CAR Teplice. Který?
Ahoj.Po pár změnách v životě jsem se odhodlala,že půjdu do 3.IVF v pořadí.Chci znát názory na CARy v Teplicích.Na předešlých pokusech jsem byla u Apolináře,neúspěšně.Vše skončilo při punkci.U 1.pokusu vypunktovali par vajíček,bohužel prázdných a u 2.pokusu jsem měla víc vajíček,ale bohužel 2 oocyty,podařilo se jedno oplodnit,ale nevydrželo...nemám vejcovody a z vaječníku na jedné straně mám jen půlku,nehledně na to,že mi předčasně selhávají.Děkuji za jakoukoliv recenzi.

Ja jsem byla ve Stellartu. Dva IVF pokusy ale nic. Personal je fajn a klinika prijemna. Jen bych si davala pozor na penize - a vzdy si vyzadejte vraceni penez hne d nebo vam zmeni cenik jen tak a nic nedostanete. take si myslimze je to jen business a na vysledku jim nezalezi a protokol je jen nahoda. Zda se mi ze maji negativni pristup ke starsim zenam. To je asi ale vsude. Divala jsem se na pronatal a komenty take byly smisene. Zkousela jsem ivf v anglii a vite co - neni to moc jine. Nakonec asi pujdete tam kde je to nejblize k vam a budte budete mit stesti a telo vam dopreje a nahodou to vyjde nebo ne. Zalezi z jakeho duvodu mate problemy (i kdyz s tim se casto ivf kliniky nezabivaj) - ja ted mam asi jen 10%sance a to si pridavam nebot beru DHEA. Take mam hydrosalpinxve vejcovodu tak mi to bere 50%sanci nauspech.