icon

CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.

vakoema
29. říj 2007

Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖

girafkag
24. srp 2017

Koukám, že jsme ti dobrá parta. Dvě feťačky, jedna alkoholička..? 😂😂

sagema
24. srp 2017

@girafkag tak to je super, k dokonalosti teď ještě chybí // Já se tentokrát rozhodla, se tím vůbec nezabývat. Minule jsem byla celou dobu děsně nadšená (což tedy partner velice pozitivně kvitoval), nicméně pak to lehké zklamání... Ale teď si říkám, že budu dělat jako by se nic nestalo a uvidím 🙂 Takže to určitě těch 18 dní bez problému vydržím ;)
@jezz1e ano, ano, uklidnilo. Po dvou deci jsi teda dobrá, žes to dala sama 🙂 No a jak na Tebe tyhle hormony působí? Krom tedy toho, že Tě nutí pít 🙂))

sagema
24. srp 2017

@girafkag to teda 🙂))

girafkag
24. srp 2017

@sagema neumím vypnout hlavu ☹ ve středu bylo krásně, začali jsem spolupráci se slevomatem a tak všeobecně jsem byla happy. Prostě jsem si řekla že to vše zlé nás potkalo a teď je řada na nás. Začala mi poprvé kvést jedna kytka a i orchodej mi poprvé znovu vykvetla 🙂 Manžel nastupuje v září do nové práce a už nebude mít takový klid jako teď.

jezz1e
24. srp 2017

@sagema Žádné změny zatím nepozoruji (kromě zhoršené pleti), takže jsem samozřejmě lehce v nervech, že to určitě nefunguje. Snad mě zítra Darebný uklidní a nějaké folíky najde. A na to se jdu napít 😇

Správný přístup, hlavně to moc neřešit. Což se lehce říká, že...

@girafkag Samá znamení, že se vše v dobré obrací. 🍀

girafkag
25. srp 2017

@jezz1e díky a držím palce 🍀🍀

jezz1e
25. srp 2017

Ahoj holky, ach jo, na stimulaci zatím nereaguju, folikuly nerostou. Zatím pokračuju v injekcích, v pondělí další kontrola a pak se uvidí. Jestli zůstanu takhle v umělým přechodu, tak se fakt už půjdu zastřelit 😕

girafkag
25. srp 2017

@jezz1e to mě mrzí, jaký si den cyklu?

jezz1e
25. srp 2017

@girafkag Mám dlouhý protokol, takže dnes 3 týdny od Zoladexu a 8 den píchání Menopuru.

sagema
25. srp 2017

holky, já to vidím tak, že za takových 6-7 měsíců se my tři (možná i víc odtud) sejdeme a budeme porovnávat rostoucí pupky 🙂 co vy na to? A naplánujeme si společnou kontrolu v Podolí... úplně to vidím 🙂

sagema
25. srp 2017

... a ještě ten novinový titulek... "Alkoholička a dvě feťačky i přes svou závislost otěhotněly a porodily krásné a zdravé děti" 🙂

miracleelcarim
25. srp 2017

@jezz1e to me mrzi ☹ ale treba rostou jen pomaleji a pres vikend to dozenou,ne?... ja jdu taky v pondeli na ultrazvuk,takze uz jsem nervozni,aby to klaplo...

jezz1e
25. srp 2017

@sagema Pupek mi roste už od puberty, tam budu důstojným soupeřem i když už budete v pátém měsíci 🙂
@miracleelcarim Zatím spíš nerostou vůbec. Ale nezbývá než doufat, že se ještě proberou. Budu tam v 10.30, kdybys měla náhodou kontrolu podobně, ráda se seznámím 🙂

girafkag
25. srp 2017

@sagema titulek je výstižný 🙂 ty budeš mít TP 16.5. já 17.5. @nita1984 bude o par dní dřív a @jezz1e s @miracleelcarim budou v těsném závěsu 🙂

nita1984
25. srp 2017

@girafkag ja mam smůlu, u nás to nevyšlo. Takže pro nás konec

girafkag
25. srp 2017

@nita1984 jak to? Na krev až v pondělí ne? 😢

nita1984
25. srp 2017

@girafkag bohužel krev v pondělí JE jen formalita pro CÁR

girafkag
25. srp 2017

@nita1984 to je mi líto.

miracleelcarim
26. srp 2017

@jezz1e jsem na 9:30,tak nevim no,leda by byl nejaky skluz,coz by se mi ale moc nehodilo,protoze toho mam zrovna v praci hodne ☹ jinak se take rada seznamim..

girafkag
28. srp 2017

@miracleelcarim
@jezz1e
Jak jste dopadly?

jezz1e
28. srp 2017

Ahoj holky, snad neumřu na cirhózu dřív, než otěhotním. 🍹
Dnes jsem odcházela z ordinace s mírným optimismem - na jednom vaječníku 6 folikulu, největší okolo 12 mm, na druhém pár drobnějších. Přece jen tedy pokračuji tedy ve stimulaci a ve středu další kontrola. 🙂

girafkag
28. srp 2017

@jezz1e tfuj tfuj 😀

miracleelcarim
28. srp 2017

@jezz1e tak je to na dobre ceste 🙂 asi jsme se tesne minuly,byli trochu ve skluzu,taze jsem po ctvrt odchazela @girafkag ja dopadla taky dobre,dnes vecer ovitrelle a ve str 2.iui 🙂 pokud nedopadne,tak dalsi iui...trochu jsem doufala,ze by uz bylo alespon s clostilem nebo by se udelaly nejake dalsi testy ☹ chybi mi imunologie,tak si rikam,jestli to nebude kamen urazu.tak nevim,kdy v podoli tyto testy delaji..

jezz1e
28. srp 2017

@miracleelcarim Držím palce na středu! Takže to budete mít holky samá květňátka 😀

sagema
28. srp 2017

@nita1984 když nevyjde TT, ještě to nemusí nic znamenat. Jak dopadla krev?

@girafkag no Tys to parádně spočítala 🙂🙂🙂
@jezz1e to zní dobře, tak ať hezky rostou!!🙏 mně červené víno nedělá dobře, tak nevím, jakou alternativu bych vymyslela 😀

@miracleelcarim tak to budu moc držet palce, ať to klapne, až v tom květnu můžeme slavit 😉

nita1984
29. srp 2017

@sagema negativní, dle očekávání.

girafkag
30. srp 2017

@sagema už ne začínají svrbet prsty 😲
@miracleelcarim tfuj tfuj 😉

jezz1e
30. srp 2017

Tak mám za sebou kontrolu, největší folikul má 15mm (je jich prý 5), takže další dva dny stimulace a další kontrola v pátek. Teoreticky bychom se v pondělí mohli dopracovat k OPU.

sagema
30. srp 2017

@nita1984 tak to mě moc mrzí 😢 Ale další pokus vás čeká, nebo už to vzdáváte nadobro?

@miracleelcarim jaký bylo 2. IUI? Doufám, že na pohodu 😉

@girafkag a jak se cítíš? Nějaké změny? Vydržíš těch 18 dní? 🙂

@jezz1e tedy Ty to máš dobrodružné 🙂 A co s Tebou taková nálož hormonů dělá? V pátek budu držet palce 👍

miracleelcarim
30. srp 2017

@sagema tak uz to mam za sebou,dneska byla atmosfera mnohem lepsi,ani podbrisek me tolik nepoboliva,ted nezbyva nez opet doufat :-/

Strana