CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
Ahoj,
Vendi měla včera luxusní počasí-tedy pokud tam bylo tak jako v Pze 😉 Akorát jak koukám, ze zimy skok do léta a kde je jaro?My byli dnes taková 4 členná skvadra /tedy já a dcera a ostatní, taťka je pryč/ plavat na Čerňáku, bylo to super, skoro žádný lidi a bazén skoro pro sebe a vířivka taky. Tak jsem si trochu rozhýbala kolínko. Dcera se mi smála, že plavu rukama prsa a kraulový nohy ale do strany fakt koleno nedám 😒 Piku, tak Ty už jsi skoro na značce. Já začala rodit v neděli ale holka se narodila v 0:25 v pondělí, tak jsme o to byly déle v porodnici.
Ahojík.........
tak jsem nějak prospala den.....a je mi fajn 🙂 když ne v noci tak aspon přes den 😀
Zulik....bazén závidím...bych si apon připadala lehčí vid 😉
Piku, zachvíli lehčí budeš 😉 Jinak u nás už se alergikům rozjela hezky rýma, tedy doufám, že to mají alergickou rýmu, abych to nechytla 😝 Zase musím zařídit předoperační, mám dost na knop.A to se mi omlouval, že pozdější termín není.
ranicko 🙂
mam pro vas zpravu od pikusky, dnes rano v 4.43 se narodil Matyasek, meri 52cm a vazi 3440g. on i maminka jsou v poradku a tatinek byl u toho 😵
Ahoj holky a nova maminko🙂,
jdu Vam napsat jak jsme zvladli svatbu a ono tady takove prekvapeni, Pikuska je lehci🙂))
Pikusko gratuluji a Matyasek at dela jen same radosti. Jsem uplne z toho dojata🙂. Nadhera!!
Jinak svatba se vydarila, meli jsme opravdu nadherne pocasi, cela svatba se odehrala venku na zahradce, proste bylo fajn. den jsme zavrsili svatebni noci v luxusnim hotylku s virivkou a snidani o 8 chodech🙂)), my jsme se s mimiskem opravdu najedli🙂)). Az budou fota, nejake poslu. Zatim papa, musim makat. Jsem v praci od 8 hod a zatim ctu jen postu☹.
A v patek jdu na UTZ po 5 tydnech, jak se tesim. Macku co pohlavi??🙂
Holky, kouknete na Femigrady jak to slo Pikusce rychle a jak to mela napinave🙂 A kde vubec jste? Urco si uzivate slunicka 😵
řekla jsme si, že si dám voraz od miminek a od koníka a vůbec tak.. ale sem tam kouknu jestli už Pikuska o něco lehčí.. a dneska byl správný den sem zavítat! Takže moc moc velké gratulace Piku! Je to nádhera🙂 Tak ať jde všechno jak má a jdete s Matyáškem co nejdříéve domu🙂
Vendi všechno nej nej novomanželko🙂
A já zase mizím🙂 papulík
Ahoj , chci se přidat ke gratulacím pikusce k narození synáčka. Tak piku ať jste oba štastní a Maty vám dělá samou radost 😵 Doufám, že brzy uvidím nějaké foto v albíku 😉
Ahoj holky,
tak jsem se na chvilku odmlčela a Piku si mezi tím zrovna porodila 😵
Piku, přeji vám, aby byl Matyášek zdraví a dělal vám jen samé radosti a Matyáskovi, ať je krásně na světě 😉
Vendi, tobě taky gratulace a ať vám to v manželství klape 😀 Koukej hodit do albíčka alespoň jednu fotku 😵 Já jedu do Podolí zase zítra na cukrovku 😒 no, ale zase to budu mít alespoň za sebou. Ty si v pátek tu poradnu užij, já minule byla zase hotová během půl hodinky a v ordinaci jsem byla snad 2 min. 🙂 a jdu zase 30 tého ve čtvrtek neb v pátek prvního je svátek 😀
Zuliku, jééé bazén, úplně si to umím představit. 🙂 A kolikátého že máš tu operaci?
Jo a Tictac, díky za info 🙂
Ahoj Podolandy!
Především chci popřát vše nej Pikušce k narození Matyáška, ať jsou všichni v pořádku i tatínek po slavení 😀 Koukám, že porod asi přežil ☹
Vendi, hodně štěstí na společné cestě manželské a taky zdravíčko 😉
Macku, tak co mimi a pohlaví? Nejsem jediná, kdo to neví?
U nás stále veselo, teď zase nějaký šrumec kolem naší blízké rodiny, nevěra a tak...jsme z toho docela paf a snad to nebude geneticky nakažlivý a neskočí mi to na manžu 😒 Co tohle je za rok 😅
Ahoj holky,
diky za gratulace, foto o vikendu dodam🙂.
Mac v kolik zitra jdes na cukr? Ja mam v 10,15 UTZ a ve 12,30 poradnu. Nebudes tam taky tak? Kdyz pujdes do poradny ve CT, to tam asi nebude Darebny, co? No a co to pohlavi...chceme uz to napsat do IP 😀 !!
Zuliku, jj tenhle srumec taky znam, mam takoveho bratra bohuzel, porad neco.
Pikusku uz mozna na vikend pusti domu....
Tak 2 fota jsou v albumu Plutik, neumim zalozit nove album 😀 .
Ahoj holky,
Vendi, krásný, a to počasíčko, jaký vám parádní vyšlo, úplně to na mě dýchlo - ta atmosféra 😵
Zuliku, no neboj nejsi jediná, neví to totiž nikdo, jak jsem psala, utz min. týden trval cca 10 sec. a na pohlaví Darebák nekoukal - takže místo potvrzení prdlajs, a já už všechno stejně nakupuju v neutrálních barvách, tak se asi vážně už necháme překvapit, s tím, že teda tušíme od předposledně 😀
Jo jinak OGGT - test na cukrovku, na kterém jsem byla včera, byl teda paráda - fakt mňamka ta glukóza, ale dá se to, a výsledky se dozvím v další poradně - tu mám 30 tého dubna (takže Vendi, zítra nejdu 😉 😀 😀
Jsem zvědavá, až se Piku objeví, co bude psát, jestli jí to ovšem malej dovolí 😀
čau podolandy,
absolvovala jste některá před IVF+ICSI genetické vyšetření? Mě dnes před začítkem stimulace Dr. oznámila, že bez tohoto vyšetření nemůžu se stimulací začít. Chodím tam už od ledna a nikdy se o žádném takovém vyšetření nikdo nezmínil. Přijde mi to zvláštní 😕
ajoj ivkaj, zaskocim za Vendu ta je ted oept offline, ano my pred ICSI na genetice byli, vysledky trvaly cca 6 tydnu tusim, ale zda se mi nepochopitelne ze ti to rekli pred planovanym zacatkem stimulace, ale myslim ze se na genetiku chodi 'vzdy' ... my dnes byli na genetickem UTZ a podle MUDr. je to na 85% vysnena holcina takze venda je happy, vsechno co se zkomalo je v cajku 🙂 ... no neni dnes krasny den? pa vsem a hlavy hrde vzhuru 😎
Tak to se tedy těším na čekání na výsledky, protože mě Dr. ubezpečovala že do tří týdnů je mám. No už jim nějak přestávám věřit a to jsme vlastně ani pořádně nezačali:-/
Každopádně gratuluju k 85% holčičce ;o) Za dnešek aspoň nějaká dobrá zpráva 😎
Ahojda holky 🙂
Ty brdo, tady se udalo veci 🙂
Takze, gratulace velika Piku, k zdravymu, krasnymu Matyaskovi 😵
A Vendi, gratuluju ti jako novomanzelce a tvemu manzelovi dvojnasob, ze ma za manzelku tebe 😉
Ja jsem to mela posledni tydny desny v praci, muj rekord bylo 15 hodin v jednom dni, takze kun sel stranou, ale ted uz je to lepsi 🙂
No a jak jinak, vsem vam preju krasne, slunecne Velikonoce.
Ja zase zmizim na hory, jak jinak, ze a jak jinak nez s bezkama 🙂
Jdu zdobit pernicky, takze mejte se blaze a opatrujte se 😉 😎
Ahojky,
přeji krásné Velikonoce!!! Počasí na to i vypadá.
Vendi, moc vám to slušelo, všem třem 😉 Jé a holčička 🙂
Brudniku, prosím, když jezdíte často na hory, nemáš kontakt na ubytování ve Špindlu a okolí /my jezdíme v zimě spíš k Peci pod Sněžkou/.Manža chce prolézt v létě tuhle stranu.
Zuli, jak tak premyslim, napada me jenom Strazne, co je tak nejak nejbliz. Jezdime sem:
http://u-lesa.cz/uvod/
Jinak jezdime do ruznej podnikovejch chalup, nebo soukrome ubytovani pres zname, takze jinak nic 😒
Ahoj holky,
jdu vám popřát krásnou sobotu - počasí se opravdu vydařilo 😵
Vendi - jeee holčička, to jsi chtěla moc a moc, tak prima, že se ti to splnilo 😉
Ahoj holky.........tak dnes ráno nás pustili..........měli jsme jít domů včera ale Matyášek má žloutenku,tak ho ještě celou noc svítili a dnes nás pustili teda.....
Jinak musím říct.........ještě ted brečím dojetím,když na něj koukám a nechápu,jak jsem kdy mohla být bez něj.Opravdu jsem nikdy nic tak silného necítila a nic tak "velkého"nedokázala.
Jinak..........jak jsme se po nácviku cesty do porodnice vrátili domů,tak pohoda,asi do 22 hodin.A začali bolesti.A hned po 5ti munutách.Tak já do vany...chodila jsem,zase do vany a asi v půl 12 říkám,že zase taková hrdinka nejsem a jedeme..............
Příjem 15 minut po půlnoci s tím,že jen bolesti a já zavřená,žádný nález.Tak Pepu jsme poslali domů.že mu zavolám,ale až ráno,spíš prý dopoledne.............no bolesti popisovat nebudu....pak jsem vlezla do sprchy asi na půl hodiny,vylezla jsem a dr.říká...volejte pána jdeme na to.no a bylo to...........na porodním sále byl malej asi za půl hodiny venku.............................chudáček s 2krát obmotanou šnůrou kolem krku,fialovej jako švestka a tak ho hned odnesli a my si prožili asi 5 minit strachu,než začal řvát.je to prostě broučínek náš.
Holky moc děkuju za gratulace..........
Jééééééééé ahoj Pikusko 😵 😵 😵
To je krásný, úplně mě to dojalo 🙂 Já jsem teď na tyhle krásný zážitky děsná, hnedka ronim slzičky 😉
To je moc dobře, že to proběhlo tak rychle a bez komplikací (až na tu pupeční šňůru, ale to má hodně mimísků)
Jsi moc hodná, žes hnedka napsala, tak pak hoď ještě nějaký fotečky do albíčka - jdu to prozkoumat, kdybys tam už nějaké měla 😀
Holky, já se tak těším 😵 😵 😵
Všem přeji pěkné Velikonoce 😉
Fotky jsou v albíčku 😀 😀 😀 Matyášek je moc krásný miminko, úplný fešák 😉
Macous,ahojík 🙂
já roním ted slzičky pořád........jen se na malého podívám 🙂
Ahojky,
Pikuško vítejte doma. Matyášek je kouzelný. Porod byl docela rychlý, ještě, že to taťka stihnul, když ho poslali domů.Žloutenku má skoro každé miminko, my to měli taky. Holku jsem musela v porodnici svlíkat /byl srpen a tropické vedro/, dávat jí v postýlce na bříško a nechat opalovat se /měla postýlku u okna/. No a teď už to nastane-celoživotní strach a obavy 😉
Zulik....taky nám svítilo sluníčko do pokoje,tak na něm musel být celý den vyvalený....a doma musí taky ted být pod oknem...
upravila jsem mu albumek 🙂
Hezkýýý 🙂
Piku a kojíš?
JJJJJJJJJooo kojím kojím 😉 ale teda že mě bradavky bolej........zkraje to šlo ztuha a ted to jde parádně,ale není teda šance,že by se to zahojilo.
Si zvykneš 😉 Co by máma pro dítě neudělala.Jen to nejlepší.

Ahojík holky......
Macous...kolegyně z práce říkala že to bude nedělňátko,ona má dnes svátek.....tak aby si to prý pamatovala 😉 ale asi teda nebude 😒
Vendi dnes??????????????Tak at má krásný a štastný den 😉