CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
Tak nějak nemůžu najít nějakou SVOU lepší fotku 😎
už ji mám (myslím tu fotku zepředu) 😎
Ach jo kočky, volala mi Radúzka ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
ahoj holky, tak co je s Radúzkou??
jsme doma z poradny a čekáme děvčátko, takže na Unice holčičky umí taky 😅 😅
Tak ahojky kočky děkuji včem za podporu ,ale bohužel nic z toho nebude ,oba foly praskly 😠 ,ale neva aspon vím že můžou dozrát a to je halvní 😀 .
@luciiiie já jsmem opravdu ráda že aspon dozrály u prvního nebyl dozrátej ani jeden takže tak nějak ,noa co bude dál jsem domluvená s panem dr.F že se v prosinci ozvu a bude dalši pokus ,bude stejný protokol s nižšíma dávkama ,musí se to vychytat já prostě nemůžu mát něco jen tak 😀
@teckovanaorchidej tak to je skvělý 😉 kolik měří prdolka ??a jinak je vše OK ??
No a jinak podložte se skříně joooo holky 😀 😀 😝
@teckovanaorchidej tak to ti moc gratuluji a konečně nějaká holčička...hurá.. 🙂
@raduza2 ahojky. Sakra teda do p...........
@teckovanaorchidej ahoj mamčo. Moooooocinky gratuluju.
@raduza2 Radúzko, jsi moc statečná... Já si to ani neumím představit, kdybych já po prvním infku u druhého měla zase problém, tak by mi to hrozně sebralo šťávu... Ty jo, doprdele svinskej život 😠
Ale hlavní je, že je aspoň nějaký posun, mně to taky pomáhalo, vědět, že i když to skončilo blbě, tak že aspoň něco bylo zase o kousíček lepší... Holt to nemůžem chtít asi všechno najednou 😝
Noooo, ale to je fakt 😎 podkládám všechny skříně, omotávám hrnky a skleničky v kredenci, z lustru sundám cingrlátka, protože vždyť tam jsou ještě ty malý folíky, že jo!!!!!!!!!! 😀 a možná i vajaja 😉
@teckovanaorchidej júúúúúúú, růžová orchidejka!!!!!!!!!!!!!!!!! Moc ti ji závidím 😉 Příležitostně doplním tabulku
AHOJTE HOLKY... JDU SI VAS PRVNE DOCIST 😀
@raduza2 jeeeeeeeeeeeeezisi rady co to ctu? 😢 NO TO JE MI MOC LITO BERUSKO!!!!!!!
@teckovanaorchidej jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee BUDE HOLCICKA 😀 😀 😀
@pampeliska36 čau pampelko!
@vodni 😉 nazdarek!
@pampeliska36 tak se dívám že je tu hodně ryb a taky jsi únorová?

@raduza2 Radúzko, takhle dlouho vyspávat, vždyť já se tu ukoušu zvědavostí.... 😉