icon

CAR Unica Brno

lucen
11. únor 2009

Berušky, radši jsem založila nové, aby nás nestřihly

hanulkasa
30. říj 2016

@boba245 velká gratulace!

dendinka
30. říj 2016

@boba245 super moc gratuluji

dajanna
30. říj 2016

Velká gratulace.

lnk
31. říj 2016

@boba245 to je nádhera!!! strašně moc ti blahopřeji 🙂 tak ať je všechno OK a jste v poho až do porodu 🙂

dajanna
31. říj 2016

Tak ult dopadl dobře.Ve čtvrtek znova a v neděli odběr.

hanulkasa
31. říj 2016

@dajanna super zpráva! 😆

hanulkasa
31. říj 2016

@boba245 přeji krásné tehotenstvi. Užívej si to. Já z se těším na leden, až bude prcek mezi námi. Už jsem mooc veliká. 😃

dajanna
31. říj 2016

Ještě přemýšlím,jestli máme si dát embryoglue nebo ne.Když jsme byli poprvé v Repromede,tak jsme ho měli a nepodařilo se.Tak přemýšlí jestli ano či ne.

hanulkasa
31. říj 2016

@dajanna My ho neměli a ani nás nějak nepresvedcovali ze by bylo třeba..

dajanna
31. říj 2016

To nám právě v unice taky řekli.Ale pořád přemýšlím,jak tomu ještě pomoci aby to vyšlo.

hanulkasa
1. lis 2016

@dajanna Těžko radit. Já jsem to ještě konzultovala se svým gynekologem. Tohle neviděl jako důležité.

dajanna
1. lis 2016

Ještě se poradím a uvidíme.

lnk
1. lis 2016

@dajanna tak přeju hodně velkou úrodičku 🙂 já to lepidlo zkoušela u posledního KETu. věděla jsem, že žádný další pokus už nikdy nepodstoupím a že buď bude jedináček nebo sourozenec,tak jsem tomu dala vše co šlo. a sourozenec vyšel. 🙂 tak ať se rozhodneš jakkoli, tak ať je rozhodnutí správné 🙂

dendinka
1. lis 2016

Ahoj holky, tak jsem po dnešní kontrole naštvaná. Žádný KET tento měsíc nebude, oni si totiž mysleli, že se stane zázrak a budu mít přirozeně ovulaci během, které by zavedli mrazáčky. 😞😞😞

dajanna
1. lis 2016

@dendinka tak to me mrzí.Zbytečně zase další měsíc čekání.Ale zas to třeba mysleli dobře.

dajanna
1. lis 2016

@lnk děkuji.No uvidíme.Nějak se rozhodnout budeme muset.Pořád váhám.U prvního to nepomohlo.Ale zase si říkám,ze teď by mohlo.No pere se to ve mě.

lnk
1. lis 2016

@dendinka no to je právě to, co mě zarazilo. aniž by s tebou cokoli konzultovali, tak ti rovnou naplánovali KET v nativu... ☹ to mě mrzí ☹

boba245
1. lis 2016

@andela01
@hanulkasa
@dendinka
@dajanna
dakujem vam dievcata 🙂
dnes sme museli ist na pohotovost, rano som zacala krvacat. nastastie babo je v poriadku, srdiecko krasne bije 🙂 . asi to bola prasknuta cievka. zajtra idem k mojej dr. a ostanem uz doma na pn. do prace uz nepojdem.
@hanulkasa leden je tu coby dub ;)

dendinka
1. lis 2016

@lnk jo jsem naštvaná, zklamaná a nebýt mrazáčků jdu jinam, ještě ve finále řeknou, no teď to bude u vás vycházet na knop, v prosinci bude týden, který nebudeme zavádět, když jsou Vánoce a tak třeba budete nakonec muset až v lednu.

boba245
1. lis 2016

@dajanna my sme tiez dali embryoglue a vyslo to, ale ktovie aky velky podiel uspechu to malo

hanulkasa
1. lis 2016

@dendinka to je škoda. Mne to taky zarazilo. Já teda ovu mam a právě proti me to překvapilo vic, že u nás do toho jít hned nechtěli. Navíc Já mela ještě další měsíc dojezd hormonů a velkou úrodu folikulu. Byla jsem totiž u svého dr.

hanulkasa
1. lis 2016

@boba245 jj už se nám to krati. 😊 S výbavičkou finišuji.

dendinka
1. lis 2016

@hanulkasa asi si z nás dělají srandu však o vůbec nic nejde, oni čekat nemusí, oni na to nečekají osum let

lnk
1. lis 2016

@boba245 tak hlavně ať jste v pořádku! já též krvácela s oběma dětma, tak vím, že je to nepříjemné. tak se drž!

hanulkasa
1. lis 2016

@dendinka no mně přišlo divné i to, že ti rekli že půjdete na ket, bez kontroly jestli je po ivf vše v pořádku. Tady asi někdo udělal chybu. Tak už se tím netrap a nestresuj se, neboj prcka se dočkáte 😉

dajanna
3. lis 2016

Tak zrovna jedeme z kontrole a v sobotu je odběr.Tak snad to dopadne o.k

andela01
3. lis 2016

@dajanna držím palečky 😉

dajanna
3. lis 2016

@andela01 děkuji.

lnk
3. lis 2016

@dajanna přeji velkou úrodičku 🙂