CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
@petulet
nu ona právě říkala že celkovou by nedávala..... ale předoperční mám mít na celkovou. co mě jako kapku zarazilo, že mám jít v době MS na krev a i s močí ..... ptala jsem se na to vícekrát a ano mám hned jak to dostanu jít k obvodní s tou jejich žádankou ( ona má naproti sobě hend laboratoř 🙂 )
Tak uvidím 🙂
Jako 35 folikulů jo, já měla jen dva..... v roce 2008 ... jsem zvědavá nyní.....
@petulet me taky prijde tvoje jako regulerni carka a ten kovovy pocit..zkus normalni papirky mamatest 10.
@malinka_02 jj zkusím.
@petulet Zdá se to jako hezká čárečka... zatím potichu gratuluji a držím palečky. Posílám těhu bacílky, aby ti ta čárka hezky posílila 😉
@malinka_02 Kdy budeš testit ty?? 😉
@mkuki Nebudou ti odběr dělat v celkové anestezii, ale v analgosedaci... nemusíš mít strach, nebolí to, jen budeš v takovém polospánku 😉 Též jsem dávala moč k předoperačním vyšetřením v době MS... jako dá se to. Důkladná hygiena, zavést čistý tampón, pak opět důkladná hygiena a pak zachytit střední proud moče (tzn. trochu odčůrat a zachytit ten prostředek).
@petulet nu je to na předoperační vyšetření ...
jako také je mito divné, ale je to tak....
@danci70 nu hele říkala že u toho budu vzhru a budu s ní moci komunikovat.. tak fakt nevím...
při prvním jsem spala jako mimino a pak byla asi dvě hodiny někde v místnosti, nebyl to klasický pokoj, jen místnost a já na lehátku .....
@mkuki Tady je to tak, že si lehneš do místnosti, kde je taková "dospávárna", jsou zde 3 lůžka. Budeš převlečená v košilce. Pak si přejdeš na sál a anestezioložka ti píchne kanylu a dá ti tam něco na uklidnění a lehce tě přispí. Ale ne tak, abys byla v úplné anestezii. Budeš probuditelná na oslovení. Mezi tím ti udělají odběr a co bude důležité, to ti sdělí. Moc si z toho nepamatuji... jen že se mě ptali, zda je vše OK a Darebný mi vždy oznámil, kolik aspiroval folíků a že jde např. na druhý vaječník... pak si přelezeš zpět do postýlky a dospíš to tam cca 2 hoďky... 😉
Ahoj všem,
Koukala jsem na stránky Cube, jak tady píšete a nevím zda jste si všimly, že provádějí klinickou studii pro neplodné páry. Musíte tedy splňovat určitá kritéria a pokud ano a vyberou vás, vše je v jejich režii - IVF.
My máme z Podolí dvě krásné dcerky, vždy jsem tam byla spokojená. Před 5 lety jsem chodila k dr.Bahnikové, potom odešla na mateřskou, teď to vypadá, že opravdu pracuje v Cube.
Všem držím palce.
no to je super co tady čtu..konečně pozitivní zprávy,moc vám všem držím palečky🙂!!!!!
@marketma ahojky já o ivf cube přemýšlím,ale ne o te studii.... mudr,Bahníkovou jsem tam nenašla napsanou,ale mudr Višnová,je dost chválená... 🙂
@maja1111111 Když bys měla zájem o nějaké info navíc o cube, napíšu Ti do zprávy... 😉
@petulet nu i já po anestezii nechce prubudi, tedy nechci se jim probudit, pořád jen slyším "paní Bíbová.... .... vstávejte, slyšíte mě... 😀 no neusínejte mě... " a já pořád zavírám oči 🙂 🙂 🙂 a usínám a chci spát...
Hele a po odběru na mě někde čeká manža?? v Gestu čekal normálka v čekárně... chudák tak dlouho... nebo nevím, jeslti se neměl jít projít a pak se vrátit.. nepamatuji si to už... ale u mě být nesměl......

@mkuki koupím si jiný a zkusím a uvidím.