CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
@malinka_02 ten doktor,co jsem myslela,že je Krčmář,tam procházel i minule...a je takový vysoký? možná jsem věk neodhadla
@petulet nu když po mě chtěla na jedné kontorle paní dr snad na té první vědět délku cyklů zpětně tři měsíce, vyvalila jsem oči 😀 😀 a počítala.... dopočítala jsem dva měsíce zpětně a byla jsem ráda.... Antiko neberu od roku 2007 a od té doby se toliko změnilo... z počátku nebyly cykly skoro vůbec, pak nepravidelné a od 2008 je vše v cajku , jen déllka od 28 do 33 dnů... 🙂 🙂 a něco jako kalendář si nepíši, jen nyní vždy první den cyklu... měla jsem to vždy v mobiilu v kalendáři a od ježíška mám nový mobil a jiný kalendář a ten starý jsem si blbec nepřepsala.. nebo nepřenesla přes kabel... 😀
@mkuki většinou se chová příjemně, ale mohla by být trochu osobnější,empatičtější,je to vše moc profesionální. při odběru folikulů bez narkózy jsem si u ní připadala jak u řezníka.mám z toho takové traumátko.a to jsem se předem radovala,že mi to bude dělat ona,slíbila,že to nic není 🙂 ale stačilo pár dní a už se chystám na další nativ,tak snad to i tentokráte přežiju.třeba na sále natrefím na šetrnějšího lékaře 🙂
holky mě zase antikoncepce udělala v MS pořádek.brala jsem po dětech 10 let v kuse,do roku 2005.i po vysazení stále po 28 dnech,bez bolesti. teď po malé stále pravidelně ale velké bolesti
@petulet to je super! Je to tam! To je ta kovova chut 😀 hod foto! Mamatest dela duchy jen vyjimecne.
Asi si pichala ovitrelle pred ketem ne? Ale to je 4 dny pred ket to je 15 dni to uz je davno pryc!
@malinka_02 nene nic jsem si nepíchala. No tohle je mamatest comfort. dofám,že to tak tedy je.
@danci70 tedy i mě bude odebírat vajíčka jen v nějakém lokálním co to povídala?.... že je to lepší šetrnější a bolest, že neucítím.... jako už se začínám bát.. JJ není lidská, bere to jen ajko práci "jako na páse".. ☹ já už jí to chtěla říci, že by mohlabýt kapku lidštější ale na druhou stranu, ona si to asi nechce brát k tělu a podobně, když se to nepodaří. Nevím.. Vicena v Gestu byl jako milý , ale pak se z něj vykklubal takový sadista na psychiku...

@mkuki děkuji moc. Zkusím udělat si zítra nebo pozítří další test. V pátek jdu pak na krev. budu ti držet pěsti taky,aby ti dorazila brzy MS a mohla jsi vše brzy rozjet. 🙂 To čekání na vše je pak opradu děsný. Já taky nemám pravidelně cykly,tak to znám.