icon

CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.

vakoema
29. říj 2007

Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖

pikusa
7. pro 2010

@macous hm...tak Mates dnes vyspinkáno v 5 😝

macous
7. pro 2010

@pikusa ty brďo, tak to bych chcípla, já jsem totiž ten typ, co neusne před jedenáctou nejdříve, takže tohle vstávání ...... 😲

macous
7. pro 2010

@pikusa ty brďo, tak to bych chcípla, já jsem totiž ten typ, co neusne před jedenáctou nejdříve, takže tohle vstávání ...... 😲

pikusa
7. pro 2010

No á šla spát asi v půl 1.....a on zmeteček zrovna dnes v 5.....
Jinak vstává kolem 6

svoba
7. pro 2010

Ahoj, chci se zeptat. dělaj v podolí před ivf testy na genetiku? dnes jsem tam byla a nějak o tom nemluvili. jsem po spon.potratu, tak chci všechny možný testy.

ivkaj
7. pro 2010

@svoba pokud vím, tak na genetické testy posílají před IVF+ISCI. Bohužel testy po potratech se dělají až v případě, že už o několikátý 😖

pikusa
7. pro 2010

@svoba my měli IVF-ICSi a genetika byla....
jestli před IV F bez ICSI nevím.....ale pokud jsi po spon.potratu,trvala bych na tom.....je to v jednom baráku,tak proč ne

svoba
7. pro 2010

@pikusa - a to ti vezmou krev? nebo to dělaj nějak spolu s hormonama? děkuju za odpověd!
@ivkaj - u nás byl sice první. díky bohu! ale taky jsme se před tim dlouho snažili 😒

pikusa
7. pro 2010

@svoba jdete oba na krev a dr.se ptá na nemoci v rodině...
krev se pak posílá ale do krče,tak se čeká dlouho na výsledky....
a u tebe by asi bylo dobré imunologické vyšetření když jsi přišla o mimi.....
to ale nevím,jak probíhá,my na něm nebyli

svoba
7. pro 2010

@pikusa - imono mám za sebou. ona právě ta doktorka o genetice vůbec nemluvila. což mě překvapilo. už tento týden jdeme na krev. já se ještě optám své nové gynekoložky. díky!

pikusa
7. pro 2010

@svoba aha....
tak dřžím palečky at je vše OK

loretana
13. pro 2010

Ahoj holky, tak jsme byli na první konzultaci v Podolí, nakonec u dr. Řezáčové. Šli jsme úplně na čas, dr. Řezáčová byla ochotná, hodná, není moc sdílná, moc si nepovídá, ale udělala na mě dobrý a profesionální dojem! Manželovi brali krev, poslali ho znovu na spermiogram, mě vyšetřila, udělala výtěry a mám tam jít na krev (hormonální profil) v průběhu menstruace... vzhledem k mým cyklům to bude až tak na konci ledna:( a pak 14 dní na to, jdeme opět k Řezáčové a tentokrát nám už prý řekne, co s námi... Tak teď už nezbývá, než doufat, že testy budou v pořádku a že najde pro nás řešení...

pikusa
13. pro 2010

@loretana tak to je úplně stejné jako tehdá u nás
a přeju,at máte brzy jasno co a jak a at se podaří miminko Podolčátko

loretana
13. pro 2010

@pikusa , děkuju, když vidím, že někdo, kdo na tom byl podobně, má krásné děťátko, snáší se to všechno tak nějak líp🙂

pikusa
13. pro 2010

@loretana no uvidíš,co ti řekne po tvém hormonálním profilu a po spermiogramu
a určitě se dočkáš...... 🙂

murecka76
14. pro 2010

@svoba Já jsem byla to po dlouhodobém snaženíčku těhotná, ale skončilo to spotnálním potratem v 8tt, otěhotněla jsem těsně před stimulací na IVF ICSI (léky doma v lednici), v Podolí to nikdo neřešil, jen jsem měla 3měsíce pauzu a pak začala hned stimulace n IVF ICSI podařilo se hned napoprvé a teď už tady Terka běhá 😀
Tak přeji taky hladký průběh 🙂

svoba
14. pro 2010

@murecka76 - takže tě taky neposlali na genetiku? to je mi ale zvláštní. ale aspon máš štastný konec 😉

murecka76
14. pro 2010

@svoba na genetice jsem byla, poslali nás tam hned po první konzultaci, manžel měl špatný spermiogram tak proto IVF ICSI 😉 , po těch všech procedůrách se nám podařilo otěhotnět přirozeně, ale se špatným koncem a tak jsem po 3měsících už na nic nečekala a začala stimulovat 🙂

svoba
14. pro 2010

@murecka76 - hm. já se v tom vůbec nevyznám. já si o tu genetiku řeknu. jdeme tam v lednu na výslednou konzultaci 😉

svoba
14. pro 2010

@murecka76 - taky máme špatný spermio a jsme po potratu ☹

murecka76
14. pro 2010

@svoba manžel užíval Eregma max power a spermio se dost zlepšilo a já i přirozeně otěhotněla a pak vyšlo i IVF,
tak letos jí dostane od Ježíška, aby jsme se mohli začít snažit o sourozenečka 😀 😀 😀

pikusa
15. pro 2010

@murecka76 jdete na to????na sourozenečka???super..
My doma přes rok bez ochrany a nic----takže v lednu volám do Podolí a chci jet pro sourozenečka taky 🙂
@svoba jojo řekni si o to

murecka76
15. pro 2010

@pikusa jojo chtěli by jsme, ale jen mám strach , abych neležela zase v nemocnici až do konce, takže v lednu doběhnu na nějaké vyšetření a uvidíme, když tak se začneme snažit a v listopadu, když tak pro mrazáčky (to nám končí zaplacené 🙂 )

pikusa
15. pro 2010

@murecka76 no jo...tys to proležela vlastně vid...
tak snad b to ted bylo v pořádku

svoba
15. pro 2010

@murecka76 - manžel taky bral kde co. eregmu, energy man, profertil, céčko, éčko, selen, macu ... a žádný extra zlepšení ☹

pikusa
20. pro 2010

Ahojík holky....¨chci vám všem popřát krásné Vánoce,těm,co na drobečka čekají,at to v roce 2011 vyjde a těm,co ho mají jen zdravíčko a štěstíčko

macous
22. pro 2010

Ahoj holky,
všem vám přeji moc krásné Vánoce a v roce 2011 jen to nejlepší, především hodně zdraví a štěstí, snažilkám vytoužená miminka a maminkám zdravé a hodné dětičky 😵 😵

pikusa
26. pro 2010

Ahojík holky....
tak jak jse to zmákly?????
my byli 24.odpoledne u našich...tak dárečky--ovšem mates nezájem.....sestra tam měla psa,tak honil pejska.....
a pak jsme šli dom,dali si večeři a po večeři chtěl jít spinkat 😕
ale tím,že tady byly holky,tak to nějak vydržel,ale teda moc ho to nebralo......
tak jsme nějaké dárečky nechali na 2.den ráno...

svoba
30. pro 2010

Děkuju! taky přeju vše dobré v novém roce! 😉

brundik
30. pro 2010

Holky, uz sem k vam nezavitamtak casto, koukam, ze je tady plno novych tvari. Ale rada bych vam poprala vse dobre v novem roce, at se vam vyplni vsechny sny a prani a taky preju pevne zdravi vam i vasim rodinam 😉

brundik
30. pro 2010

@pikusa Piku, nadherne pranicko 😵

Strana