icon

CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.

vakoema
29. říj 2007

Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖

sagema
15. srp 2017

@girafkag no, napoprvé mi ho dali 5.-9. DC a teď 3.-7. DC. Pokaždé jsem byla u někoho jiného. Raději jsem se ale neptala proč to tak je. Asi bych nedostala v tu chvíli uspokojivou odpověď 🙂

girafkag
15. srp 2017

@sagema i tak to bereme jen den od sebe a ne dva. Jsem nedočkavá, zda to zabralo a ti se ještě nic neděje 😔

sagema
16. srp 2017

@girafkag zabralo to určitě 🙂 Taky jsem trochu v prvním kole pochybovala. Žádné vedlejší příznaky, co psali v příbalové informaci, žádné výkyvy nálad, jen pořád dobrá nálada 🙂 Až když jsem ty prášky dobrala, tak mě tak za 1-2 dny začalo bolet v podbřišku - jak tam zrály ty folikuly 🙂 Teď ve druhém kole jsem prášky dobrala včera a dneska pociťuju zase tu bolest. V pátek jdu na UZ, tak doufám, že mi neřeknou, že to vychází na víkend a tím pádem je snaha jen na nás 🙂
Tobě to vychází jak?

jezz1e
16. srp 2017

@sagema Jé, to se možná potkáme, já jsem objednaná v pátek na 10 h 🙂

sagema
16. srp 2017

@jezz1e já na 10:45 🙂

jezz1e
17. srp 2017

Tož malá zrzavá kudrnatá s velkým zadkem, to jsem prosím já 🙂

sagema
17. srp 2017

@jezz1e 🙂 já vysoká tmavovlasá, kudrnatá, dlouhovlasá, ale vlasy budu mít stažené (horko) - třeba se uvidíme, bylo by to fajn ;) a pokud ne, tak držím palce ;)

girafkag
17. srp 2017

@sagema já nikdy ovulaci v podbřišku necítila, takže to asi nepoznám. Před porodem jsem přesně 14 před MS cítila prsa, ale to už teď taky není.
@jezz1e
Tak zítra se nepotkáme, oběma držím palce. Dnes jsem byla u Řezáčové, kamenná tvář, ale nemůžu říct nepříjemná. Jdu na další utz až v pondělí, dnes sliznice nízká a folikuly nic závratného.

pepetousek
18. srp 2017

Ahoj holky, chodim take do CAR Podoli..chystame se na KET, ale nedorusta mi sliznice ☹ Nasadili mi Estrimax...mate s tim nekdo zkusenosti? Brala jsem nejdrive 3x denne jednu tabletku, ale 12ty na utz byla sliznice 4mm (v prirozenem cyklu 5mm! )...tak mi to Rezacova zdvojnasobila na 3x denne 2 tabletky.. prosim, jak jste to meli vy? Co kdyz Estrimax nezabere, co pak? Dekuji..

jezz1e
18. srp 2017

@pepetousek U KET ještě nejsem, ale držím palce, ať se sliznice umoudří a nemusíš řešit, co pak. A zkusila bych červené víno, tím nic nezkazíš 😉
Já dnes nafasovala Menopur 225 iu. Kontrola až za týden. Přijde mi to docela za dlouho, no snad ví, co dělají.
@sagema jak jsi dopadla na UTZ?

pepetousek
18. srp 2017

@jezz1e Děkuji 🙂 Já se červeným vínem nalívala, ale nepomohlo..byla jsem na revizi a od té doby je to s tou sliznicí špatné, dnes me Řezáčová poslala na hystereskopii, jestli nemám srůzty..to bude zase běh na dlouhou trať ☹ Držím palce u IVF! Menopur jsem si taky píchala 🙂 Je to tvé první mimi?

jezz1e
18. srp 2017

@pepetousek A jéje, mně to revize taky rozhodila, mám za sebou dvě, jednu s rerevizí ☹. Takže v první mimi doufám teď.🙂

sagema
18. srp 2017

@jezz1e nejdřív musím napsat, že to bylo milé setkání 🙂 ještě, že jsi napsala zrzavá, kudrnatá, protože jsem teda žádný velký zadek neviděla 😉
a UZ dopadl tak, že si mám v neděli večer píchnout Ovitrelle a v úterý v 11 druhá IUI 🙂 Tak uvidíme. Akorát mi Řezáčová říkala, že ten myom je pěkně velký, že je větší než děloha, tak jsem opravdu zvědavá, jestli to přes něj půjde 😲

a jak jsi zvládla první injekci? Šlo to?

jezz1e
19. srp 2017

@sagema Děkuji, potěšení bylo na mé straně, je fajn, mít tam oporu 🙂
To máš tedy nepříjemnou komplikaci ☹ Ale když to zkouší, tak je určitě šance, že se to podaří i s myomem. Budu moc držet palce, aby si mimčo svůj prostor vybojovalo.

A děkuji za uklidnění, injekci mi včera musel píchnout přítel, ale opravdu to nebolí, takže snad se dnes odhodlám už sama (i když on už se těší 😝)

miracleelcarim
19. srp 2017

Tak se bohuzel pridavam k neuspesnym iui ☹ test negativni... drzim palce v dalsim kole...

girafkag
19. srp 2017

@miracleelcarim to je mi líto. kdy jdeš na další konzultaci?
@sagema teda. Já doufám, že jsme teď nic nepropásli 🙂 snad je šance díky mým dlouhým cyklům... držím palce 🙂

miracleelcarim
20. srp 2017

@girafkag zatim nevim,teprve budu volat a cekam az dorazi ms

girafkag
21. srp 2017

Dnešní kontrola, Darebný je zpět, skluz skoro hodinu ☹️ Clostyl zabral. Folikul 18mm. Dnes Ovitrelle a ve středu IUI.

jezz1e
21. srp 2017

@sagema
@girafkag
Holky, držím moc palce na IUI.
Já si "užívám" injekce - na víkend jsem si trubka vzala omylem místo malých jehel dvoje velké, takže mi pak přítel musel píchnout Menopur tou na ředění. Ještěže je nejspíš skrytý sadista a hrozně ho to baví 😀

miracleelcarim
21. srp 2017

@girafkag tak ja uz jsem objednana na kontrolu k Darebnemu na pondeli,tak doufam,ze klapne iui 🙂 holky,drzim pesti 🙏

girafkag
22. srp 2017

@sagema myslím na tebe 🙂 Jak to vůbec probíhá? kde to tam probíhá?
@jezz1e můj je asi taky sadista. Já si nejsem schopna injekci píchnout. Ještě nám to včera vyšlo blbě, protože jsme měli divadlo na Vyšehradě, takže jsme to píchali v autě a snad jsme se trefili, že nikdo nešel okolo, určitě by jsi pomysleli, že jsme feťáci...
@miracleelcarim držím palce

sagema
22. srp 2017

@jezz1e takže to hezky zvládáte a užíváte se to 😅 Kolik Ti jich ještě chybí? V pátek jdeš na tu kontrolu, viď? Tak budu moc držet palce, ať to dopadne!!!

@miracleelcarim je to stálé čekání, co? Taky moc držím palce, všechny to moc potřebujeme 🙂 Byla to Tvá první IUI? Možná jsi to tady psala, ale nechce se mi to hledat 🙂

@girafkag takže jdeš zítra 🙂 Moc, moc držím palce. Já akorát sedím v Podolí. Má to už taky hodinový skluz, ale upozorňovali mě na to. Probíhá to v ordinaci za přítomnosti cca 3 lidí - hlavní inseminátorka, sestra a pak zřejmě laborantka. Důsledně kontrolují a několikrát, jestli Tě dobře spárovali s partnerem 🙂 Pak Ti zavedou katetr a inseminační dávku. Je to pár minutek. A pak si tak 10 minut lehce poležíš a jdeš domů a za 18 dní TT 🙂 Když jsem na tom byla poprvé, tak byly hrozně milé. A ta laborantka pořád říkala "a teď pořádně podporujte bičíkovce". Bylo to takové uvolněné. Jsem zvědavá, jestli teď podruhé taky. Mají tu docela frmol, minule jsem tady byla úplně sama 🙂

Já si Ovitrelle měla píchnout v neděli v 19:00. Jenže v neděli od 19 chodíme hrát badminton. Tak jsem taky jak feťák běžela těsně před tím s injekcí na záchod 🙂

miracleelcarim
22. srp 2017

@sagema no prave,je to na dlouhe lokte,nez se cyklus prekuli.jojo bylo to prvni iui a doufam,ze pristi tyden bude druhe a doufam,ze budu mit nekoho jineho,minule jsem se moc ,,prijemne,,necitila...takze uz mas asi dnes iui za sebou,drzim pesti,aby klaplo 🙂

sagema
22. srp 2017

@miracleelcarim děkuju 🙂 ano, mám to za sebou, vzala jsem si dneska home office a jsem ráda, protože mi teda v podbřišku jezdí kavalerie šroubováků 🙂
Ale jinak to opět bylo docela příjemné, MUDr. Řezáčová je prostě od přírody nemluvná a vypadá odměřeně, ale pokud se jí člověk na něco zeptá, tak je v rámci svých možností milá. Prostě neztrácí čas mluvením 🙂 Sestřička byla milá jako vždycky a ta laborantka, která přinesla "mého partnera", byla taky hrozně milá 🙂 Tak Ti přeju, abys to taky měla v pohodové atmosféře.

girafkag
22. srp 2017

@sagema díky za info, doufám, že skluz zítra nebude veliký, nemám moc hlídání pro berušku...

jezz1e
22. srp 2017

@sagema V podbřišku ti jezdí kavalerie bičíkovců a do padnutí bojují o dobytí cíle na prvním místě, tak na ně buď hodná, jo 😉 Moc držím palce, aby byla bitva úspěšná a tahle naše válka pro tebe skončila za 9 měsíců sladkým vítězstvím 🙏
(aneb večerní chvilka poezie za námi, to asi ten menopur 😀)
Já se docela těším na Darebného,u MUDr. Řezáčové se nějak ostýchám ptát...
@girafkag Hodně štěstí zítra!

girafkag
22. srp 2017

@jezz1e díky. Po dovolené byl v dobrém rozmaru. Zas jsme vtipkovali. Jsem zvědavá, jaký bude zítra tým.

sagema
23. srp 2017

@jezz1e tak to jsi mě opravdu pobavila 🙂 Taky Ti moc držím palce, zasloužíš si taky ten sladký dárek 🙂 A jak pokračují injekce?

@girafkag tak jaké to bylo? Měla jsi pohodovou atmosféru?

girafkag
23. srp 2017

@sagema ahoj. Bylo to na čas a tým super. Byl tam doktor krčmář a příjemná blondýnka z recepce. Cekam kdy mě začne napadat udělat test dřív...

jezz1e
23. srp 2017

@girafkag Dobrý pocit = půl úspěchu 🙂
@sagema Doufám, že už se bříško uklidnilo a jedna mikrokulička se tam pěkně dělí.
U mě dobrý - po dvou deci červeného jsem si dnes poprvé píchla injekci sama. A bylo to v pohodě, takže se ze mně asi stane brzy alkoholik, když mám teď záminku 🙂

Strana