CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
@pampeliska36 však ty nás taky ty moje lásko 😉
ženy ted se s váma rozloučím ,jedeme s manžem pryč ,tak zatím pááááá
@pampeliska36
gratuluji moooooooooooooc 🙂
já si naopak myslím, že víc vydrží holčičky.
Kdepak by bez nás chlaci byli. Vy si dovedete představit, že by podstoupili to, co vy???? Já teda ne 😀 😀
holky, vy jste mi neodpověděly - už se vám taky podařilo zapomenout si vzít léky ve stanovenou dobu?
Vidíte, co se mnou děláte. 😝 😝
Jinak vás musím pochválit s tím obědem - máte to skvěle zařízený 😲
Mě moje maminka zase ránko donesla noviny. Ještě že bydlí jen 100m blízko. 😀
@1tralala já jsem začala špinit po potvrzovacím utz. Byla jsem dokonce v nemocnici a říkali,že to je hodně. Kor u toho umělého. Jediný co na to říkali tak vážně ležet a co nejvíc odpočívat. Moje sestra např. ta začala špinit asi jako ty a špinila až do 3 měsíce. Zkus být v klidu to bude dobrý. 😉
@1tralala Jo, myslim 😉 Záleží teda jaký jsi měla stádium při transferu. Každopádně to tak nějak časově sedí na ty první přípravy v embryjčím domečku 😉
Od poslední menstruace nic nepočítej, tím ivf je to celé trochu jinak, takže nemá smysl si říkat, že dnes by měla mrcha dorazit. Všechny ty léky to tak nějak přenastaví... 😎
Špinění je ze začátku fakt hodně časté, kdyby neustávalo nebo sílílo, tak zítra zavolej na číslo asistentky, ale taky ti určitě řekne, že můžeš dělat jen to být v klidu, polehávat atp. Nicméně, aspoň to zkonzultuješ s odborníky a trochu se ti uleví... Horší by bylo, kdyby to nebylo špinění, ale jasná červená krev. Takže hlavně odpočívej, nikam nechoď, raději buď doma pěkně v postýlce 😵
Léky se berou časově plus mínus, určitě nějaké mírné odchylky nemohou mít na nic vliv, neboj...

@vodni dekuju za utechu 🙂 jinak na utery drzim palce jeste vic at to dopadne jak ma