oba dva pokusy dali přes 70 tis. nevím jak bychom dlouho mohli pokračovat. 😢
@gretta přeji hodně štěstí,ať se miminko-a drží!!!!!!!!!!!já četla,že hyperst.po transferu může uhnízdění i pomoct,že je to dobré znamení..jedna,co byla na obilňáku taky-tak jí řekli,že pokud by se rozjel po transferu,že to bude dobré znamení uhnízdění 😉 takže odpočívej a dávej na sebe pozor!!!!
já se tam potkala s jednou na ultrazvuku,měla druhý pokus,tak by mě zajímalo,jak dopadla!OPU měla v pátek 27.4..u prvního že měla hyperst.,že si i poležela v nemocnici..doufám,že je to úspěšně za ní! 😉
@saraha2 Všechno bylo jinak při tom druhém pokusu, cítila jsem se jinak, měla jsem pocit, že na mě menopur reaguje jinak než poprvé. I sestřičky říkaly, že každý cyklus je jiný. Při prvním cyklu jsme měli nějaké rodinné neshody a pořád se řešili nějaké problémy. Teď mi všechno nahrávalo, všechno vycházelo. Byla jsem odpočinutá z té březnové pauze. A byla jsem odhodlaná, že tentokrát to prostě vyjde.
Ano picsi se dělá jedině dohromady s icsi. Tedy picsi bez icsi nejde. Já mám v mražáku 3 picsi a 3 jenom icsi ( bez picsi ) 🙂 chápeš?
pupidu....držím zítra moc všechny palečky a dej vědět, jak jsi dopadla....🙂
Holky cítili jste se po tom synarelu nějak jinak, já zatím nic nepociťuji. Zatím 3 dny stříkám, 4 dny zavádím utroš a příští týden injekce...ale docela se těším,,,,jsem blíž a blíž ....🙂
@gretta ahá!chápu 😉 já měla puregon a přemýšlím,co si dám teď...
@petruska83 já taky nic nepociťovala 🙂 neboj..
Ahoj holky, právě se rozhoduji mezi CAR Helios, Obilní trh nebo Reprofit. Jaký byl váš důvod, proč jste rozhodli právě pro tento CAR?
@petruska83
@saraha2
@gretta Ahoj holky, tak jsem ráno nevydržela a dělala si těhu test. Byl negativní. Za chvilku si budu volat kvůli výsledkům krve, ale už jsem se nějak smířila s tím, že se drobečci neudrželi ☹ Kdybych tak věděla proč... No, jestli to opravdu nevyšlo, tak další cyklus začneme s KET. Snad vyjde aspoň to.
@petruska83 No, a jak ti je při stimulaci? Všechno zatím v pohodě. Taky jsem z toho byla nadšená, protože už se to všechno rozjelo a přestalo to klasické "domluvíme se na příští kontrole" 🙂 Kdy máš odběr?
@gretta A jak ty se cítíš, těhulko? 😉
@saraha2 Už jsi dostala ms, abys mohla začít?
@katka1313 Já byla na Obilňáku na operaci a byla jsem nadšená přístupem personálu, takže jsem ani moc nepřemýšlela, že bych šla jinam 🙂
@pupidu to mě mooooc mrzí ☹ !ale štěstí,že máš mražáčky!!já nemám,takže vše od začátku ☹ dokonce se říká,že ket bývá úspěšnější,než ET 😉 takže hlavu vzhůru!!!!!!!!!!!!!!!já to dnes dostala,takže po jedu do caru na ultrazvuk,což bude během příštího týdne a budu vědět,co dál..te´d dumám,jestli vzít zase puregon-nijak extra jsem na něho nereagvala a to jsem píchala 275jednotek ☹ uvidím,co poradí doktorka..jinak souhlasím s tebou s tím přístupem na obilňáku,taky jsem tam byla na operaci a personál úžasnej 🙂 takže ty teď budeš čekat na mršku a pak honem ketíkovat,že?
@pupidu Ale to mě mrzí, ale jsi statečná a ti mrazáčci ti dávají další šanci a třeba se potkáme někde na transferu. Já čekám MS tak v pondělí a tranfer asi někdy začátkem června si myslím, tak snad to zvládnu. Stimulace zatím dobré, jen navečer mě jaksi pobolívá podbříško,ale nic hrozného. Tak příští týden si jedu pro injekce a to bude asi jiná sranda....Drž se...pá
@pupidu poplakej,ale ne moc!mysli na to,že Ket je úspěšnější!!!!!!tak ať jsi pozitivně naladěná jak jen to půjde!
@petruska83 tak to já odstartuju někdy hned po Tobě 😉
Holky, snad nám to všem vyjde. Na obi jsou fakt moc šikovní a všem nám pomůžou...........🙂
@pupidu Já jsem s příštupem doktorů, sestřiček na Obilňáku naprosto spokojená. Doktorka Krajčovičová je to nejvetší zlato. Mimochodem mi dělala odběr i embryotransfér 🙂 Nevím proč se jednou miláčci ujmou a jindy ne. Snažila jsem se naslouchat rad, které nám říkali. Podle mě jsou dost důležité ty dvě hodinky, kdy po transféru ležíte. A samozřejmě kvalita embryí. Sestřička říkala, nejlépe je usnout,aby jsme byly dokolnale uvolněné a cvrčci se mohli krásně zavrtat. Naposledy jsem zjistila, že není dobré mít ruce nahoře zahlavou, což jsem poprvé netušila. Když jsem byla na svém druhém ( úspěšném ) pokusu, slečna to nevydržela a musela v polovině času,(kdy jsme měly ležet) na toaletu. To je podle mě nezodpovědné. Nejsme malé děti, abychom nevydržely nejít dvě hodiny na záchod 😖 Ale to je věc každé. Snažila jsem se být v naprostém klidu, usnout a ruce mít podél těla. Nevím jestli to má smysl nebo ne, ale mně to vyšlo. Holky přeji Vám hodně štěstí a ať se taky brzo dočkáte té nádherné noviny!! 😉
@gretta Taky chodím k paní doktorce Krajčovičové a jsem spokojená a snad si mě taky tak hezky pohlídá jako tebe...🙂
@saraha2 Ket bývá úspěšnější? Myslela jsem, že naopak. I embryoložka říkala, že čerstvá embrya jsou lepší...
@petruska83 Injekcí se neboj. Taky se mi poprvé klepaly ruce, ale bylo to v pohodě. Je teda fakt, že jsem měla pero (Puregon) a injekce pak Utrogestanu, ale dalo se to v pohodě zvládnout.
@gretta Kočko, a proč by se po transferu neměly dávat ruce za hlavu? Já teda celé dvě hodiny povídala s holčinou, se kterou jsme se seznámily už při odběru 🙂 Tak příště dám na tvoje rady a budu se snažit usnout s rukama u těla 🙂 Jinak doktorka Krajčovičová je opravdu zlatá. Taky mi dělala odběr i transfer. Říkala, že embrya jsou krásná, zmražená nebudeme potřebovat a moc mě uklidnila. Sice to teda nevyšlo, ale su ráda, že jsem byla právě u ní.
@petruska83 taky k ní chodím 😉 úplně poprvé jsem byla u Lukášové asi dvakrát,ale pak už jsem ji tam neviděla..
@gretta mě až po inseminaci řekli,že je dobré mít ruce na břiše..po Et mě to nikdo neřekl,takže jsem to netušla vůbec a natahovala jsem se tam pro ovladač,podávala si mobil,který jsem měla za hlavou,pití..mě mudr.krajčovičová i operovala,pak byla i u OPU 😉
@saraha2 právě,že ket má větší úspěchy!!!možná taky proto,že embryjka jsou lepší-tím myslím to,že přežijí zamrazení a rozmrazení..takže se těš a nesmutni!!a hurá do ketíku!!!

Veromira....Jak jsi dopadla?
Děvčata, dejte mi info, jestli potvrdí propustku i manžovi, když tam se mnou pojede pokaždé, ikdyž ho tam zrovna nebude potřeba?