CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
Danci, ty jsi tak šikovná, jedno vajíčko po takové době a ty ho dotáhneš na morulku. Přeju jí aby byla taková šikovná dál a držela se alespoň 8,5 měsíce. 😀
embryjko už je u mne 🙂 a už je zapitý půldeckou červeného,asi půjdu spát 😀
holky děkuju vám moc,jste zlatý 🙂
ET dělala Řezáčová a trochu to bolelo 🙂 nemám ani AH ani lepidlo,nechala jsem to na embryoložce.no a já blbec jsem se zeptala,jak je označené moje embryjko,jestli A,B,C....tak v Podolí značí 1,2a,2b,3 a já mám 2a tak jsem z toho trošku posmutněla a litovala jsem,že jsem se ptala.prý můžou být taková embryjka v pohodě,i když jsou horší a i jedničky nejsou zárukou uchycení.
@danci70 drzim palecky!! Ja mela taky vzdy zkazkove blastocysty a 2x AH a taky nikdy nic..je to mezi nebem a zemi! A to tvoje 2a bude urcite to vitezne 😉
díky holky 🙂
Ahoj holky 🙂 Vím, že už asi víte, nicméně nám dovolte se představit 😉 Jmenujeme se Lukášek a Štěpánek a narodili jsme se 7.3.2013 v podvečerních hodinách v Podolí. Naše váhy jsou 2530g a 2490g a už jsme s maminkou doma, v bezpečí, úplně v pořádku 😉
@darazv Jsi vědma, fakt to v ten čtvrtek klaplo... hold si ten datum sami vybrali 🙂
@maja1111111 děkuju moc 🙂 a co ty,jaké máš teď další plány?
Holky.....tak jsem udělala novou--zamčenou diskusi.,..
bohužel to nejde tak,že se tato jen zamkne...musíme jinam
tak tady odkaz
https://www.modrykonik.cz/diskuse/soukrome-disk...
myslím,že všechny by měly mít přístup....snad jsem na nikoho nezapoměla....kdyžtak křičte sem...... 😵 😵 😵
členky.......petulet,danci70,maja1111111,darazv,adriene,malinka_02,nelfilka,maraida,julie74,pinkywinkie,sofie1974,mkuki,ratatooy
na koho jsem zapoměla?????
adriene, ty jsou tak krásný, moc přeju štěstí a zdraví. Jenom mě hrozně rozesmívá, kdyby tam tehdy D dal dvě a dneska by u vás dělal chůvičku, 😀 😀
Takže dobře zvládej a pošli další fotečky, mmch, chlapi vypadají, že jim je minimálně několik týdnů 😀
holky díky za členství, beru
Holky, děkuji moc za gratulace! Ano, jsou nádherní, i my jsme nadšení 🙂 Přeji to Vám všem, pevně věřím, že to tak dopadne 😉
@julie74 No to jo... 3, 4 kousky... Představ si, že když jsme opouštěli porodnici, potkali jsme na oddělení D., tak jsem ho pozdravila a řekla mu, že děkujeme, že "tohle" je jeho práce... vykulil oči a usmíval se dost překvapeně 😀
Jestli nemá chlapec krásnou práci, občas 😀
@adriene Strašně moooc blahopřeji k dvojčátkům, jsou to naprosto nádherní klučíci!!! 🙂 🙂
mkuki tobě grutuluji ke krásné holčičce 🙂
@danci70 držim vše co můžu aby ti to vyšlo!!!
Omlouvám se, že jsem se dluho neozvala, poslední dobou se nic nedaří!! Co se týče Podolí?? Před dvěma měsíci jsem byla u psychotronika, tvrdil, že se nám nedaří proto, že mám cystu na levém vajíčniku!!! A světe div se, teď když jsem měla začít stimulovat na 2IVF tak cysta je na světě a má už 3,3 mm ☹ Takže se vše odkládá, ach jo !!!!
Všem držím palečky

@maraida jojo stihla,děkuju 🙂 no tak to teď nevím jak se rozhodnu 🙂 za hoďku vyrážím pro téměř kompaktní morulu 😎