CAR Unica Brno
Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly
už chci porodit. ty vedra jsou absolutně šílený. ve čtvrtek mě čeká první kontrola v porodnici. ale zázrak nečekám. minulý týden uzavřeno na deset milionů západů, prostě si ty vedra asi vychutnám až do konce... uffff ☹
@lnk tak já byla na císaře (plánovaný z více důvodů) a ještě na porodním sále jsem vtipkovala (měla jsem jen spinální anestezii), jestli by mi tam nemohli to mimčo nechat ještě tak čtvrt roku - že je to supeeer 😀 Tak hlavně, že byla sranda. To příteli na chodbě do smíchu moc nebylo, prožíval to hůř než já. Já vtipkovala a anestezioložka se ptala, jestli mu nemá jít raději něco píchnout, že je nějakej pobledlej 😀 😀
tak v prvním těhu dva týdny před porodem střevní chřipka a horečky. teď ve druhém pro změnu kašel, rýma a brutálně oteklý krk, že nemůžu polykat, mluvit, nic. doprdele práce. myslím, že v pondělí ještě vyfasuju antibiotika ☹
tak mám dle předpokladů atb, tak snad to zabere co nejdřív

proč obavy? Holčička se dá krásně načančat atd. Já mám spíš trošku obavy s chlapečka. Strejda má oboje a vždy jsem si víc rozuměla s holkou než s klukem