icon

CAR Unica Brno

lucen
11. únor 2009

Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly

boba245
5. kvě 2016

@erijan ano, dnes je treti den kultivacie 🙂

erijan
5. kvě 2016

@boba245 no super tak este aby to zvladli dnes 3.den do zajtra a zo 4.dna do 5.dna... tie su najrizikovejsie...drzim palce 🙂

erijan
5. kvě 2016

@boba245 a kto ti robil odber? 🙂

boba245
5. kvě 2016

@erijan odber robil dr. Matena a na zle veci nemyslim. beriem to tak, ze budu v poriadku.

erijan
5. kvě 2016

@boba245 mne robil ten dr.vklad 🙂 zajtra nas informuj, verim ze vsetky to dotiahnu do 5.dna 😉

erijan
6. kvě 2016

@boba245 tak ako dnes? 🙂 zajtra mas o ktorej vklad?

boba245
7. kvě 2016

@erijan ahoj. vcera cize v piatok boli stale 4 🙂...prave cestujeme do Brna. Máme tam byť o 7:45

hanulkasa
7. kvě 2016

@boba245 hodně štěstí! 😊

lnk
7. kvě 2016

@boba245 tak už máš drobečka u sebe. tak tfuj tfuj tfuj. kolik jich zbylo ke zmražení?

boba245
7. kvě 2016

@hanulkasa ďakujeme krásne 🙂

boba245
7. kvě 2016

@lnk mám ich u seba 2 🙂...a dvaja maličkí nám ostali na zmrazenie. Az je pre mňa neuveriteľné že do piateho dňa ostali všetci 4 🙂. Ako poďakovanie za starostlivosť moja mama pre celý tím Unica upiekla tortu 🙂

hanulkasa
7. kvě 2016

Ten dort je nádherný @boba245 😀 🙂 😉 Jinak holky, my si jedeme v pátek pro dvě zmrzlinky, byla jsem na klinice včera a vše jak má být 🙂 Už se těším.

lnk
7. kvě 2016

@boba245 no dort je teda překrásný, věřím, že z něho v Unice měli radost a snažili se co nejvíce to šlo 😀 moc moc moc držím pěstičky, aby to vyšlo, drž se!

lnk
7. kvě 2016

@hanulkasa super, tak hodně štěstí!

hanulkasa
7. kvě 2016

Děkuji @ink 😊

boba245
7. kvě 2016

@hanulkasa dakujeme, mama ma radosť 🙂. Drzim vám v piatok veľa šťastia 🙂. Vy už nejaké detičky máte ?

hanulkasa
7. kvě 2016

@boba245 Nemáme ještě děti, tak věřím že nám to tentokrát vyjde. Nic jiného si nepřipouštím. Brala bych i dvojčátka.. 😊

andela01
7. kvě 2016

@boba245 dort je nádherný wow 🙂 Moc držím palečky. Taky jsme dvě zavedli a dvě zamrazili 😉

andela01
7. kvě 2016

@hanulkasa tfuj tfuj tfuj, budu držet palečky 😉

hanulkasa
7. kvě 2016

@andela01 děkuji moc 🙂

erijan
7. kvě 2016

@boba245 jeeej super, tak nech sa len pekne drzia 🙂 a super ze ostali vsetky 4... vy ste mali zly alebo dobry spermiogram? A torta je krasna 😀 perfektna, museli sa potesit 🙂

erijan
7. kvě 2016

@boba245 jaj uz si spominam, manzel mal 2%norm.spermii tak podobne ako moj.. uz som si spomenula 😉 nechapem preco nam sa nevyvijali vsetky embryjka do 5.dna ako vase ☹ ty mas endometriozu a aj ja, manzel podobny spermiogram ako tvoj muz...nechapem to. Drzim palceky 🙂

boba245
8. kvě 2016

@lnk dakujeme, verime, ze vsetko bude ok 🙂

boba245
8. kvě 2016

@andela01 velmi pekne dakujem a tiez zelam hodne stesti 🙂

boba245
8. kvě 2016

@erijan dr. aj sestricky co tam boli vyzerali ze maju radost a paci sa im tak verim, ze im aj chutila 🙂.
ano, priatel mal 2% normo dokonca pri odbere len 1% ...co nechapem, kedze poctivo od konzultacie vo februari do seba pchal rozne vitaminy, selen, zinok, tribulus terrestis , dokonca aj maca prasok tak sme dufali, ze to bude aspon o nieco lepsie a nakoniec to bolo horsie. este i pohyblivost mal horsiu. jedine co sa zlepsilo bola patologia hlaviciek. ale verim aspon v to, ze tie vitaminy a dalsie doplnky dopomohli aspon tomu, ze tie normo co boli boli silnejsie a mozno preto ked vybrali tie ktorymi oplodnili vajicka pomohli tomu, ze sa udrazli vsetky tie 4 dni. hold priroda je asi silnejsia ako vsetci doktori sveta a prekvapi nas. ktovie preco sa vase nedrzali :( ... dakujeme a tiez vam drzim palce 🙂. skusite dat vysetrit aj genetiku ? alebo neviem co by mohlo pomoct.

erijan
8. kvě 2016

@boba245 no s tymi vitaminmi to bolo aj u nas tak,manzel bral Tribulus,maca,zinok a este aj od nich z Unicy nejake vit.sme kupili a mal horsi spermiogram co sa tyka pohyblivosti, morfologia ostala rovnaka 1%norma... tak neviem naozaj preco to u nas bolo tak... aku genetiku myslis dat vysetrit?

boba245
8. kvě 2016

@erijan juuuj nie genetiku som myslela, ale skor ci tvoje telo neodmieta jeho bunky. ci to ste uz testovali ?

janaplt
9. kvě 2016

Ahojte dievčatá nemáte niektorá prosím Vás cenník? Ďakujem 🙂

andela01
9. kvě 2016

@hanulkasa ahojky, kolik jsi prosím tě absolvovala návštěv na klinice ohledně KETu? Díky

hanulkasa
9. kvě 2016

@andela01 ahojky. Zatím dvě, jednu kontrolu před začátkem, kde jsme se domluvili a teď v pátek kontrolní ultrazvuk. Ale to bude záležet jestli půjdeš do nativ nebo s hormony. Já mám hormony, bylo mi to doporučeno.