CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
Mel, tak to chápu, ta paní na imunologii opravdu nic moc 😨 Takže v CARu si dělají vlastní spermio?
ivko jo, my byli na imuno, pak já na laparoskopii a hysteroskopii a nakonec mě moje gyn poslala do CARu, tam jako první nám vzali krev na pohlavní choroby a mě hormonální profil, hned taky se ptaly sestřičky manžy zda nechce rovnou objednat na spermio, souhlasil, tak ho hned objednaly (nemusel volat sám). No a já když mi skončila MS (byla jsem tam 3.den cyklu), tak jsem šla na cytologii a další ty kraviny.
No tak to my budeme mít všechno pohromadě na první konzultaci už budeme mít výsledky z imuna, spermio i čerstvý HP a cytologii mám asi tři měsíce hotovou.
Tak možná ještě ty pohlavní choroby a uvidíme co výsledek ze spermia. Škoda, že na chlapy v tomhle víc nemyslí, ze mě by asi nic v takových podmínkách nevydolovali 😅
Spíš, jestli se na případné dalšé spermio chodí zase na imunologii nebo je v podolí i příjemnější prostředí 😨
ivko ne, chodí se v CARu na spermio, a tam je to podstatně lepší aspoň manža říkal. A taky byl o 100% lepší spermio. 😀
Aspoň budu mít manžu na co nalákat. Doufám, že i sestřičky jsou tam příjemnější ;o)
ivko, tak to na 100% jsou příjemnější! Prostě na imunologii to je ještě snad nábytek z 90.tých let. Zatím co v CARu samotném je moderní prostředí i vybavení.
Cauky holky, hezky den, byla jsem dneska na druhem utz 7tt4, mam malickou novinku 🙂 😉
downhamka taky comě první napadlo jsou dvojčátka 😉 tak co.. vyklop to! 😉 😀
jsi přímo z Benešova?..
Down, koukej to vyklopit!!! Sakraaaaaaaaaaaaa, nemůžu za to, že jsem od jedenácti vypnutý počítač. 😠 Obšívala jsem v ruce ubrus, aby se mi netřepil až ho budu vyšívat. Nemám doma stroj a blbec jsem to nedala babičce když tady byla. Teď mě bolí palce jak prase, ale jsem na sebe hrdá jak hezky jsem to obšila v ruce.
down, tak už jsem si to přečetla u "konkurence", gratulujůůůůůůůůůůůůůůůůů, super zpráva. 😀
No jo, je to tak, downhamka bude mít fůru krásné práce 😀 😀 😀 jinak s tím spermiogramem na imunologii, na to, že bylo horší může mít vliv i té "komůrky", která je tam nevhodně umístěna-prý je z chodby vše slyšet a navíc je to tam takové nic moc vybavené,ošklivé, nepohodlné.Psychika je prevít 😉
Ahoj holky 🙂
tak mě přítel sebou do místnůstky nechtěl 😒 tak jsem čelkala tam,jak se to pak odevzdává a pak říkal,že taky z chodby vše slyšel.
DOWN,taky už to vím odvedle,takže ještě jednou moc gratuluji 🙂
Piku, jak je? Nechybí ti škola? já byla včera na rodičáku,tak jsem "vyhrála" vedoucího přes SRŠ třídy, tak se strašně všichni hlásili, že bychom tam byli ještě dnes,kdybych se neobětovala 😀
zulíku,docela teda chybí.........ale když se tam můžu jít kdykoliv podívat,tak to jde 😉
No vidíš,jsi vedoucí 😀
tak holky nemyslite, ze je to sok?! Chytre holky uz si nasli co potrebovali 😀 😀 🙂
to je fakt výhra,doma se mi smáli. už aby se to ve škole trochu zajelo, mám pocit, že každý den ze mně dítko vytáhne 500,- na něco.a to je letos v plánu lyžák a taky bude imatrikulace 😝 to abych si našla druhou práci 😀
No to teda,pořád jsou potřeba peníze vid..............
DOWN,musí to být šok,jako kráva 😀 😀 já bych asi spadla z kozy 🙂
škoda,už musím mazat,tak zítra pááááááááááááá
to teda jooo, soky byly, pridala jsem do albumku fotecku, holky drzte se!!!! 🙂 😉 😀
zulik to uz si ze mne nestrilej, ja jsem mala, byvala sportovni postava, nevim jak ty bobanky unesu 😀 🙂
Ahojky, Downhamka gratuluji. Měla jsem dnes hroznou radost, pan doktor se nám už uzdravil a dnes pracoval, i když mě dnes moc nepotěšil, musíme vydržet ještě měsíc (jeden cyklus) a pak teprve stimulovat.
murecka ja tam byla v devet rano, a kolem pul desaty jsem az prisla na radu, mozna jsme se videli a jo Darebak je zdravej jako ripa, byl tam. 🙂
down, já myslím, že je to hezký šok. Jak zjišťuji tak opravdu podle HCG se nedá odhadovat zda jsou jeden nebo dva. . . Já si furt myslím, že mám u sebe jednoho prcínka, občas to však nahlodává co když dva. . . . 😅
MEL,no na tebe jsem taky zvědavá 😉 😉
DOWN,no to by byl gol,kdyby se to množilo 😀 😀 😀 vid 🙂
A všem ahojky................

ivko, no největší hůrzu měl manža z toho aby už vícekrát na imunologii nemusel, ta baba u dveří, no děs. . . . Asi to manžu tak vyděsilo, že měl naprosto šílený spermio - pomalu neplodný. V CARu samotném pak spermio na jedničku.