icon

CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.

vakoema
29. říj 2007

Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖

macous
11. dub 2010

Zuli, opravdu vypadáš jako holčička, to bude asi i tím, že jsi taková píďalka 😵

Holky, jdu si číst, v TV hotový prdlajs, zítra jedu s kámoškou na nákupy do Štěrbohol, tak se těším, jak si zautrácím 😀 😀

zulik
11. dub 2010

Díky za komplimenty, píďalka-bývávalo, teď píďalka s nějakým tím špíčkem 😅

b.a.r.u.s.2010
12. dub 2010

Brundi, je co rajce vytvořím, tam vám všem pošlu heslo, včera už jsem se k tomu nedostala, a dneska mám nějakou sedící počítačovou práci doma.......

Je to zvláštní s tou krví, jsem od 20 let darce krve a tam jak dělají jen to základní tak nikdy na nic nepřišli, 2x mě poslali domů kvůli málo červeným krvinkám a pak se jim nelíbila moje dovolená v tropech, takže mě chtěli až za půl roku.....tak jsem docela koukala, když jsem pročítala ty své výsledky, ptala jsem se, zda jsme si tím dárcovstvím nemohla uškodit, měla jsem i rok kdy jsem dávala 4x a na imuno říkali, že ne....

Je fajn, že si nás takhle hlídají....

Zuli a souhlasím s holkama 😉 😉 , jsi pídalka 🙂 🙂

pikusa
12. dub 2010

Baru,na fotky se těším 🙂
http://pikusa.rajce.idnes.cz/
já tady mám nové....i z narozenin,kdo chcete jukat 🙂

macous
12. dub 2010

Ahoj holky,

Piku, teda jsi se nám trefila do vkusu, náš Matyášek taky dostane tatru a dortíka s krtkem - až se tomu už musím smát 😀 😀
A je vidět, že tomu vašemu prďolovi, se dárečky opravdu líbily 😵 😵

zrovna tady nadávám, jak naše dítko nevydrží chvilku v klidu, ani po jídle a pití, teď se napil čaje, a přijde mi, že toho víc poslal zpátky na gauč 😠 😀

pikusa
12. dub 2010

Macous....však Matyášek váš si to zaslouží 🙂
už se taky těším na fotky 😉

b.a.r.u.s.2010
13. dub 2010

Holky, jsem tady jen na skok 😉 .

Fotky okouknu 😉 .

Poslala jsem vám do IP adresu na rajce 😉 , zatím se to učím, klikla jsem tam jednu fotku, ale přidám a upravím vzhled stránek...., prosím kdybych na někoho zapomněla, tak mi písněte a já dopošlu....pa

b.a.r.u.s.2010
13. dub 2010

Holky, zatím tam jsou jen 4 další dodám 😉 .

brundik
13. dub 2010

Baru, dekuju, tak takovehle kocky bych si v Podoli urcite vsimla 😉
Mam toho moc v praci, tak nevim, jak se tady budu nebo nebudu vyskytovat. At mate prehled co kde delam 😉 😀

pikusa
13. dub 2010

já se divím,že Barče nesmázli ikonku.......
a já jí změnila 😀

pikusa
13. dub 2010

A holky....ještě 2 měsíce a zase budeme platit mrazáčky....to tak uteklo,ale tentokrát tam asi zajedu 😀

brundik
13. dub 2010

A Piku, tobe fotku smazli? JKa si ji taky vymenila, sice tam nejsem nejak rozpoznatelna, ale pred tim jsem tam mela, to si urcite vybavite, takove 2 mikrolidi v dalce na vrcholu hory-to jsem byla ja a manzel.
Jdu relaxovat se svickovou omackou 🙂

pikusa
13. dub 2010

Neee mě ne,já sama změnila 😀

b.a.r.u.s.2010
14. dub 2010

Piku, fotky jsou nádherný, Matyášek je sluníčko 🙂 .

Taky se divím, že mi Medvídka ještě nesmázli? No uvidíme.... 😝

Brundi, to já vybrala ty nejlepší fotky z toho velkýho množství co máme, takže realita je trošku jiná, a hlavně jsou tak dva roky staré a ted mám 5 kg nahoře, po těch všech stimulacích...a plánuji ještě mnohem víc mít nahoře 😉

Zítra mě čeká opět Podolí a doufám, že to už půjdu k Darebnýmu, uf těším se a zároveň bojím....

Jdu najít kabel k fotáku, nafotím fotečky a vložím...

pikusa
14. dub 2010

Holky,nic tak nepotěší,jako chvála dítka 😉 díky.....
Baru,za chvíli máš 3 první kritické měsíce za sebou...to je dobře 🙂

pikusa
14. dub 2010

Dnešní první výlet s novou tříkolkou a pak zmožený matyášek 🙂

vakoema
autor
14. dub 2010

Ahoj holky, vsechny vas zdravim jako zakladatelka tohoto tematu. Muj syn maxinek uz je peknej drak a dava mi poradne zabrat. Nicmene se snazim trosku podnikat a tak delam kosmeticke poradenstvi Mary Kay. mohla bych vas pozvat na nejaky maly seminar? Trea v Praze a mozno i s ditkama. Treba by vas i zajimalo to jak si na materske privydelat 🙂

macous
14. dub 2010

Ahoj holky,

Barunko, fotky perfektní, jsi šikula, já jsem na to, abych založila vlastní fotoalbum dost lenoch, takže posílám vždycky odkaz na to, co vyrobí manžel 😀

Piku, teda Matyáškovi tříkolka moc sluší, určitě je z ní celej vedle 😵 Já teď sháním na toho našeho prďolu taky zateplenou vestičku a ne a ne jí sehnat, všude mají jen na větší dítka 😅 😵
Jinak, nám termín na mrazáčky vyprší zase v září, tak mám cuky zkusit jen tak cvičně jeden KETík, máme tam 3 kousky, z toho jeden byl takový bojovníček, že ho zamrazili ze soucitu, takže kdoví, jestli se nám embrijka vůbec po rozmražení proberou k životu....kdyby to vyšlo, tak by byli od sebe dítka necelé dva roky, tak nevím, jestli to není zbytečně brzy 😨

Vakoemo, ahoj, u nás dělá Mary Kay kamarádka, takže pro mě je to zbytečně z ruky, měj se hezky a ať se vám daří 🙂

pikusa
14. dub 2010

Macous,tato vestička je od vietnamců....ale mě se prostě líbila 🙂
Já teda KET9K asi ještě ne.....i kdyyyyyyyyžžžžžžžžžžžž 😅

macous
14. dub 2010

Piku, tak to já tam musím zabrousit na nákup 🙂

pikusa
14. dub 2010

Macous.....zrovna jsem si říkala,že je fakt pěkná,měli dost berv a asi vezmu ještě jednu 😀 stála 165kč 😀

macous
15. dub 2010

Piku, tak to je vážně dobrá cena, asi se tam zítra vypravím, dneska už to nestíhám, byli jsme na plavání a malej je vytuhlej v autě 🙂

pikusa
15. dub 2010

Ahoj holky...
Ráno jsem jela k dr.Mates chrčí a chrčí....tak dostal inhalaci na 10 minut,kupodivu moc neřval....předepsala nám Spiropent a zítra na kontrolu.....
A dnes mě kluk jeden parádně trefil do oka,nestačila jsem ho zavřít a bolí to jako čert....jako by mi do něj někdo nasypal písek....a slzí a slzí....
Macous...tak snad seženeš 😉

zulik
15. dub 2010

Piku, tak to je střelec 😀 Hlavně, ať je mu líp. Jak reaguje na ten driák zelený-Prothazin. Nanyna po 1/4 spala jako zabitá.Já si to jednou dala, když jsem měla velký kašel v práci a půl pracovní doby jsem proklimbala na záchodě-nemohla jsem udržet oči 😅

macous
15. dub 2010

ha ha, tak to já nemohla udržet oči dneska v pět, tak jsem na hodinu zavřela a hlídal manžel, byla jsem tuhá během minuty 😀

Piku, tak brouček ti takhle jednu ubalil, to máš asi za tu inhalaci 😵 Držím palce, aby se mu ten chrčák už konečně zlepšil 🙂

Holky, teda s tou sopkou jsem naštvaná, teď říkali ve zprávách, že to může zkazit počasí v létě 😒

pikusa
15. dub 2010

Zulik,jojo po prothasinu taky spal "jako miminko" 🙂
Oko bolí,mám ho pěkně nateklý a slzí....je to ako bych v něm měla nějaký kamínek....uvidíme ráno.....
jedem k dr.tak se jí zeptám na nějaké kapky.
macous.....léto už by to chtělo...a ted nám to nějaká sopka zkazí 😒

macous
15. dub 2010

Piku, já doufám, že to nebude trvat celé léto, než se z atmosféry popílek vyčistí, já se tak moc těšila na zahradu a bazén s Matýskem............... 🙂
Víš, co si myslím o tom tvém oku, že podle toho co píšeš, ho máš doslova poškrábané, to totiž přesně takhle bolí a i to odpovídá typově, spraví se to samo, ale např. nějakou mastičku by to chtělo - alespoň na noc 😉

pikusa
16. dub 2010

Ahoj holky…
tak jsme doma od dr.Mates opět dostal inhalaci,byl vzornej.....řve jen když ho svlékám a dr.poslouhá…u in­halace je v poho.
Moje oko je nateklé teda fest,ale už to nebolí.....ale noc šílená,mates se pořád budil a mě to pálilo,nešlo mi pořádně otevřít,tak jsem si vzala matese k sobě
Macous.....jojo poškrábané,asi nehtíkem,už jsem to jednou měla,ale mnohem víc....od větve a to byla bolest fakt velká.....
Mastičku mi P.přiveze z lékárny.

macous
16. dub 2010

Piku, naštěstí se oko jako orgán rychle hojí, dva tři dny a bude to v pořádku.
Když máte jen inhalace, tak je to v pohodě, taky teď lítá neskutečně pilů, mám tmavé auto a střecha je totál žlutá - humáč, takže to mu asi zrovna taky nepřidává.
Konečně je dneska zase celkem hezky a víkend hlásí sluníčko, odpoledne se jdu podívat na výstaviště, je tam Elengance, tak jsem zvědavá, jestli něco zakoupím, no a zítra jsou u nás na závodišti dostihy, tak se půjdeme podívat na koníčky, je tam vždycky moc příjemná atmosféra 😵

Přeji všem hezký víkend 🙂

pikusa
16. dub 2010

Macous....můj táta mi půjčil inhalátor,ptala jsem se dr.jestli mu můžu doma dát kdyžtak dejchnout,tak prý ano a napsala mi mucosolvan roztok do toho...
snad už to ale nebude třeba.....
taky prima víkend 😉

Strana