CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
@pinkywinkie to mě mrzí ☹
danci 70 držím vše co mám na zítřek 🙂
maraida tak ť ti léba brzy zabere
@malinka_02 díky moc 🙂
@julie74 Pentomer beru já,Malinka ještě nemá nasazenou léčbu.Včera večer jsem ho měla poprvé a musím říct,že mi po něm bylo tak špatně,že jsem myslela,že snad umřu ☹ Návaly,studený pot,pocit na omdlení a na zvracení,točil se se mnou celý svět...Jestli to takhle bude pokračovat dál tak teda nevím... 🙂 Manžel když mě viděl,tak říkal jestli se na to radši nevyprdnem a nezůstaneme u 1 společného dítěte.Ale já to chci zkusit.Jen se bojím,abych si tím třeba nějak nerozházela celou imunitu...?
@malinka_02 a držím palce na výsledky od Malíčkové,určitě ti pomůže 😉
Maraido, Jo s tím pentomerem jsem si to popletla, kdo a jak. Ale každopádně, jak Nel, tak ta holka na naší diskuzi říkala, že ze začátku to je úplně příšerný, prý nemohla v noci vůbec spát, ale za pár dní to přešlo a zabralo to. Kdyby sis s ní chtěla vyměnit zkušenosti - hledej na e-mimino, diskuze nízké AMH, diskutérka Petkali. Když je člověku zle a zjistí, že někdo s tím má zkušenosti, myslím, že to pomůže. 😀 Tak tomu Pentomeru zlom vaz
@danci70 děkuju, taky džím palce!! Beruško nevzdávej to! Já měla dneska taky chut se na všechno vykašlat ale zase to přešlo!
@maraida a na co to tedy je mty léky? A brala ti znovu krev? Já přemýšlím začít brát prednison pokud by mi řekla MAkíčková že je vše ok tak bych začla po 26 stimulovat a říkali že Prednison mám brát měsíc před transferem, tak bych ho měsíc brala.
holky strašně moc děkuju za podporu.já jsem prostě hroznej nervák
@nelfilka a bereš taky ten Pentomer a Metypred?
@danci70 strašně moc ti na zítra držím palce!!!Musíš věřit,nic jiného nám nezbývá...
@malinka_02 já bych asi počkala na výsledky od Maléčkové,co ti řekne.Mě třeba řekla,že Prednison ať si od Darebného v žádném případě neberu.Na další krev jdu až za měsíc a uvidí se,jestli si imuno zlepšilo...
Metypred je prý něco na způsob Prednisonu,ale silnější a Pentomer má prý ještě posílit jeho účinek.Nelfilka píšu to doufám správně?Jinak já mám vše OK až na cytokiny a hlavně TNF ALFA.
@maraida to vubec nevím co je.. a krev ti brala jen jednou poprvé nebo ještě potom? A proč si ho nemáš brát? No asi protože bereš tohle ne? Ale kdyby mi to vyšlo dobře tak bych stejně radši brala prednison než nic .. chápeš? 😕
@danci70 tentokrát to musí klapnout!
@malinka_02 krev mi brala zatím jen jednou,podle výsledků nasadila léčbu.
Jj,Prednison už ne když mám tohle,ale stejně říkala,že je blbost,když mi ho v Podolí chtějí dát jen preventivně...
@maraida no já sem myslela jen kdyby vyšlo všechno ok tak budu radši ho brát preventivně než nic chápeš..
ahoj holky, mám to za sebou 🙂
byl to teda masakr,prý proto,že jsem měla merional a odsávala 4 folikuly,že to prý se nemůže a že Darebného zabije a že to bylo naposled....myslím,že mi potrápila jak mohla.proč minule dva folikuly nebolely vůbec a 4 bolí jako kr....ale sestřičky byly zlatý,hodný...
a výsledek, 1 vajíčko 🙂 já jsem za něj strašně šťastná i když vím,že zdaleka není vyhráno.tak alespoň vím,že něco se ze mne vydolovat dá.minimálku už ovšem nikdy!
všem vám moc děkuju za podporu,jste zlatíčka 🙂
jo dnes jsem byla sama na odběr,přišla ještě jedna adeptka ,ale asi jí to prasklo,po utz odkráčela dom
@danci70 tak to je paráda!!!Budu držet palce na zítra,aby ti řekli skvělou zprávu,že se vajíčko oplodnilo 😅
Takže ti OPU dělala Řezáčová,jestli to chápu správně 😠 A proč už nikdy nechceš minimálku?Vždyť máš u ní lepší výsledky než u nativu?
@nelfilka nějaký imunoglobulíny prý budu mít taky,nasadí mi je od začátku stimulace.Jsou to prý injekce do svalu a budu na ně jezdit k ní 1krát týdně.A jsou prý z krve lidí...Máš ty samé,nebo jiné?

@pinkywinkie mrzí mě to........ale ono jednou klapne 😵 😵