CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
nadad tak to je super, že se jim to podařilo, já doufám,že je budeme brzy následovat 🙂
Ahojky 😵
ahojky 😀
je dobře, že jsi založila to nové téma, dost mě to zajímá 🙂
Ahoj holky - je to fajn, že tohle téma vzniklo, koukám, že nás asi málo nebude, co chodíme do Podolí 😉
Lucci,určitě je budeme brzy následovat!! byli jsme s nima v pátek na bowlingu a dost jsme tam tohle téma probrali. dělali si srandu z toho, kolikrát museli odebrat spermie 🙂 Pomalu se to stávalo rutinou... Potěšující je, že pak to bylo a ani nechápali jak a kdy 🙂
Ahojky tak jak je?
Zalozila jsem nove tema protoze me to dost zajima.S dr.Žáčkovou jsme spokojeni i se sestrickami a doktorkami ale nejvic s dr.Žáčkovou.Ta se zaslouzila o to me tehotenstvi
Ahojík 🙂
Mondour,no vidíš,já na ní četla kritiku a ty na ní nedáš dopustit.Ale to je dobře 🙂
Tak zítra hurá Podolí a pak zase čekat,co bude 😕
Pikusa- Ahojky no kazdy ma jiny nazor na dr.Žáčkovou.Prijde mi to docela lito 😢 .To s dr.Řezáčévou nejsem spokojena.Tvari se jak kakabus a nic moc nevysvetli.
Jo a kdyz jsem se ji zeptala proc nemuzu otehotnet prirozene tak mi nedokazala vysvetlit jak je to s hormony v krvi co mi tam delaji neplechu ☹
no tak hlavně holky, že jsme všechny spokojené 😀 Mě připadala Řezáčová taky při první návštěvě trošičku odměřená, ale teď už se rozpovídala 😀 A je moc fajn🙂
Mondour,já u dr.Žáčkové byla 2krát,taky si nemohu stěžovat,byl to sice vždy jen pohovor,ale pocit jsem z ní měla dobrý.Je to asi na osobní zkušenosti.
Ahoj Lussi
jak se vede?
Pikusa-Ja jdu do podoli v patek tak jsem zvedava 😀
mondour dobře, za malou chvilinku jdu domů, tak už počítám minuty 😀
Pikusa-To je pravda s tim osobnim nazorem.Dr.Žáčková mi pred odberem delala 3D ultrazvuk aby poznala jaky folikul je nejlepsi a Řezáčová se o tom ani nezminila.Sice to byl zatim jen pokus ale pomohl mi k miminkam.Odebrali mi jen dve vajicka a obe se uchytli 😵
a nechceš si přepsat ve vizitce, že jsi v 7tt? 🙂 (teda myslím, že jsi psala, že jsi v 7tt) 🙂
Jo a pri prvnim pokusu zavadeli jen jedno vajicko
tak to já si budu chtít dát zavést min. 2 😀
Diky za upozorneni nedoslo mi to jsem tady teprve kratce
no ono to nevadí, že to tam nemáš, ale mě se na to krásně kouká a taky se těší až si to tam někdy nacpu 🙂 , jestli teda budu ještě navštěvovat koníka 🙂
Lussi-Me sice nasli 4vajicka ale jedno museli odstranit protoze se do nej dostali dve spermie a to je pry spatne a druhe se po trech dnech nevyvinulo tak jak by melo tak ho mam zamrazene.
Mondour,škoda že v pátek dali by jsme v bufíčku kávu 🙂
děvčátka já mizím, později zase nakouknu, mějte se.
pikus na tebe budu myslet zítra, monodour na tebe v pátek 😉
Holky já taky dnes mizím,přijede sestra a pak si jedu pro auto,mám ho u miláčka v práci.Tak zítra pa pa a hezky večer 🙂
Tak uz jsem zmenila profil
Ahojky mejte se hezky
No Mondour,hned se na to lépe kouká 🙂
ale ted už fakt mažu.
No jo ono podle vypoctu menstruace jsem v devatem tydnu ale kdyz to pocitam kdy mi zavedli embryjka tak zacinam v sobotu 7tt

olivia.a- ta místnost na odběr spermíků je opravdu neosobní, když bylo po, tak miláček prohlásil, že doufá, že už na to dlouho nepůjde 🙂 To ještě neví, že bude muset 😉
Bavila jsem se o víkendu se známými, měli taky problém, že to 2 roky nešlo. Spermie prý úplně katastrofální, podstoupili 5x IUI, pak 1x IVF- nezadařilo se a další měsíc po IVF se jim podařilo miminko normální cestou a teď mají 2 zdravé kluky. 🙂 🙂 Známý měl asi 4x úplně špatný výsledky spg, ale stejně se to podařilo. Tak mi dodali optimismus 🙂 🙂