icon

CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.

vakoema
29. říj 2007

Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖

pepetousek
24. únor 2019

@sagema ☹ A co bude teď? Zkusí tedy jedno odebrat? Co to obnáší? Zprávy to nejsou dobré, ale aspoň to jedno je v pořádku, tak pokud se povede odběr druhého, tak pak už bude vše v pořádku doufám 🙂

pepetousek
24. únor 2019

@lenjav Ty už jsi po hsk? Jak jsi dopadla?

pepetousek
24. únor 2019

Jinak u nás zatím nic..příští víkend jdu na intenzivní kurz hormonální jógy, začala jsem s akupunkturou a doufám, že to bude mít pozitivní vliv na sliznice a začne růst, abychom konečně mohli podstoupit ket...tento cyklus neklapnul (sliznice 6,5mm v nativním cyklu), protože by ket vycházel na sobotu a v Poholí neměli naplánovaný žádný odběr, ani ET, takže kvůli mě tam nechtěli hnát lékaře, že 😉

sagema
24. únor 2019

@pepetousek ano, tomu postiženému se řízeně zastaví srdíčko a nechá se v děloze. Příroda je na to zařízená, zůstane tam zapouzdřené až do porodu. Prý se to často stává při dvojčecím těhotenství i přirozeně, že jedno miminko z neznámého důvodu najednou umře a to i třeba ve 27. týdnu. Zůstane tam a to druhé miminko se sleduje a normálě se narodí. U dvojčat, která sdílí placentu nebo i vak by to zrejmě nešlo, ale my je máme oddělená, takže se to dá. Je to mazec, rozhodnutí strašně těžké, ještě to budeme probírat s genetičkou a doktorem, chci mít 100% jistotu, že je opravdu postižené, aby se člověk dokázal správně rozhodnout. Zpátky se to pak už nedá vzít.
Teda, taky si užíváš. Tak moc držím palce! Ono to chce čas, jednou se zadaří, akorát to čekání je někdy ubíjející.

pepetousek
24. únor 2019

@sagema To je dobry plan to probrat jeste s lekarem i genetickou, urcite, at mate jistotu, ze jste udelali vse..

pepetousek
24. únor 2019

@sagema No, myslim, ze jsou horsi pripady, nez jsem ja 😉 Ale od revize mi nechce rust sliznice (predtim jsem nemela problem) a nereaguji ani na leky..bohuzel bez sliznice neotehotnim.. Ale mam vnitrni pocit, ze ta hormonalni joga pomuze 🙂 Tak snad to tak opravdu bude..

sagema
25. únor 2019

@pepetousek tak ano, je to jisté, miminko je postižené. Takže ve středu jdu na selektivní potrat. Riziko pro druhé miminko je až 10 %. Ale věřím, že to dopadne dobře 🙂
A Tobě držím palce. Joga je dobrý nápad. A pokud jsi z Prahy, tak bych Ti ještě doporučila čínskou medicínu (https://www.tcmclinic.cz/). Jsou prověření a dobří.

lenjav
25. únor 2019

@sagema Jej, tak snad to ten druhy prdolka dobre zvladne a sourozence mu hold poridite az pozdeji zvlast 😉.
@pepetousek
Dnes jsem byla na zakroku.Jeste ale nic nevim, doktorka bude az zitra.Mam v brise 4 diry a strasne to bolelo (ale fakt ukrutne), ted uz je to dobre.

sagema
25. únor 2019

@lenjav děkuju, taky v to doufám, ale pevně věřím, že ano 🙂
To sis teda taky vytrpěla. To dělali bez sedace? Mě teda odběr plodovky taky pekelně bolel a to říkají, že je bezbolestný... a to vydržím dost.

pepetousek
26. únor 2019

@lenjav Jak jsi dopadla? Zjistili ti neco?

pepetousek
26. únor 2019

@sagema Tfuj, tfuj, tfuj! Drzim pesti, at se to zitra povede a zdrave miminko to nijak neovlivni! 🙏

pepetousek
26. únor 2019

@lenjav 4 diry v brise? To nedelali spodem? Ale byla jsi v plne narkoze, ze, bolelo to, az kdyz to prislo k sobe, ze. .

lenjav
26. únor 2019

@pepetousek
@sagema Bylo to pri celkove narkoze a bolelo to od probuzeni na sale az do doby kdy mi na pokoji dali cipek a kapacku na bolest. Vse co mi kontrolovali, tak na vsem byl problem.Jizva po cisari byla srostla s delohou a mocakem, jeden vejcovod nepruchodny a druhy pruchodny obtizne, vajecniky byly klasicke pco, krustu porusili (skarifikace) a mela by mi tedy chidit ovulace.Tak snad budou vajucha zrat na tom vajecniku kde je pruchodny vejcovod.

@sagema Drzim palce, at to zitra dobre zvladnete👍🏻😘

pepetousek
27. únor 2019

@lenjav Páni! Tak to je dobře, že sis to zařídila, co! Taková spoušť! A vejcovody ti nechali? Páč když jsou neprůchodné, tak je většinou odebírají, protože můžou dělat neplechu..? Tak teď už další ket musí klapnout! 🙂

lenjav
27. únor 2019

@pepetousek nechali mi oba, pry i ten nepruchodny vypadal jinak dobre. Ted se budeme asi jen snazit doma.

pepetousek
27. únor 2019

@lenjav Kolik máte zamraženo? Neříkali ti, že je teď lepší co nejdříve otěhotnět, aby se ti srůsty nevrátili? Když už jsi podstoupila IVF, tak bych to asi neprotahovala a klidně šla na ket..

lenjav
28. únor 2019

@pepetousek Zitra budu volat do Podoli a chci se domluvit co a jak bude dal.Ale ta doktorka rikala ze se ted mame snazit doma.

pepetousek
28. únor 2019

@lenjav Ja osobne bych to neoddalovala 😉

lenjav
3. bře 2019

@sagema ahojky, tak jak dopadl zakrok?Doufam ze je vse v poradku 😉.Ja jdu zitra do Podoli na konzultaci.Myslim ze nic extra nevymysli.Ja bych rada zkusila inseminaci hne prvni cyklus, tak uvidime co mi doporuci.

sagema
3. bře 2019

@lenjav Ahojky, zákrok dopadl dobře, zdravé miminko to zvládlo. V pátek jdu na kontrolu, tak doufám, že bude stále všechno v pořádku 🙂
Budu moc držet palce, ať už se taky dočkáš 🙂

lenjav
3. bře 2019

@sagema Tak to sem moc rada 😘.Ted uz to bude snad bezproblemove tehotenstvi 😉...Dekuji, muj cas taky jednou prijde, uz na to tak nespecham.Uz sem daleko vic smirena 😌

sagema
11. bře 2019

Ahoj všem, páteční kontrola dopadla dobře 🙂 Mimčo je jak ryba ve vodě 🙂 Už jsem konečně včera cítila první pohyby, je to úžasné, takové jemné šimrání v břiše, asi tam dělal kotrmelce 🙂🙂 Tak teď ještě aby nám dopadl dobře velký UTZ a zbytek genetiky, čeká nás to příští pondělí.
A co u vás všech? Nějaké novinky?

lenjav
11. bře 2019

@sagema No tak to je paráda. Super, že to drobek tak zvládá 😉. Já čekám na menstruaci, pak půjdu na inseminaci jestli bude folikul. Zatím ale MS nikde. Jsem dnes už 35 DC a 14 dní po laparce. Tak nevím jestli MS přijde. Přeci jen po operaci nějaké krvácení bylo. I když to nebylo menstruační, tak to asi vliv na cyklus mít může. Nemáte s tím někdo zkušenosti?

sagema
11. bře 2019

@lenjav ono někdy i při normálním cyklu není neobvyklé zpoždění o týden, natož při takovém zákroku. Takže myslím, že si trochu dává na čas. Nicméně, kdyby se Ti to nezdálo, tak bych klidně co CARu zavolala. Tak držím palce!!

lenjav
18. bře 2019

@sagema
Tak co velký utz? Jak jste dopadli? 🙂

sagema
18. bře 2019

@lenjav to je od Tebe hezké, že na nás myslíš 🙂 Dopadli jsme dobře, UTZ i genetika v pořádku 🙂 Tak teď už jen budou sledovat, jak mimčo roste 🙂 Ale prý to je malý zázrak a jak je vidět, i zázraky se dějí, jen doufat a věřit 🙂 Tak všem tady posílám vzduchem trochu toho zázraku, ať se u vás taky usadí ;)
A Ty ses už MS dočkala? Jak to s Tebou teď vypadá?

lenjav
19. bře 2019

@sagema
To jsou krásné zprávy 😉. Tak tfuj tfuj tfuj, ať se štěstíčko drží i nadále...Já sem se ještě ms nedočkala ☹. Dnes jsem už 43 DC. Počkám ještě týden a půjdu kdyžtak na tu vyvolávačku. A nebo možná spíš počkám až se prostě ms uráčí dorazit sama 🙂.

pepetousek
19. bře 2019

@lenjav A tehu nejsi?

pepetousek
19. bře 2019

@sagema Gratuluji :-*

lenjav
19. bře 2019

@pepetousek ne ne, test byl negativni.

Strana